Selamm,
Sevdiğimizi becermeyeceksek ne yapacağız? Yemeyip yanına mı yatacağız¿
Seven sevdiğine kıyamaz, dokunamaz diyerek kandırmışlar sizi...

Selamm,
Sevdiğimizi becermeyeceksek ne yapacağız? Yemeyip yanına mı yatacağız¿
Seven sevdiğine kıyamaz, dokunamaz diyerek kandırmışlar sizi...

İlk önce bize sevginizi kanıtlamanız lazım. Eğer bir kadın ciddi bir ilişki istiyorsa ve adamda ciddiyse zaten öncelik cinsel birliktelik konusu ve arzuları dile getirmek öncelik olmamalı. Bu herkesin kendi tercihi tabii ki bir şey diyemem. Bu sefer kullanılıp atılmak psikolojisi oluyor çünkü her erkeğe güvenemeyiz. Duygusal olduğumuz için zedelenen kısım ise biz oluyoruz. Ama dediğim gibi herkesin kendi tercihi.. Herkes nasıl içine siniyorsa o şekilde yapsın. 😇 Sadece ciddi ilişki değil normal ilişki için de aynı şey geçerli. 🙂
Aslında farkı illa ki anlaşılıyor ya.. Çünkü amacı duygusallık ve ciddilik olmayan kişi daha bir farklı yaklaşıyor. Bunu anlayabiliyorum ben çünkü niyeti illa ki bir yerde belli oluyor. Açık veriyor. Amacına ulaşamayan istediğini alamadığını hissederse uzaklaşıyor zaten uğraşmak istemiyor senin ona koyduğun sınırlarla..
Buna psikolojide Türk kızı sendromu deniyor. Kendisinden hoşlanan, kendisinin de hoşlandığı erkeğin cinsel ilgisinden rahatsız olmakla kendini gösterir. "Evlenmeden olmaz" zihniyetindeki Türk kızları, erkeğin cinsel arzusunun nikah masasından sonra başlaması gerektiğini, 3 yıl süren sevgililikte erkeğin Katolik rahipler gibi cinsellikten mahrum yaşaması gerektiğini, bu 3 yılın sonunda ayrılık olursa erkeğin hayatından sekssiz geçen 3 yılın çalınmış olmasının önemsiz olduğunu, seks yapmanın sadece evli bireylerin hakkı olduğunu zannederler.
En iyi cevap demek ne demek bilmiyorum ama bu cevaptır bence...
Çünkü sevgiyi cindellik ile bağdaştıramıyorlar çoğu. Bunun da sebebi bizim coğrafyadaki maneviyatın, ruhaniliğin fazla olması.
İlahi aşk denir mesela ama o aşk hangi aşk çok tanımlanmaz bence sevgi ile karıştırılıyor.
O yuzden de sevgi temiz, saf, güzel ama cinsellik kötü, pis, ayıp oluyor. Sevgi ile cinselliğin ayrımını yapabilen ve ikisinin birlikteliğinin olabilirliğinin de farkında olan kişiler böyle olmuyor.
Çünkü karşılarına çıkan erkek profilleri böyle, adam kadına seni seviyorum diyor sonra da nud atar mısın diyor. Kadın atıyor ama adam değerini bilmiyor kadını üzüyor filan. Sevişip kenara atıyor sonra. E kadınlar da bu sefer normal erkeği de abaza sanıyor. Hatta cinselliğin kendisine kinleniyor direk.
Nude isteyebilir burada amaç önemli, seven erkek nude isteyebilir, bu sevmiyor anlamına gelmez, duygusal ilişki aşktır ve aşkın içinde şehvet vardır..
İlişkinin başında nude istenilmez doğru. Zaten erkeğin istemesi yerine kadının gönlünden gelerek atması daha iyi
Aynen öyle
Karşılarına çıkan erkek profili öyle değil. Siz direkt o profillere çekiliyorsunuz ve sonuçlarını görüyorsunuz. Normal dediğin çekici bulmadığın adam istese abaza sanmayı geçtim ağzına s*ıçarsınız nud istedi diye
Genel olarak erkeğin nude istemesi değil kadının nude atması daha zarif dedim o sebeple
Cevap
7Cevap
Siz mümkünse bir şey dile getirmeyin bizden bekleyin sizin dile getirmenizden bile bir hayır gelmiyor nfjfjd
ben oyle zannetmiyorum cunku hayatima cok az erkek aldim simdiye dek, bir de iliskiye girince zaman zaman karsimdaki kisinin agzina s*can bir yapım vardir, sevmese sirf cinsellik icin yanimda durmaya katlanamazdi diye dusunuyorum hahdhhs ozelestiri diyince de bn
Hemcinsoerin sevgiyi, saygıyı, ilgiyi, bağlılığı ve olması gereken bu tip duyguları es geçip sadece ve her zaman arzularını dile getirdiği için. Seni seviyorum duymak zor, seni istiyorum duymak sokaktan çevirsen duyarsın. Sevgisiz arzu istemiyoruz beyler. Önce güven verin, sevgi saygı gösterin. Sonra arzularınızı dile getirmenize gerek bile kalmaz, biz hallederiz.
