Genelde sahte orgazm maalesef kadınlar da gözleniliyor.. Aslında zevk almıyor hatta belki de acı duyuyor ancak erkeği etkilemek için dümenden inleyebiliyor.
Sahte orgazmı kesin olarak ayırt etmek mümkün değildir. Bir kişinin orgazm olup olmadığını yalnızca o kişi bilebilir. Fiziksel belirtiler, orgazmın gerçek olup olmadığını göstermek için güvenilir bir ölçüt değildir çünkü bazı kişilerde orgazm belirtileri daha belirginken, bazılarında daha az belirgin olabilir veya hiç olmayabilir. Ayrıca, bazı kişiler sahte orgazmı çok inandırıcı bir şekilde taklit edebilirler.
Ancak, bu işaretlerin hepsi, sahte orgazmın kesin bir göstergesi değildir. Bu işaretleri gözlemlemeniz, partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmanız için bir fırsat olabilir. Onunla cinsel deneyimleri ve istekleri hakkında konuşun ve birbirinizin ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlamaya çalışın. Güvenli ve rahat bir ortamda, partnerinizin neden sahte orgazm yapıyor olabileceğini anlamaya çalışın. Bu, ilişkinizin kalitesi için çok önemlidir.
Sahte orgazmın altında yatan nedenler, özgüven eksikliği, beden imajı sorunları, geçmiş travmalar, ilişki sorunları veya cinsel tatminsizlik olabilir. Bu sorunları çözmek için, çift terapisi veya seks terapisinden yardım alabilirsiniz. Unutmayın, sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı, anlayış ve açık iletişime dayanır.
Eğer bir kamasutra ustası değilseniz, nefes nefese kalma, inleme, ciyaklama, hatta vajinal kasılma derken bu davranışların geçekliğini anlamak çok zordur hepsi sahte olabilir.
Taklit edilemeyecek spesifik fiziksel bir bir belirti olarak orgazm her zaman meme ucu sertleşmesine sebep olur. Dik olmayan meme uçları kesinlikle sahte orgazmın bir işaretidir. Normalde düz ve yumuşak olan meme uçlarının uyarılma esnasında biraz büyümeye başladığını görebilirsiniz.
Orgazm esnasında meme uçları hızla sertleşip dikleşir ve geniş olan areola'lar biraz küçülür. Bittikten yaklaşık 1dk sonra meme uçları yavaş yavaş tekrar yumuşar ve düzleşir.
Ayrıca kadın sıkılmış görümüyorsa, tamamen kuruysa, ilk sevişmeden sonra wp'tan pp kaybolmuşsa taklit ettiğinin kesin işaretidir.
He diyosan ben ortalama bir adamım memeyi mi takip edicem. O zaman yapman gereken elini kadının kalbinin üzerine koymak. Orgazm taklidi de sevdaya dahil bilader.
Hayat hakkında bir kaç kesinlikten biri kesinliklerin olmadığıdır.
Kadının vücut kasılmaları, yüz mimikleri taklit edilemeyecek, rol yapamayacak kadar farklı tepkiler verir genelde.
Kadın, gerçekte orgazm olduğunda yüzündeki şekilleri ve mimikleri bilemez ki rol yaptığında aynısını yapsın :)
Hadi videoya çekti kendini gerçek orgazm olduğunda diyelim, sahte orgazm rolü yaparken de aynısını yapmaya çalışacak diyelim, yapamaz mümkün değil.
Yani sahtesini çok rahat ayırırsınız tecrübeli biriyseniz, anlayınca da fırçayı basın "çocuk mu kandırıyon lan" diye :)
Zaten bir kadının kendisinde orgazm olamama gibi bir sıkıntı varsa ne yaparsanız yapın olmuyor, insanın morali bozuluyor doğal olarak, eksiklik hissediyorsun ama seninle alakalı değil, kadın orgazm olamıyor.
Her şeyiyle mükemmel olup da orgazm olamadığı için ayrılmak zorunda kalınca insana bir koyuyor, ama devam edersem de kendi erkekliğinden şüphe ediyor insan.
