ben sakin olurum ya konuşup olayın tadını çıkartmak ve karşılıklı duyduğumuz zevki aktarmak çok azdırıcı bence düşünsene ben ona sana dokunmak öpmek ya da içinde olmak bana çok iyi geliyor diyorum o da bana benim dediklerimden zevk alıp inleyerek bana sende bana çok iyi geliyorsun içimde bu kadar sert olman beni çıldırtıyor falan dese karşılıklı ıslansak offf hayaller hayatlar işte 😂
En güzeli sakin başlayıp romantik bir ön sevişme ile yavaş yavaş her bir hücreyi hissederek başlamalı zaten belli bir yerden sonra iki tarafta daha fazlasını isteyip romantiklikten çıkıp vahşileşmeye yumuşaktan serte doğru ilerleyecek yani sakın başlayıp serte doğru gidilmeli.
bizd erkekler sert olmayı tam anlamıyor bence korumacı, sözü geçen maço ama sevdiğine kıyamayan olmak yerine piskopat ne istediğini bilmeyen acayip tipler oluyorlar. Kadına seertlik uygulanacak tek yer var :)
ben sakin ve yavaş olup o anın tadını çıkarmayı severim. bu şekilde karşı tarafı iliklerine kadar hissedebilirsin. zevk doruklara çıkınca zaten iki tarafta tek vücut olup hızlanacaktır.
Herkesin içinde romantizm de vardır adranalin tutkusu da burada önemi olan bunları dışarı çıkardığında karşındakinin de bundan keyif alması mutlu olması ve yaşamak istemesi dir
Bu konuda partnerimin istegine uyarim. Benim için öncelik partnerimi orgazma ulaştırmak. Orgazma ulasan bir kadin, erkegi zirveye çıkarmak için herseyi yapar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
aşırı sert ya durduramıyorum baya bi acı dolu bitiyor :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
sertim, inlemeler yükseldikçe daha da sert vuruyorum