Tutku dolu bir sevişme sırasında o anın hazzı ile kullanıllan argo, sevgili veya eşlerin normal hayatlarındaki ilişkilerini kötü mü yoksa iyi mi etkiler?

Tutku dolu bir sevişme sırasında o anın hazzı ile kullanıllan argo, sevgili veya eşlerin normal hayatlarındaki ilişkilerini kötü mü yoksa iyi mi etkiler?

Seks sırasında argo kullanımı, çiftler arasındaki iletişimin ve bağın karmaşık bir parçasıdır ve bu konuda net bir evet veya hayır cevabı vermek zordur. Çünkü bu durum, çiftlerin iletişim tarzlarına, kültürel arka planlarına, kişisel tercihlerine ve argoyu nasıl algıladıklarına göre büyük ölçüde değişebilir. Heyecan ve tutkuyu artırabilir: Bazı çiftler için argo, cinsel deneyimi daha heyecanlı ve tutkulu hale getirebilir. Özel bir dil kullanmak, çiftler arasında daha derin bir bağ oluşmasına katkı sağlayabilir. Tabuları yıkabilir: Argo, cinsellikle ilgili bazı tabuları yıkmaya yardımcı olabilir ve daha açık bir iletişime olanak tanıyabilir. Saygıyı zedeleyebilir: Eğer argo, partneri aşağılayan veya rencide eden bir şekilde kullanılırsa, saygıya zarar verebilir. İletişimi engelleyebilir: Anlaşmazlıkları körükleyebilir ve sağlıklı bir iletişimi zorlaştırabilir. Güvensizliğe neden olabilir: Partnerin niyetleri hakkında şüpheler uyandırabilir ve güven duygusunu zedeleyebilir.
Argo çok esnek bir kavram olmaya başladı. Küfür, hakaret vs. argo değildir. Bunlar saygıyı da cinselliği de ilişkiyi de zedeler.
Fakat sertliği, şehveti ve tutkuyu yansıtacak sınırlarda olan argo tam tersi olumlu etki yapar. Bunun bir örneği de dirty talk zaten. Fakat dozunda 😂
Reda bir konuda seni takdir etmek istiyorum 👏
Bir süredir dikkat ediyorum da Eic'leri paylaştırıyorsun 😀
Bu hem aslında stratejik hem de paylaşımcı bir hareket.
O yüzden siteyi bilmek ve onu kullanmak konusunda bu geçen zamanda baya farklı bir noktaya gelmişsin , helal olsun 😎
Hani hakkını vermek denir ya, sitenin hakkını veriyorsun net 😂
Rica ederim efenim ben hep paylaştırıeım eicleri eğer hoşlandığın birisi olursa sürekli ona veririm yani eicleri onun dışında tanıdıklara veririm işte zjxjdj benim mütevazilik seviyesi şaka midur🙄😂💅
O da onların ayıbı olsunmk biz hissediyoruz gösteriyoruz onlar adam olmayı beceremiyorlar djdjd
Zedeler, yaşanılan seks sırasında anlık zevk alacağım derken ilişkinin ilerleyişinde saygıyı zedeler, tabi iki insan pislik ve bir birlerine saygıları olmadan o ilişkiyi yaşıyorlar o ayrı, onlar o yolun yolcusu olduğu için etkilenmezler.
Yani argo var argo var. Kışkırtıcı ufak sözcükler tabiki ateşi körükler ama öküzün biri seks esnasında gaza gelip ya Ahmet mi daha iyi si... yor ben mi diye söyle yavrum oh ye falan derse o seksten hayır gelmez kfhhsusis
Kdjdjdjd
Cevap
68Cevap
2 tarafın da razı olduğu sınırlar dışına çıkmadıkça rahatsız etmez hatta zevk katar
Dirty talk'ı yanlış anlayanlar için saygıyı kaybetmeye sebep olabilir.
Önceleri olsa asla derdim garip gelirdi ama yaşadıkça hoşuna gidiyor tabi bu yaptığın eylemi konuşmak gibi yani ana avrat giderse şilleyi yer. Herkesin seveceği bişey değil bence her erkekte sevmez her kadın da. Bu normal ilişkilere yansirsa acil bırakılmalı ki zaten ilişkinin başında söylersen itici olur ama tam nirvanin ortasında güzel gider. Oraldan daha çok zevk verdiği kesin.
oraldan da zevkli değil şimdi ya
@Alemdaralii ben oralı sevmiyorum belki o yüzden bu daha zevkli geliyordur
sanırım o yüzden, yapılmasını da mı sevmiyorsun
@Alemdaralii hiç biri ya benim hoşuma gitmiyor
Eşiniz seviyorsa onun için kötü olumlama o da sevmiyorsa sorun yok tabi
Hayır zedelemez. Cinsellik harici iletişim dilinde anlaşabiliyorlarsa, hangi zamanlar ve mekanlarda nasıl davrandıklarını çiftler birbirinde iyi biçimde keşfettiyse, gereksiz alınganlıkları yoksa saygı, eğlence ve tutkuyu yerine göre beraber yaşarlar.
Hayır zedelemez. Çünkü iki tarafta sağlıklı düşünme yapısına sahipse anlar ki bunlar sekse özel durumlar.
Hayır asla zedelemez... Seks sırasında erkeğim bana or... spm demeyecekse ne anlamı var öyle seksin. :)
nerde. ne. yapmasını. gerektiğini. biliyorsa. bu. argo. kullanımını. sadece. o. sırada. yapıyor. normal. zamana. taşımıyorsa. saygıyı. zedelemez
Doğrudan birbirine edersen sorun yok bence. Seni şöyle yaparım bilmem ne dersen sorun yok ama senin ananı yaparım dersen sorun var.