Orgazm olamayan hanım kardeşlerim varsa, bir an önce vücudunuzu ve kendinizi tanıyın, nasıl orgazm olabileceğinizi öğrenin veya keşfedin. Partnerinizi de bu konuda yönlendirin.
Bu doğru, fakat sadece kadınlarda değil erkeklerde de varmış. Nasıl başarıyorlar bilmesem de 😂
Orgazm olma oranı kadınlarda o kadar az ki bu da normaldir. Kendilerini buna mecbur görüyorlar bazen.
Ne yaptığında kadında ne etki olur bilmeyenler anlayamaz, ne yaparsa hangi seviyede yaparsa ne olacağını bilenler ayırt edebilir.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Erkeklerde nasıl oluyor merak ettim, muhtemelen sertleşme sorunu olanlar veya bosalmayla ilgili problemleri olanlar sahte orgazm oluyordur, ama gelmeyen sıvıyı nasıl halledip karşı tarafa yediriyorlar anlamadim🤣
Edersin tabii ki erkek boşaldığında bunu çok net bir şekilde hem hareketleriyle hem de fiziksel olarak belli ediyor yalan söylemesi mümkün değil hemen anlarım
Bu çok da mümkün aslında zaten Türk kadınlarımız genelde ölü taklidi yaptıklarından dolayı bu çok bariz bir şekilde görülebilir. Bu çok ciddi bir sorundur aslında yaşadığın hazzı heyecanı mutluluğu zevki geri bildirim dediğimiz duygusal bedensel ruhsal sosyal geri bildirimde bulunmayan daha doğrusu bulunulmayan bir ilişkinin seks olduğu düşüncesi bence çok yanlış Yabancı bir p*rno film Bir de Türk p*rno filmi karşılaştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Öyle ki bir film izlerken hiçbir fiziki temas da bulunmadığım halde kadının konuşmaları ses tonu çıkardığı sesler aldığı yaşadığı hissettiği zevki tepkisel olarak inleyerek şehvetli konuşmaları beni olduğum yerde hiçbir fiziki temas da bulunmadığı halde rahatlamama sebep oldu... Geri bildirimin önemini ve değerini keşke bilebilse bizim Türk toplumumuz Türk kadınlarımız ve Türk erkeklerimiz. Aslında bu konu çok önemli özellikle kadınların bu konuda çok dikkatli olmaları gerekiyor çünkü erkeğe özgüven kazandıran kadınını mutlu ettiğini hissettiren ve onu yükselten Duygu aslında kadının geri bildirimde bulunmuş olması çıkardığı sesler konuşmalar. Bu konu bayağı uzun umarım bu cevabımla faydalı olabilmişimdir mutlu sevgi dolu heyecan dolu güzellikler yaşamak ve paylaşmak dileğiyle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Eski sevgilim hiçbir zaman anlayamadı bunu. Hâlâ "3-4 kere boşaltıyordum, 5-6 kere boşaltıyordum" diye s*lak gibi övünüyor. Bense hiçbir zaman tam anlamıyla orgazm olamadığım halde sırf kendini iyi hissetsin diye orgazm numarası yapıyordum. İlk başta ne kadar zevkli başlasa da bir süre sonra zevk yerini yalnızca acıya bırakıyor ve bir an evvel bitsin diye uğraşıyorsun. Cinselliği sadece içinde gidip gelmek sanmak ne büyük trajedi. Biraz da karşınızdakinin ihtiyaçlarını keşfedebilseniz keşke.
