yoksa monotonlaşır mı? Nazlanıp vermemek mi gerekir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
nazlan biraz. şimdi benim dediklerimi yapacaksın falan de. mesela ilk önce benim istediğim yeri öpeceksin falan gibi oyunlar oyna. mutlaka çeşitli çamaşırlar dene. erkekler hoşlandıkları şeyleri açıköa ifade etmezler. mesela benim eşim sorsa da söylemem. kendi keşfedecek. değişik çoraplar giy. erkeklerin %90ı jartiyere bayılır. renklendir yani. ondan bekleme boşuna çünkü cinsellikte zaten erkek olayın tabiatı gereği yeterince aktif olan taraf. gerisi sana kalmış
18 Yorumla
Soran1 yılondan bekleme nedir ama söyleyecek o da müneccim miyiz biz?
Soran1 yılkendin sürpriz yap diyosun?
- 1 yıl
süprizler delirtir. inanılmaz güzel kokulu peeling kremleri var. duş alırken özel bölgene uygulayabilirsin. sonra ince seksi bir tanga giy ve üstüne günlük pijamanı giy. yanına otur eniştenin, tanganın ipini belinden görünecek şekilde çek yukarı. bu manzara ve o hoş kokular yeter de artar bile. emin ol seni parçalamak isteyecektir.
Soran1 yılkocaya sürekli bunu yapmak monotonlaştırır mı? Kocam eve gelmek için bin takla atsın gözü dışarı kaymasın isterim
Soran1 yılvarsa başka şeyler duymak isterim. dışarısı kasmer kaynıyo kocam bende kalsin😂
En İyi Cevaplar
1 yılEvlilikte cinsel birlikteliğin sıklığı ve zamanlaması konusunda evrensel bir kural yoktur. Sağlıklı bir evlilik, karşılıklı saygı, anlayış ve açık iletişime dayanır. Erkeğin her istediğinde kadının cinsel birlikteliğe "evet" demesi gerektiği fikri, eşitlikçi ve sağlıklı bir ilişki anlayışıyla bağdaşmaz.
Cinsel istekler kişiden kişiye değişir ve zaman içinde de değişebilir. Stres, yorgunluk, sağlık sorunları veya duygusal meseleler, cinsel isteği etkileyebilir. Bir eşin her zaman cinsel birlikteliğe hazır olması beklentisi, gerçekçi değildir ve ilişkiye zarar verebilir.
Sağlıklı bir evlilikte, her iki eşin de cinsel istekleri ve ihtiyaçları dikkate alınmalıdır. Açık ve dürüst iletişim, cinsel birlikteliğin zamanlaması ve sıklığı konusunda anlaşmaya varmak için çok önemlidir. Birbirinizin isteklerini ve sınırlarını anlamak ve saygı göstermek, cinsel tatmini ve ilişkinin genel sağlığını olumlu yönde etkiler.
Eğer eşiniz her istediğinde cinsel birlikteliğe zorlanıyorsanız, bu durumun ilişkinizde bir sorun olduğunu gösterir. Bu konuyu eşinizle açıkça konuşmanız ve karşılıklı anlayışa varmanız çok önemlidir. Eğer iletişim kurmakta zorlanıyorsanız veya ilişkinizde başka sorunlar yaşıyorsanız, bir çift terapistinden yardım almanız faydalı olabilir. Sağlıklı bir evlilik, karşılıklı saygı, anlayış ve eşitliğe dayanır. Cinsel birliktelik, zorlama veya baskı altında değil, karşılıklı istek ve arzu ile gerçekleşmelidir.10 Yorumla
1 yılEvet naz yapılır her isteyince verilmez erkek de ilk zamanlarda bişey var sanar sonra görür ki bişey yok gidip veren birini bulur kadın da ben sana ne yaptım ben sana yetmedim mi neden beni aldattın diyip dünyanın sonu gelmişçesine çıldırarak ağlar. Erkek de evet yetmedin der.