@Oborlu İşte olmasın bence de :D
Bence hakaret olmadığı sürece iki tarafı da azdırıcı bir şey. Şöyle düşünün, erkeğin sadece o sırada yapmakta olduğu şeyi argo bir tabirle söylemesi neden rahatsız etsin?
Hakaret ya da onuru zedeleyici bir şey olursa orası ayrı tabii ki
Yeşil Yol filminde bir replik vardı,
Yolda olan, yolda kalır, diye.
Yatakta olan da yatakta kalır. Zira argonun dozu ve zamanlaması iyi olmalı. Seçilen kelimeler de öyle.
O halde, zaten şahane uyum yakalanır.
Zedelememeli. Seks hayatının ayrı tutulması gerekir, orazı bir fantazya dünyası. Ayrıca herkesin bağımsız olarak seks personası da olabilir.
Abartmadan yapılırsa aksine dahada verimli bi seks olur
Argo kullanan partnerin normalde bu şekilde düşünmediğinden emin olunursa hiç bir şeyi zedelemez.
Çiftler arasındaki iletişimin ne kadar güçlü olduğuna bağlı bir durum bu.
Hayır zedelemez, daha zevkli ve eğlenceli olur. 😆
Dışarıda SHAKİRA, yatakta RAHİBE TERASA olan kadın istemiyoruz kızlar.
Yatakta bol argo, bol seks demek.
Kimisi sevmiyor çok kaba sözleri, kimisi de o an da böyle şeyleri konuşmaya bayılıyor, kişiyle ilgili tamamen
Kişiden kişiye değişir bu aslında ben severim argo konusmayi ama partner sevmezse konusmamak daha yerindedir
Fb gibiyse önemli değil ama sevgili/eş işe argo kullanılmamalı. Yatakta argo kullanmanın nesi azdırıcı anlamıyorum
Sana kullanılmasımi daha iyi yoksa senin kufretmenmi sence daha iyi olur
Eğer karşı tarafın rızası varsa ve sadece seks esnasında zevki arttıracak bir unsur olarak kullanılıyorsa hayır.
Bence kullanılmamalı zamanla saygıyı bozar istemem bn şahsen
Yok o işi yaparken söylediğim sözleri gerçekten Kesinlikle söylemem
Biz kullanıyoruz ama ikimizde rahatsız değilsek bu renk katıyor :)
Kimisi illaki küfür etmemizi istiyor kimide hasas
Sorun olmaz aksine kışkırtıcı oluyor. İlk başlarda garip gelebilir tabi.
kadının biri dübürüne parkamk sokarım derse bütün karzma sona erer. Küfürsz terbiyeli seks olsun
yatak odasi baska gezegen orayi günluk hayatla karistirma
Gündelik hayat çok ayrı yatak odaso çok ayrı bir hayat olgun bir eş bunun farkındadır zaten
Zedelemez. Yatak odası insanın hayvani dürtülerini serbest bırakabildiği yer olmalıdır.
Kesinlikle zedelemez o an herşeyi unutmalısın tam tersi zevk verir
Seks başka bir evren orada bu tür şeyler çoksel olur.
saygısız olmaz bu işler takım elbisemi çeker donumu ütüler öyle yaparım
Seks anından bahsediyoruz hayvanı güdülerin yoğun olduğu anlar yani. Bunlar neden zedelesin ki. Bence çok normal.
Ecdada sövülmemeli😂😂
Evet normal zamanlarda bile kolay kolay küfür etmeyen biriyim. O anda nasıl bu şekilde konuşayım ki
Çoğu kadının hatta feminaziler dahil tahrik olduğunu düşünüyorum ben
Her şey tadında güzel bacımsu. Moduna göre değişir.
Argo konusulması sadece anlık görunen insanlar içindir. Kıymete alınmaz.
İki tarafında yukseltiyorsa neden olmasin. Tabi kivaminda ve yerinde olacak...
zevk meselesi kimi seviyor kimi sevmiyor gördüğüm kadarıyla kızlarda çok argo kullanıyor
Belli sınırlar içerisinde olabilir, normal iliskinizi de etkilenmemeli yani zaten 2 tarafta o zevkin getirmiş olduğu birsey olduğunu bilmesi gerekir
Bn pek hoşlanmıyorum ya
@kalpexoldu oha ya, böyle taş gibi kızada öyle laflar demeye utanmıyorlar mı
Benim çok hoşuma gidiyor
Sınırı aşmadığı sürece ilişkiye renk katar kadını daha çok tahrik eder erkeği azdırır
Gerçek hayatta saygı varsa yatakta olanların ne amaçlı olduğunu bilir ve problem yapmaz insanlar.
Bence argo kullanmak kadınları kışkırtıyor
Sadece seks anında etkilemez
Hiç hoş değil bence
@kafkass31 he doğru tabi
Bende zedeler hiç sevmem
Pozisyona bağlı...
İki tarafta mutluysa sorun yok bence
Zedelemez aksine susmak monotonlaştırır
Zedeler, aradaki perde kalkar diye düşünüyorum.
Sınırlarını bilirse zedelemez
Saygı diye bir şey yoktur zaten
Yatakta ayıp olmaz
Hayır tabikide daha zevke geliyor
iki tarafta seviyorsa sıkıntı yok
Abartmadikca sorun yok
Ana bacı sövmemek lazım tabi
Bununda işi gücü seks damızlıkmı ne 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?