vücut ip ucu verir. genital organ, memeler, ses tonu, gözler, vücut tepkileri gerçeği gösteri. ama bunu yutan erkek zaten bencil cahil öküzün tekidir. kadını ne anatomik ne ruh yapısı olarak bilmiyordur. kadını bilen değer veren zaten kadını o duruma düşürmez. bir sorun varsa da anlar ayrıca bu saçma bir yöntem. kadını mutlu edemeyen bir beceriksiz öküz adamı orgazm taklidi ile sanki görevini becermiş gibi onure etmek saçmalık hatta saaaalaaakklık
direk yüzüne söyleyeceksiniz. beni mutlu edemedin diye
Kadının orgazma erisememesi erkeğin problemi değildir öncelikle bunu söyleyelim. Seninkinde de sinirler var benimkinde de. Ben nasıl oluyorsam ssn de ol tutan yok. Seks süresi, mental durum, istek, ortam, karşılıklı anlama ve birbirlerini tanıma durumu tabi ki önemli ancak kadınlar söz konusu olduğunda klitoral orgazm ve vajinal orgazm diye iki çeşit orgazm turu olduğunu bilmek gerek. Eğer sen kendini ergenlikten itibaren sürekli masturbasyonla tatmin etmeye alışıp, temasla yumuşak dokudaki sinir uçlarını körelttip klitoral orgazma adapte olduysan buna değil ortalama bir erkek, Johnny sins gelse bir şey yapamaz. Bu noktadan sonra ister sahte orgazm olsun ister gerçek benim problemim değil. Ayırt etmeye çalışmamı gerektirecek bir durum da yok
Cinsellik belki başkaları için nefes alıp vermek kadar sıradan gelebilir ama bana göre çok titiz ve ciddi bir ritüel..
Partnerimin çığlık çığlığa kalması bana artı katmaz ki çığlık atsa da sorarım canın mı acıyor diye.. sahte orgazm yaşayana hiç ama hiç denk gelmedim, keza inlediği zaman tırnakları sırtımda , dudakları boynumda ve dişleri ile de ısırıyorsa..
Tanıdığım bir çok kadından da itiraf olarak duymuştum, benden önce birlikte oldukları erkekler yüzünden bir çok kez sahte orgazm yaşadıklarını, banyo da ağlayarak kendilerini tatmin ettiklerini.
Üzücü bir durum gerçekten..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sahte orgazmi yapmak için orgazmı bilmek lazım hiç orgazm olmamış biri nasıl bir etken olduğunu bilemez ki hadi sahte inleme anlarım da. Eğer o kişi orgazmı biliyordur ama karşı taraftan zevk almama durumu varsa belli etmemeye çalışıyorsa olabilir. Orgzm sırasında kaskati kesilirsin gözlerin kayar vee istem dışı sesler çıkar o an hiç kimse umurumda olmaz. Yani orgzm sırasında iliskiye devam edebilmek çok zordur kasildigin için. Bacaları Sıkarsın ve orgzmdan olduktan sonra ilişkiyi devam ettirmekde güçlük cekersin hassaslaşma olduğu için. Herkeste farklıdır tabi ama genel olarak böyle tabir edilebilir.
Partnerini tanıdıysan, hareketlerini öğrendiysen kesinlikle dikkat ettiğinde ayırt edebilirsin. Sahte her şey sonunda anlaşılır. p*rno filmlerde bile hemen hepsi sahte orgazm anı yaşıyor ve bu kolaylıkla anlaşıldığı için zevk vermiyor. Erkeklerin de bazen yaptığı oluyor. Boşalamıyor, bir yerden sonra zevkte alamıyor hatta acı çektiği oluyor ve bırakmak için boşaldım diyebiliyor. Ama tanımak esas.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bariz erkekler söylenen bence yalandır diğe düşünüyorum... sonuçta çıkan sıvı var... gözle görülür yani ama bence ama kadınlarla da bazen sıvı çıkabiliyor... ama bence partnerlerde sıkıntı hemcislerimde sadece kendi zevk sonuça ulaşmak istiyolar benciliktir... Partnerim yok amsa olursada orazm ulaşmamadan bırakmam sıvı çıkasıya yani benim icin karşı taraf önemli biz her açıkdan boşalıyoruz...
Erkekler anlamıyor sanırım ki hepsi kendini aslan kaplan zannediyor😅 ben zevk alıp almadığını anlıyorum şahsen, eyy adam ben seni nefesinden tanırım wkddkd
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Neden herkes olumsu yorum yapmış orgazmla ilgili yaşamadıgım için söylüyorum. Ama eski sevgilim dokunmayı çok severdi dokunarak boşaltmayı cınsellij yasamadım onunla ama bu alandaki olduğunu düşünüyorum