O kırıcı odun birisi ayrıca hem bana ilgili hem dışarıdaki kadınlara hovarda birisi ve artık seksi 2 dka sürüyor 2. yi yapsa bile 2 dka sevisme olursa eğer sevisirken bosaliyor bu yüzden boşalır diye sevişmek te istemiyor bunu erken bosalmasina rahmen idare ediyordum ama son zamanlar da bıktım artık hivardaligi 2 dka ya rahmen zaten saçma geliyor doyumsuz birisi 2 dka da sürse kırıcı odunlugu ayrı dert onu yatakta Red ediyorum zorluyor ama zaten uyarilmadan hiç birsey hissetmiyorum yatakta napmam lazım bu durumu onun huylarını duzeltemedim yaklaşık 1 yıl olucak?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Konustunmu on sevisme oral dokunma opusme yapmasini size kadinliginizi seksi hissettirmesini soyledinizmi? Eger konusup anlattiysaniz yapmiyorsa bencillik ediyordurm gecmis olsun demekten başka birsey kalmiyor.
Konuştum hiç bir şey anlamıyorum zevk almıyorum diye ama durum aynı hemde defalarca söyledim
Ozamn bitsede gitsek moduna uyacaksin senin için iskenceli zaman ve zevksizlik olacak
Onu diyemiyorum çünkü 6 aylik hamileyim
Işin zor allah sabur versin diyeyim ozaman
Eşinden soğuyosan dışarıda gözü varsa odunlukla alakası yok seni aldatmış oluyor seks zayıfmı
Yok seksi her gece istiyor odunluk demem kırıcı kaba olması
Her gece 2 dka için değmiyor kuru kalıyorum çünkü sevisirse o esnada içime girmeden bosaliyor
Seks her gece olmaz ki kırıcı kaba olması boş
Sevisirken bosalmasin diye sevismiyor idare ediyordum durumu ama hovardaligi ve yatak dışında kaba olması iyice beni sıkmaya başladı 20 yollik evliymisiz gibi davraniyor
2 dk da yapsa boş içine girmeden olmaz boşalmak
O istiyor 2 dka için hiç birsey hissetmiyorum uyarilmiyorum sevismedigi için kuru kalıyorum zaten gün içinde de kırıcı kaba olunca iyice bunaldım durumdan yapmak istemeyince zorluyor kabasin kiricisin seni artık istemiyorum diye soyluyorum
Hovardalığı varsa sana fazla yanaşmaz kaba erkek hiç iyi olmaz
O tedavi olması gerek ama kabul etmedi
Sende soğumusun adamdan canım değilmş
O doyumsuz 2 dka için herkese sulanıyor hovarda hen bana ilgili hem dışarı
Tedavi kabul etmiyorsa neden
Erkekliğini yediremiyor durumu soğudum her türlü zayıf
Doyumsuz olması tedirginlik dışarıya ilgiliyse başlasıda vardır
Zayıfsa seni mutlu edemiyor demekki canım değilmi
Herkese sulanırsa kadını soğutur
Hanfendi merak ettim sizi
Ya boşanacaksın, ya da başka biriyle mutlu olmaya bakacaksın gittiği yere kadar
Senin ki kara mı ya da vücudun nasıl normalde etkilenmesi lazım
Etkilenmesi ile alakası yok sevisirken bosaliyor adam sevisme olmadan 2 dka sürüyor beyaz tenliyim ayrıca baştan beri ilk geceden beri böyle tedaviyi kabul etmedi zaten böyle idare ediyordum her gece seks istiyor kısa sürmesine rahmen doyumsuz dışarıdakiler e de ilgisi var ve seks dışında oldukça kırıcı davranıyor 10 yıllık 20 senelik evliymisiz gibi hamileyim de artık çok bunaldım yatakta hiç birsey hissetmiyorum ama kiriciligi da oluyor hiç istemiyorum artık
Onu enerji verici şeyler ile besle seni doyurması lazım yani yaşı kaç adamın
O 33 ben 24
Beslenmesine dikkat ettir normal de senin yeter artık demen lazım üzüldüm sana
Hamile olmasam belki bırakırdım da hamile yim hamileyken bile seks yapıyoruz ama o doyumsuz birisi gözü dışarıda da var 2 dka ya rahmen idare ettim kaba da oluyor artık iyice soğudum ondan
Kaç yıldır böyle
Yıl mı daha 11 aylik evliyiz ilk gece de böyleydi bekar ken de sevisirken hemen yaladigimda bosalirdi suphelenmistim ama ilişki yok diyedir dedim bilemedim adam in bosalmasi erken
Düzelir biraz daha sık sık yapın güzel güzel giyin fantezi yapın farklı mekanlar deneyin
Normal de şu an burada değil ya yorgunluk baygın ya da zevkten uçuyor olman lazım gece gece birde
Hiç birseye açık değil farklı pozisyon a bile sabit zaten her gece seks istiyor ama hep aynı tedavi geciktirici çözüm odaksiz hem böyle birisi hem hovarda nasıl oluyor bu iş 2 dka için bilmiyorum
Başkasını sanki saatler yapabilecek olmaz o
