Tabiki önemli. Dekoltesi bol bir iç çamaşırı kadını çıplak halinden daha tahrik edici ve daha seksi hale bile sokar.
♥️
İç çamaşırında zaten yeni moda olanlar daha kullanışlı, ipli yani ilişkiye izin veren tarzda önü ve arkası açık güzel iç çamaşırları da var.
🌸
Bir başka tarz yine ilişkiye izin veren hatta ön ortasında inciler olan, hafif yana iteleyince ilişkiye engel olmayan hatta ilişki dışında ön ortada aşağıya uzanan orta iri incilerin klitorisi uyarma özelliği de olan çok kullanışlı iç çamaşırları da var.
🍓
Tabi bunların hepsi sütyeniyle kombin olmalı.
🍃
Her kadının zevki farklıdır. Bazan da özel deri fantezi kıyafetleri vardır ki iç çamaşırı gitmeksizin seks amaçlı baştan aşağı fermuarlı kostüm giyilebilir.
🙈♥️🌸💋
Seks için her şey önemlidir. Daha fazlası da var ama yeterince uzun oldu artık. Devamı bir başka soruda olsun dostlarım. 😎
Selam Tabii ki önemli şöyle düşüneceksin belki de nasıl olsa onu çıkartacağız öyle ilişkiye gireceğiz evet aslında öyle onu çıkartmadan tam anlamıyla ilişkiye giremezsin hareket alanını kısıtlar ama ilişkiye girmeden önce erkeği göz olarak tahrik etmen lazım bunuda ancak iççamaşırı ile filan yapabilirsin çok geçmedi üzerinden yaklaşık iki hafta filan önce ben de bir alışveriş merkezine gittiğimde bir iççamaşırı satan bir yere girmiştim almayacaktım ama yani denemek istedim birkaç tane denedim emin ol ki yani ben bile benim ilgimi çektim Emin ol erkekler buna çıldıracaktım güzel şeyler seçmeye çalış dantelli filan değil onlar eskide kaldı ama daha çok ip tarzı olan şeyler Seni kısıtlanmaz hem de hareket olarak. #perso
S*x için demiyelimde sevisme için çok önemli bence daha bir istek olur ama s*xsin iç çamaşırı ya da fantezi giyimi kadının kesinlikle y*takta özgüvenini arttırır, ona cesaret verir, kendince takıldığı vücundaki kusurları umursamaz ve yatakta olduğundan bir basamak daha fazlası olur. tabi bir de öyle olmayı istemesi gerekiyor ki bu da ayrı bir sözlük konusudur. sonra dizilerde gördüğünüz gibi her sabah se*ksi saten geceliği ile kahvesini içen kadını karşınızda görmediğinizde "neden bu hatun ayıcıklı pijamalarıyla uyuyor" diye şaşırmayın😂
Saten, dantelli, transparan iç giyim seksin üst düzey istekte olmasını ve libido dozunu en üst seviyede artırıcı bir etkiye sahip. Özellikle vajina kokusu sinmiş bir iç giyim kıyafetini koklamak ve sütyeni doogy pozisyonunda seks yaparken partnerin ağzına çevreleyip asılmak büyük haz ve gaz verir. Tam o yeahlık bir vaziyet olmuş olur. İç giyim özel ve nitelikli bir seksin başlangıç noktalarından biridir. İçten içe hazzı efsaneleştirir.
İç çamaşırı ne kadar seksi olursa olsun birleşme olunca hepsi çıkıyor zaten. İç çamaşırı görsel olarak çok seksidir kadını daha ateşli daha kadınsı gösterir. Bide şu seks esnasında çıkarılmaya transparan fantezi kilot sutyen hariç
Seks için önemli değil, zaten çok uzun sürmüyor hemen çıkıyor ne gerek var 🤠 Ama seksilik diyorsan o apayrı bi konu, çıplaklık hiç seksi bir şey değil bence.
Bence en etkili olanlardan biride çamaşır her ne kadar önemli olan içindeki deselerde bence görsellik olayı daha hat safhalara çıkarır bir dantel veya saten olayı 🙄