Güncellemeler
1 yıl
ben soruyu cinsel kategoride sormadım ama 🤦♀️
Güncellemeler
1 yıl
Sorunun benle alakası yok konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen
diyelimki sevgilisine nude atmış sevgiliside ondan izinsiz internet attımış kız erkek farketmez yani yinede sevgili olurmusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gidip şikayetçi olmasını isterim çünkü bilişim suçlarının cezası da gayet ağır ve fotoğrafı kaldırabiliyorlar
katılıyorum bende mantıksal düşünüyorum yani bazı kişilerin başına gelebilir bunun için bir insan bırakılmaz
Ya tabi ki öyle. İnsanların başına her türlü şey gelebiliyor maalesef tehdit şantaj olunca işin içinde ve aynı durumun benzerini yaşadım benden tehditle bu şekilde fotoğraflar alan oldu maalesef 17 yaşındayken ve şikayetçi olduk daha sonrasında. En azından fotoğrafları yaymamıştı ama bu durumu yaşayan özellikle kızların korkup susmaması lazım ailelerinden çekinir söyleyemezlerse sonu tecavüze kadar gidiyor maalesef ve ailesi katı olan kızları devlet kadın sığınma evine alabiliyor mesela bana defalarca sormuşlardı ama ben istemedim ailem yanımda olduğu için
ne kadar güzel ya valla senin adına sevindim susmadın en azından
Teşekkür ederim:) tabi anlatıldığı kadar kolay olmadı bazı şeyler ben de ilk başta korktum aileme söyleyemedim ne dese aylarca yapmak zorunda kaldım ama bir süre sonra artık cesaret edip yardım istemek zorundayız birilerinden yoksa böyle şer*fsizlere fırsat doğuyor. Ben şikayetçi olmasaydım daha sonra başka kızlara da aynı şeyleri yaşayacaktı belki
Bile isteye yaptığı bir sey değil zaten. Neden onu suçlu konumuna atasın. Ayrica onu yapani bulmasına cezasini cekmesine yardim da ederim.
Amacımız cinsellik ise yaşar wyriliriz ama eş adayı ise olmaz
Tabiki görmeden birseyi almak istemem, gelsin sevgili yardım edelim
Yani neden olunmasiin ki. Nude atmayan kiz mi kaldi
Olan olur haberi ne soylenmezse
O fotoyu kaldirtirip dava acarim
Duruma göre değişir.
Yani FB belki ahsgsgs
şu an ki sevgilim kendi videolarını satiyor
Nasıl izin veriyorsun
Onu tanımadan da satıyordu şu an kiskansamda abazalarin parasını yiyoruz
O sevgili değil düsmanindir
olayın benle alakası yok sadece soru soruyorum
Çıplak foto veren kızla ve ya erkekle evlenirsen senle evliyken o yine başkalarına resimvermeye devam eder en güzeli onu aşk disinda düşün onla ciddi ilişki olmaz
sevgili olurum, takılırım ama evlenmem
ama kendi istewğiyle atmamışki
farketmez sonuçta böyle bir resim var mı yok mu , yarın bir gün karşıma çıkıp çıkmayacağı belli mi değil. üstelik birine göndermiş belki başkasında da var onlar da çıkacak bilemezsin. o şüphe insanı delirtir. ben üstesinden gelemem. partner gözüyle bakarken etkilemez ama evlilik demek hayatına almak demek. ben arkamdan kimsenin eşim hakkında böyle yorum ve görsel bakmasına normal karşılayamam
o zaman takılma karşındakjini neden üzüyorsun sonuçta oda ümitlenecektir
takıldığım kişilere max ne bekleyebileceğini her daim net ve keskin dille ifade etmişimdir.
Olurum.
Olurum
Olabilir
Çok sevmem lazim
kendi isteğiyle koymadıysa sorun olmaz.
Olmam.
Kısmet
Hayir ya
Hayır tabiki