Sevgilisi veya flörtünden gelen nude fotoğrafları başkalarıyla paylaşan kişiyle seks yapar mısın?

Sevgilisi veya flörtünden gelen nude fotoğrafları başkalarıyla paylaşan kişiyle seks yapar mısın?

Benim arkadasima kozin biri baya detayli bi video atmisti. O da bana yollamis. Simdi diyo ki bizim is ciddiye bindi koz evlenmek istiomus. Evlenirse namusunu temizlemek icin mecbur beni oldurecek😄 ya da ezel gibi kiza estetik falan yaptiracakmis. bos yere arkadasligimiz bitecek ber turlu😂
Bir erkeğin gelebileceği en rezil nokta olabilir, kendisine güvenen bir kadını iğrenç sohbetlere meze etmesi. Burada da buna benzer şeyler yapan insanlar var, seks yaptığı kadının videosunu, fotoğrafını bana atan. Sanıyor ki ben ne güzel seks yapmışsın hadi gel benimle de seks yap diyeceğim. Midemi bulandırıyorlar. Hayatıma özenle seçerek insan aldığım için böyle bir erkekle birlikte olmam imkansız. Bırak seks yapmayı bir bardak çay içmem.
Teşekkür ederim
Özelimi başkasına atacak kadar karaktersiz değilim.
Aynı şekilde öyle biri bana gösterse onu kötü bozarım.
Cevap
10Cevap
Seks yaparım
evet yaparım beni de göndersin etrafına kıskanır herkes
Yaparım ama beni paylaşmasına izin vermem. Ulaşılmaz olmak güzeldir. ☺️
o yaşa kadar nerede saklandın
@DreamGhosters istiridye içinde
🤣🤣🤣
Yapmam. Özeline saygı duymayan canını bile yakarım.
Herkesle seks yapmıyorum
Mahremiyete önem vermeyenle hiç yapmam
Asla paylaşmam o bwnim özelim olur. Kişilşksiz biri değilim.
Hayr. Seks mahremıyet ve guven ister
Arşivim çok kalabalık birçok kişiden neler var neler ama kimseye atmam o şerefsizliktir
Pussy Slayer abim benim be hdjsjdjs
Tabiki yapılmaz
Degisik bir fantezi ama olabilir
Değişir musin
Anlamadim
Onu yapmak tam bi itnelik
Bilgim varsa paylaşsın
Yapmam öyle saygısız biriyle olmaz
Karaktersizlik bu
o fotoğrafı isteyen biri ile konuşmam bile
Bu ahlaksızlık
Karaktersizliğin gereği yok