THE END10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSen de istiyorsan eşin her istediğinde vermelisin. "Arada sırada vermeyeyim de, kıymetini bilsin" diye aptal Türk kadını stratejisi yapma. Kocan o senin. Tabii ki istediği zaman sevişeceksin, sen de istiyorsan.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
38Cevap
Erkeklerin midesi dolu testislerini boş bırakmalısın diye bi söz duymuştum
12 Yorumla
Soran1 yılyazar :rami3545
1 yılEğer bir engelin yoksa bu iş aksamamalı. İstemiyorsan zaten anlayışlı olana gayet makul bir talep. Ama engelin yoksa durduk yere hayır denmemeli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki zevkli iştir regli durumu varsa hayir dersin sebebini söylersin, diğer zamanlarda ver sende oda keyfi yaşasın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvli bir Erkek olarak söylüyorum deli gibi istiyor olsanız bile arada bir reddedin
12 Yorumla
Soran1 yılneden
Cevap sahibi1 yılHer zaman değerli kıymetli olursunuz busayede monotonluktan uzak olur
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılHer istediğinde verilir ama her istediğinde de aynı şekilde verilmez mutlaka değişiklik şart
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında arda naz yapılabilir... ama evilikten önce yaşadığında sonra evlililik monotonlaşır... herşeyi yerinde olmalı ki sağlam evlilik ilişki olsun...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Verdikçe neden monoton olsun ki arada naz yapmak iyidir ama fazla naz aşık usandırır
10 Yorumla
1 yılspontane olmalı, düzenli olursa sıkıcı olur. Kimin canı istiyorsa, yangını o ateşlemeli :)
10 Yorumla
1 yılBu nasıl tabir yaa. Eşler arasındaki bağ böyle adlandirilmamaki. Vermek ne !
12 Yorumla
Soran1 yılVermek😃
- 1 yıl
Ne veriyon
1 yıliki tarafta istekli olursa niye monotonlaşsın anlayışlı olursa her iki taraf monotonlaşma olmaz bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen her istediğinde olmuyor maalesef tecrübe ile sabit
10 YorumlaHerşeyin fazlası değeri düşürür kesiceksin ödüllendireceksin ama abartmadan işin içine heycan kat fandezi yarat ve pozusyonlar ile eğlenceli hale getir ve en önemlisi şehveti boll
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVermezsen veren bulur
Sen bilirsin naz yapayım derken elindekini de kaptırma 😂😂10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanı sende ısteklıysen verilşr 😅
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYok ya her seferinde ilk sefer gibi olur merak etme
30 Yorumla
1 yılAra da bi naz iyi burnu sürtsün jdsjfjskjdjs
614 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
zırt pırt vermek ne demek ya? evlisin len. adam ihtiyaç duyuyorsa ve vermezsen o ihtiyaç başka yere kanalize olabilir. bunu anlamayı reddeden aldatılınca kendine kızsın. monotonlaşma lafı çok eskidi, bahane etmeyin ota boka.
hiç vermeyen de evlenmesin, komple aldırsın zaten ne saçmalıyoruz şu an. - 1 yıl
1 yıl😂😂bu nasıl bi soru ya
15 Yorumla
Soran1 yılsoru beğendiremiyoruz paşama😒
- 1 yıl
Yok yaa öyle demek istemedim güldürdün beni anlmında😊
- 1 yıl
Özür dilerim eğer yanlış anlaşılmışsam
Soran1 yılabahshsjdjd sorun yokk
- 1 yıl
Gizli kız y😊
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Bu nasıl soru ya senin canın isteyince yapıcan
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNazlanmak değil de oyunu doğru oynamak gerekir
14 Yorumla
Soran1 yıloyun nasil oynanir 😂
Cevap sahibi1 yılYani bu 2 kelimeyle özetlenecek bi şey değil biliyorsun detay vermek lazım öyle daha net anlaşılır olur😃
Soran1 yıl2 kelimeyle özetlenir canim dinliyorum seni😂
Cevap sahibi1 yılBi anlamı olmaz ki bu tür şeyler 2 kelimelik özetle yapıldığında cidden bi etkisinin olmayacağını sen de çok iyi biliyorsun vaktin olduğunda yazarsın ne demek istediğimi daha net anlarsın
Nazlanmak nedir ya, çocuk muyuz
10 Yorumla
1 yılİstesek suç istemesek suç bu ne 😅😅
10 Yorumla
1 yılYani bir zahmet olacak ver
10 Yorumla
1 yılHayır her isteyince de olmaz kadın dayanmaz öyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Ellet ama verme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen ne yapmak istiyosun?
10 YorumlaBaşın falan ağrır ne biliyim o zaman yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVermezsen disari kacar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVermedikçe dışarı gider
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHergun hergunmu istiyor kocan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVermezsem veren birini bulur
10 Yorumla
1 yılEvet ise
40 YorumlaNe veriyon
12 Yorumla
Soran1 yılhayatimi 😃
Vermek gerek
10 YorumlaVermede gör eskort ablalari
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ber tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılvermen lazım
10 Yorumla Ver bence ben yapmak isterdim
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Fazlanaz aşık usandırır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence hep verilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKim isterse o vermeli dndn
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç yıldır evlisiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kadar suredir evlisiniz
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKeske :) soruya cevap verseydin
1 yılVeriyor esim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence ver