Yok sekse sardı 2 dka sürdü uyudu zorladı bugece kabasin hovardasib istemiyorum diye zaten söylemeye başladım artık çok sıkıldım böyle davranmasını dan yatakta mutlu edememesinden hergece sekse göre hiç birsey hissetmiyorum ilişkiye değmiyor zaten
Vitaminleri ne falan dikkat etsin olur sen de onu etmeyiniz şeyler yap senin durumun nasıl her zaman nemli demi vajnn
O vitaminsizligo yok oldukça durumu iyi ve evde hersey var tatlısı şu bu hersey onda eksiklikten değil bu durum adam in başka şeyi var ama tedavi olması şart
Onu ikna et ve götür doktora yoksa ilişkiniz bitecek adam niye istemiyor 2 dk yetiyor mu ona yoksa
2. yi yapsa da 2 dka sürüyor süre uzamiyor bir problemi var ama ikna edemedim edemeyince vazgeçtim soylemekten
Senin için de kolay değil biliyorum anlıyorum sonuçta kocan
Çok aldatms olayları var farkındasın dimi. Yataktaki uyum önemli. Kadını doyurabilmeli erkrk evleniyorsa
Sevişmeden direkt giriyo mu yani
Öyle yapiyor sevisirse çünkü ilişki olmadan bosaliyor oda bosalmasin diye sevismiyor 2 dka da sevişmeden bosaliyor hem hergece seks istiyor hiç bir halt anlamıyorum hemde dışarıdaki kadınlara ilgili zaman zamanda kaba birisi oluyor iyice soğudum adamdan yatakta Red ediyorum zorluyor
Yapsa ne olucak mutlu olmuyorum ki sevisme yok odun birisi hovarda kaba
Benim kocamda bi ara öyle yapıyordu. Beni hiç düşünmüyo kendi boşalıp bırakıyordu. Bi gün o yaptıktan sonra onun göreceği şekilde mastürbasyon yaptım kendime. Kızdı tartıştık. Sen yapmıyosan ben yapıyorum kendime dedim
O mastrbasyonda da gördü beni ve hiç birsey demedi seninki yine tepki vermiş
Ne biçim adammış ya. İnsan Bi utanır. Ben varken niye mastürbasyon yapıyo diye düşünür
Yok utanmıyor hiç gülüyor
Hiç iyiye gitmiyor bu iş ama. Normal hayatta da kötü diyosun. Yatakta da kötü. Cinsellik evlilik için çok önemli. Sonra dışarı kayıyor göz
Değil her gece seks ister sevismez sevisirse boşalır bu yüzden kuru girer yatakta hiç bir zevk almıyorum normalde kaba 10 20 yıllık evliyiz gibi davranıyor birde evet bazen seni kırıyorum diye itiraf ediyor gülüyor saçma sapan dengesiz özür dilemesi gereken yerde böyle üstelik hovarda kadın kızlara fareden instada girer ismini yazar bakar disar da da bakıyordu baya tartıştık kavga ettik yapsa da düştü ama net üzeri yapıyor mesela işi dışarıda sürekli yeni insanlar tanıyor ve tanıdığı kişi kadınsa gidip profili inceliyor nişan li evli birsuru kişi görüyorum sonra inkar geliyor sonra çeviriyor eski baktıkları diyor sonra siliyor hani bak yoklar nerde diyor çocuk muşum ben gibi davranıyor o kadar sıkıldım ki bir çay bahçesi var gidiyoruz küçük yer burası orada babası arıyor sen gel işte gelini kadın larla bırak diyor kadınlar 50 60 yaşında lar oturmak istemiyorum sürekli dedikodu yapıyorlar ben istiyorum başladı gidip oturup gülelim ama yok söylediğim de oturalım nolcak ki sanki diyor ama iste gündüz görüşemiyoruz gece diaar da böyle hiç bi anlami kalmıyor diyorum birsuru şeyi varda sığmaz işte buraya anlatmak ile maalesef durum böyle biri olmasından ibaret
Bizde de benzer durum vardı çözdüm. Biraz uğraşman lazım ama
Boşan. Böyle ömür mü geçer?
Kocan, eski karımın erkek versiyonu.
Ne çekiyorum böyle ya öyledir vardır kadını da
Senin galiba aldatasin gelmiş kankii 😂😂
Neden aldatayim ya hamileyim ben çocuğumuz olucak ben çözüm arıyorum sadece
Kuru kuruya mi yapiyor
Öyle yapıyor çünkü sevisirse boşalır içime girince de 2 dka sürüyor anca 2. yide yapsa aynı durum tedavi başlarda söyledim kabul etmedi cesmemi bu dedi hem seksi 2 dka hem doyumsuz disar da da gözü var hem de bana karşı zaman zaman çok kırıcı yatakta zaten birsey hissetmiyorum kiricida olunca artık hiç istemiyorum napicam bilmiyorum
Öne o yle.2 dakka sevismemi olur
Başka birini bul sende
Destek alın.. boşa aldat diyenler saçmalıyor.
Neden çekiyorsun ki o zaman, boşan gitsin
yeni gemilere yelken ac
Esksini at yenisini kullan.
boşanın boşuna heba etme kendine bu hayatı
Sen birini bul bence farklılık olsun
kendine partner bul
Yazık sana
Sebep neydi
İdare etme net olmhiç verme
Aldatmak istiyorsun sanırım
Aldat
boşan bence