Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Atıyorum 10 ay boyunca hiç ilişkiye girmeyip, mastürbasyon yapmazsan en sonunda libidonun tavan aldığı bi zaman diliminde hem konuşarak hem güzel dokunarak hem de göğüs uçlarını iyi yalayan biri olursa bence mümkün. Çünkü kadın daha çok beyniyle orgazma ulaşıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılZor ama imkansız değil. İyi tahrik edilmiş bir kadın. İyi bir meme ucu muamelesi loş bir ortam. Kadının iyi odaklanması lazım bir yandan duşunce ile hayaller kurmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılMemelerinden zevk alıp orgazm olan kadınlar da varmış, bunu duymuştum.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Daha neler duyacağız acaba, kirpik orgazm mı filan yok demi 🤣
01 Yorumla
Soran1 yılNetten bak. Nipple orgazm diye geçiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadının Haz duyduğu kesin ama orgazm kişiden kişiye değişir
00 Yorumlaİçerdeyken hemde meme ucunu isirdigim sevgilim resmen fiskirtiyordu
00 YorumlaBurdaki çılgın bakirelerin yalancısıyım, sadece emilerek orgazm olan duydum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKişiden kişiye değişir herkes uzun süre yapmadıysan mümkün demiş sma meme ucum uyarılmadan asla boşalamıyorum en haz aldığım yer neredeyse
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Saçmalık yaa göğüs uçları anca doğumdan sonra delik oluşuyor. Böyle bir şey mümkün değil 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYok harun abi seni kandırıyorlar öyle bir şey yok
013 Yorumla
Soran1 yılŞaka mısın sen
Cevap sahibi1 yılBen ciddiyim senide ciddiyete davet ediyorum
Soran1 yılHarun sen olmayasin
Cevap sahibi1 yılHarun ben olamam erkeğim ve erkek hesabım ile yazıyorum eger sorduğun sorudaki gibi bir şey olsa çoktan denemiş olurdun ve sonucunu soylerdin ama sorma şeklin tamamen Harun abilik neyse kolay gelsin kesin lezim ya da biseksim der çıkarsın şimdi bol dusurmeler 🤪
Soran1 yılYav he he çamur at izi kalsın :D sorma şeklin harun abilik diyo bi de. Özellikle kariya kıza mi sordum ya da onları mı hedef aldım genele açık soru sormuşum. Kendinle karıştırma herkesi. Gizlenip b*k atmak kolay.
Cevap sahibi1 yılYav he he bunu erkek sorar zaten kizlara sorduğun açık erkekler niple orgazm olamama durumu olduğu için 🤪
Soran1 yılBence cesaretimi ve dobraligimi kaldiramiyorsunuz siz 😄
Cevap sahibi1 yılHep öyle olur senin gibi encokbensorarim diye üye var oda öyle senin gibi dobra ve cesur 🤪🤪
Soran1 yılO kim be.. :D Nickini bile ilk defa duydum bu denli aktif olmama rağmen
Cevap sahibi1 yılBi bak etrafına bilirsin 🤪🤪 yav he he sen kadınsın
Soran1 yılKadınım tabi çocuk ne sandın
Cevap sahibi1 yılKesin öyledir 😜
Cevap sahibi1 yılBide çocuk demezmi sanki çok büyük
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kulak memesinden bile olan var değişik insan çok o yüzden gerçektir
02 Yorumla
Soran1 yılOnunla kimse gelmez bence 😄
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Göğüs ucunda aşırı sinirler var uyarimi kadını orgamza ulaştırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Orgazm olayı kişiye göre değişir kimi dudaktan kimi alttan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet kadınlar bayılıyor. Sen daha yalatmadın mı
09 Yorumla
Soran1 yılYalattim da ne alaka
Soran1 yılMeme ucundan olmadım
Soran1 yılZevk alıyorum zaten. Ben zevk almıyorum demedim ki
Soran1 yılNihayet anladin :D
1 yılGerçek ben orgazm oldum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet o şekilde orgazm oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO kadar emiyorum hiç emerken orgazm olan görmedim eşimde dahil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. daha neler duyacaz bakalım
00 Yorumla
1 yılVar mı öyle bsy bilmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Kıstırmak lazım dişlerin arasına :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYok bu gerçek. Bizzat tanığım
03 Yorumla
Soran1 yılHımm şanslılarmış
Cevap sahibi1 yıl@neptun_q yani memeye güzel muamele şart. Boyunla başlayıp memeyi öncd okşayıp sonra yalamak emmek uçlarını sıkmak… erkeğin şehvetini nefesini kadına hissettirmek. Kadın arzulandığını hissedip bir de o adamı memelerinde hissederse orgazm geliyor
Çok hassas biri ise o kişi
00 Yorumla
1 yılİnanmıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılyok var
00 Yorumla
1 yılO nasıl oluyor ya
00 Yorumla
1 yılBazılarında gerçek olabiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBence evet
00 Yorumla Gerçekmiş diye duydum
00 Yorumla
1 yılkimisi için evet gercek kimisi icin hayir
00 Yorumla
1 yılBi defa denk geldim ama kız çok iyiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapmasını bilirsen gerçek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılDoğru bişey bence
00 Yorumla Bazen evet
00 Yorumla
1 yılGerçek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler