Cinsel Yaşam Partnerinizin libido seviyesi sizin için önemli mi? Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Mesela libidosunun düşük olması sizin için bir sorun olur muydu? Güncellemeler1 yıl Herkes açık sözlü olsun KS dostlar? ✌️ Güncellemeler1 yıl Gelsin yanıtlar ✌️ Partnerinizin libido seviyesi sizin için önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Evet önemli fakat partnerimin libidosu bana bağlı. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır önemli değil. 1 1 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Sen aşk adamisın barış kardeş ondan öyle düşünüyorsun muhtemelen
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beni arzulasn sonsuz kez sonsuz kere hiç bıkmadan haha 2 3 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Her erkeğin hayali böyle bir kadın biliyorsun dimi çiçeğim? Harikasın 👌 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Bilemiyorum artk Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Öyle öyle güven bana:)) karşılıklı arzu bir ilişkide her şeydir. Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sorun olurdu. Benim yüksek ve oldukça hareketli uyum saglayamayiz. 1 0 Yorumla
Club35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Kurbağa gibi bacaklarını açıp yatacak zaten ondan bir şey bekleyen yok 1 1 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Türk kadınının genel CV aynen... Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Libidosu düşük olanlar geylerdir tahminimce 4 3 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Yok. Düşük libidolu erkek çok var emin ol sadece dile getirmiyorlar Yorumla keremmmm0101 1 yıl Burcun ne Yorumla Dominar250 1 yıl Haklısın ama sonra da agliyorsunuz sürekli sürekli 😂 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Değil, libidosu düşük olması daha iyidir 💅🏻 1 2 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl İlginç. Neden öyle düşünüyorsun peki açar mısın biraz hocam? Yorumla Bay__İBNE 1 yıl Benim de libidom düşük çünkü. Yüksek libidolu bir adamla yapamam. Yorumla
Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Önemli tabiki 4 2 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Peki sizce yüksek mi olmalı yoksa ortalama mı? Yorumla Sanseba 1 yıl Yüksek olmali ben eşimi doyururum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet önemli fakat partnerimin libidosu bana bağlı.
hayır önemli değil.
Sen aşk adamisın barış kardeş ondan öyle düşünüyorsun muhtemelen
Beni arzulasn sonsuz kez sonsuz kere hiç bıkmadan haha
Her erkeğin hayali böyle bir kadın biliyorsun dimi çiçeğim? Harikasın 👌
Bilemiyorum artk
Öyle öyle güven bana:)) karşılıklı arzu bir ilişkide her şeydir.
Sorun olurdu. Benim yüksek ve oldukça hareketli uyum saglayamayiz.
Kurbağa gibi bacaklarını açıp yatacak zaten ondan bir şey bekleyen yok
Türk kadınının genel CV aynen...
Libidosu düşük olanlar geylerdir tahminimce
Yok. Düşük libidolu erkek çok var emin ol sadece dile getirmiyorlar
Burcun ne
Haklısın ama sonra da agliyorsunuz sürekli sürekli 😂
Değil, libidosu düşük olması daha iyidir 💅🏻
İlginç. Neden öyle düşünüyorsun peki açar mısın biraz hocam?
Benim de libidom düşük çünkü. Yüksek libidolu bir adamla yapamam.
Önemli tabiki
Peki sizce yüksek mi olmalı yoksa ortalama mı?
Yüksek olmali ben eşimi doyururum
Olur tabi kral
degildir