Bazı hemcinslerinizin kızların bilinçaltına Şunu kazıması, sebeplerden sadece birisi 😂
Gizli gaylerin safsatası diye düşündüğüm olay 😂
Gay olmayan herkes yapar... Bana kimse aksini iddia etmesin 😂
İyi dinleyici olduğum için birçok insanın sır küpüyüm diyelim 🤷🏻♀️🙃
Çünkü tenden önce ruhumuzun okşanması bizi iki kat zevke getirir buda fazla mesai olur bazen 😂😂😂😂
Çok sev göster ki göstersin😂😂
Kıymaz tabi kuşbaşı yapar 🥰
Sen göster tutkunu bak parçalar atar seni kadınına düşünce bizde yatakta arsız ve sınırsız sert severiz kurt adam gibi
Bakma öyle kara kara gözlerle yaa şirinim😂😂😂
Şaka şaka iyi ol yeter 🤗🤗
Rica ederim kara çocuk
Yoo seven insan sevdiğini ister ve bu had safhadadır. Fakat bunu kadından beklenebilecek bir hamle olarak görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendiliğinden gelen bir nude daha değerli değil midir? Ama gerçi kendiliğinden isteyen istekli bir kadına da geçmiş sorgulaması yapabilirsiniz Türk erkeği olarak :))
Yalnız detay çok iyi ya :) öyle bi algı var maalesef ki. Ama ilk etapta cinsellikle yaklaşan erkeklere daha çok o algıyla yaklaşıyoruz.
Arzu yoksa problem vardır ama öncelik bu olmamalıdır
Çok konuşulan şeyin bozulur ağza pelesenk etmeyelim
Hemcinslerini benden iyi bilirsin Sokak lambasının direğine hallenen vardi ne dersin seviyor muydu?
Değiller dün esc fiyatlarini bilenlerin yorumlarını okudum jdjdj baya uçuzmuş nsjs
Onlar insan olarak görmüyor seks makinesi olarak görüyorlar
Ne denildiğinden daha çok nasıl denildiği olay... Bazı erkeklerin bunu çok kabaca sergilemesi karşı tarafta bu adam beni sevmiyor algısı yaratıyor doğal ve mantıklı olarak 💅🏻
Toplumsal normlar yüzünden. Toplumun belirlediği doğru, yanlış, iyi, kötü gibi kavramlar toplum tarafından zamanında kabul görmüş toplumsal kurallar haline gelmiş
Çirkini öpen olmamış namusluyum sanmış… fiziksel çekim duygusal çekimden gelir zaten hemcinslerimi anlamak zor
🤣
Yok daaaa direkt öyle gelirseniz tabiki öyle anlarız ve becermek.. bilemiyorum kabaca geliyor bana. Gelecekteki kişi bu kelimeyi bana kullanmış olsa selasını verirdim.
Bu kalple bu neslin insanı olmayı hiç istemezdim.(öpüşüp yiyişmeyi aşk zanneden bir nesil) yazıkk🤮
Ben de bunu anlamıyorum ya insan sevdiğini si.. er yani niye evleniyorsun mesela en temel ihtiyaç zaten 😁
Büyüsü kaçıyor. Kadın hazırsa ve gerçekten isterse kendisi konuşmaları oraya çeker.
Senin bir anda konuşman patavatsız izlenim bırakır...
Öncelik bu olduğunda, sürekli dile getirildiğinde bu şekilde hissedilmesi normal bence 🙄
ben sevistigim her kadini sevmek zorunda da degilim. zevk alir zevk veririm.
Çoğu dayak yemeyi seviyor yatakta. O yüzden kasmıyorum.
Kadınlar bundan büyük haz alıyorlar ama yine kötü biz mi oluyoruz
Bilmiyorum maalesef benim hayatıma hiçbir kadın girmediği için
işinizi bitirip gittiğiniz için olabilir mi
Vur/kaç yapan hemcinslerin yüzünden.
Öyle değilmiydi zaten 🙄
🤷♀️🤷♀️
Aa 😂
Sevmediğinizi ayrılıp kanıtlıyorsunuz
Aslında bu güzel bise
Beni sevmesinler, arzulasınlar yeter. 😍
Arzulamak güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?