Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Kadınların doğru bir iç çamaşırı seçimi, erkekleri tahrik ederek daha fazla yükselmesini sağlar. Bu da daha kaliteli ve istekli bir seks yaşanmasını sağlar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİç çamaşırları özellikle kadınların süsüdür seks konusunda. Fakat erkeğinde dikkat etmesi gereken önemli bir husustur. Giydiğin zaman karşı tarafın libidosuna direkt etki edecek parçalar giymek beğeniyi, isteği dolayısı ile seks kalitesini artırır.
En azından normal iç çamaşırlarını düz olsa bile özenli seçmek çok önemlidir. Örneğin erkekler için bol kesim ya da üçgen mi daha cazip olur yoksa dar, bedenini saran ve bazı yakışan renkler mi diye bakabiliriz olaya. Sonuç bizi kaliteye götürür. Ayrıca eski yıpranmış çamaşırlarında aktif seks hayatı olan bir insan için doğru olmadığını düşünüyorum. Kalite, özen ister.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer giyen kişi fiziğine dikkat eden ve özgüvenli birisiyse kaliteyi arttırır örnek veriyorum bir kadın olarak onu giyip kütük gibi dikildiğinde bir anlamı olmaz yanında işvesi cilvesi de olması lazım.
72 Yorumla- 1 yıl
@erginoo her kadın görüşünün altına kesinlikle yazınca kadınları etkileyeceğini mi düşünüyorsun?
1 yılİç çamaşırı seçimi, cinsel deneyimi etkileyebilir, ancak bu etki doğrudan ve belirleyici değildir. Daha çok, konfor, özgüven ve hissiyat üzerinde dolaylı etkiler yaratır.
İç çamaşırı seçimi, cinsel deneyimi doğrudan etkilemese de, konfor, özgüven ve duyusal deneyim üzerinde dolaylı etkiler yaratır. Rahat, vücuda uygun, nefes alan ve kişiyi iyi hissettiren iç çamaşırı tercih etmek, cinsel deneyimi daha keyifli hale getirebilir. Ancak, en önemli faktör, karşılıklı saygı, iletişim ve güvendir. İç çamaşırı, bu faktörlerin yerini tutamaz.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılEtkilise de etkilemese de ben ne istersem onu giyiyorum çünkü her şeyi kadınlar için kadınlar hazırlanır kadınlar giyinir erkekler yine düz bir boxer çekip yatağa geliyorlar özenme gereği duymuyorum açıkçası bir erkek için
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbenim için bana göre etkisi yok çıplak yapılır daha çok çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlilikte cinsellik önemli değil diyen kişilerin bahsettiği şey sevginin saygının ağırlığının cinsellikten fazla olması aslında 🤷🏻♀️ ama cinsellik olmadan ilişki olmaz zaten, insan birbirini arzulamalı çekim olmalı yoksa diğer taraftan arkadaştan farkı olmaz o ilişkinin 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHeyecanı arttırır muhtemelen ama dağlar kadar da fark edeceğini düşünmüyorum 💬🗨🗯
410 Yorumla- 1 yıl
İç çamaşırının nasıl olduğuna göre libido katili de olabileceğini unutmamak gerek.
Cevap sahibi1 yılSiz daha iyi bilirsiniz tabi
- 1 yıl
Sence böyle bir çamaşır heyecanı arzuyu şehveti artırır mı?
Cevap sahibi1 yıl@erginoo soru sahibineydi yorumum size degil
- 1 yıl
Sıradaki soru gelsin 👽
Cevap sahibi1 yılYorum yapaniniz çok olsun
Ben yokum- 1 yıl
Peki. İyi günler
Cevap sahibi1 yılHiç keyfim yok
Belki daha sonra- 1 yıl
Keyfin gelince gelirsin 👽
Kesinlikle çok etkili fakat bunu taşıyabiliyor olmak daha önemli. Özgüven şart.
31 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılYaşlı kadın donu giymedikce çok bir etkisinin olacağını düşünmüyorum
10 YorumlaGüzel fizige dogru iccamasiri seksin kalitesini vede sıklıgını artırır.
Çiftlerin bakımlı olması, seksualiteden anlaması seks oyunlarını vede zevk oyunlarının yolunu açar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİç çamaşırının rahatlığı kadını, şıklığı erkeği olumlu etkiler.
10 Yorumla
1 yılİlk çamaşır çok etkili tabi ama fizik de etkili misal ben kiloluyum striptiz yapınca güzel olmuyor
47 Yorumla- 1 yıl
Kaç kilosunki
- 1 yıl
119
- 1 yıl
Maşallah güçlü kadınmışsın
- 1 yıl
Kiloyla gücün pek bir alakası yok
- 1 yıl
Boyun kaç
- 1 yıl
Muhabbetti kapar misin
- 1 yıl
Tamam
1 yılŞimdi benim fiziğim çok iyi. Six packler, kanatlar falan… Ama altımda Seher yıldızı don var. Nasıl olur?
00 YorumlaViktorya secret bu işi biliyor kadınlar etkileniyor ve daha sıcak oluyor
00 Yorumla
1 yılTabi etkiler bazen ilk önce gözü doyurmak gerekir
00 Yorumla
1 yılEtkisi yoktur. Var diyenler ürün pazarlamacılarının kandırdığı garibanlardır
00 Yorumla
1 yılkesinlikle evet hele jartiyer dantel falan 😍🤩
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFizik iyiyse harika durur
40 Yorumla
1 yılEvet renkler dahi etkiliyor
10 YorumlaTanga olsun bizim olsun...
00 Yorumla
1 yılUzun süre kullanım için geçerli aslında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet siyah jartiyer mesela
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Fizik kaliteli ise süper durur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Özgüven ve performans tavan yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet azfirms yönüyle bizi yükseltir
00 Yorumla
1 yılBaya etkili
10 Yorumlaçok da etkilemez bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok çok fazla
10 Yorumla
1 yılFull çıplak severim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSoyunca hepsi aynı
00 YorumlaDaha cok azdirir
21 YorumlaGözü gönlü acar
00 Yorumla
1 yılYok eder
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyok sevmem ben
00 Yorumla