ilk seferimiz olucak o da hic birlikte olmamis yani ilk seferde erken bosalir tekrar yapmasi icin ne kadar sure gecmesi gerekir ya da tekrar yapabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılErken boşalma yaşayan bir erkek, genellikle kısa bir süre sonra tekrar cinsel ilişkiye girebilir ve orgazm olabilir, ancak bu durum kişiden kişiye değişir. Erken boşalmanın ardından tekrar ereksiyon elde etme süresi, birkaç dakikadan birkaç saate kadar değişebilir. Bu süre, kişinin fiziksel ve ruhsal durumuna, yaşına, genel sağlığına ve erken boşalmanın şiddetine bağlıdır.
Bazı erkekler, erken boşalmadan hemen sonra tekrar ereksiyon elde edebilir ve cinsel ilişkiye devam edebilirken, bazıları için daha uzun bir süreye ihtiyaç duyulabilir. Bu süreçte, yeterli dinlenme ve rahatlama önemlidir.
Erken boşalma sorunu yaşayan erkekler için, tekrar ereksiyon elde etmeyi kolaylaştırmak amacıyla bazı teknikler kullanılabilir. Bunlar arasında, cinsel uyarımı yavaşlatmak, farklı cinsel pozisyonlar denemek veya cinsel ilişkiye ara vermek sayılabilir. Ancak, erken boşalma kronik bir sorunsa, bir uzmandan yardım almak önemlidir. Bir doktor veya seksolog, sorunun altında yatan nedeni belirlemeye ve uygun tedavi yöntemlerini önermeye yardımcı00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDuruma gore 5 ile 15 dakika ama sana da bagli yani adamin bosaldiktan sonra tekrar yapmasını beklemek yerine onu hizlandirabilirsin yani tahrik edersin oral yaparsin zaten tekrar icin cabuk aktof olur tamamen sana bagli aslinda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. maks 10 dakika da yapmasi lazim ama ilki kadar zevk vermez...2. de erken bosalir cokta fark etmez. tek fark prezervatif ile olur
03 Yorumla
Soran1 yılniye fark etmez ki
Soran1 yılbakir o yuzden ilk seferinde erken bosalir tabii nornalde erken bosalma sorunu yok
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. zor
erkeğin ieradeli olup kadını bir kaç kez boşaltım sonra kendi boşalması gerek
bencil cahil öküz kadını önemsemeyen erkek erken boşalır00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapabilir ama belli bir süre penis sertleşmez 10 15 dakika beklyip yapmak daha iyi
02 Yorumla
Soran1 yıloha 10 15 dakika cok ama
Gizli Üye(18-24)1 yıl2 dakika bekleyip devam eden çok var. Burdan o erkeklere sesleniyorum cansınız.
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. En az yarim saat veya bir saat geçmesi gerekir
00 YorumlaHemen bosalacaktir. Ikinci icin yarim Saat beklemesi gerekir
00 Yorumla
1 yılÖyle durumlarda 2-3 dk mola verirseniz , evet tekrar yapabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ona bağlı olan bir şey bu senden hemen etkilenirse hemen yapar iş sende bitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlki 30 saniye falan sürecektir. Sonra 15 20 dk sonra tekrar kıvama gelecektir burada iş sende bitiyor
02 Yorumla
Soran1 yılbende nasil bitiyor ben napicam
Cevap sahibi1 yılBoşaldıkdan sonra ona bi durgunluk gelecektir bir süre ona anlayış gösterip daha sonra minik minik sevilmelerle tekrar erekte etmelisin
Gizli Üye(30-35)1 yıl10-15dkya kendine gelir devam edilebilir ama vücut/kilo/yaşa bağlı değişir bu dengeler
01 Yorumla
Soran1 yıl10-15 dakika cok ya
İlkse ve heyacan yoksa muhtemelen hiç inmez erekte kalır
03 Yorumla
Soran1 yılnasil hep erekte kalir ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eywah :) ilkse hele daha cok eyvah. Isiniz zor.
01 Yorumla
Soran1 yılnasil
1 yılUmarım iilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılYapar da hemen etekte olmaz ikinciye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapabilir suresi ona bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden eşin olmayan birine bunu yapiyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılsana me
Cevap sahibi1 yılKardeşim ben sadece seni düşündüğün için yazdım burdakiler gibi değilim
Cevap sahibi1 yılSeni kardeşim olarak gördüm keşke yapmasan ama ne yapabilirim elimden sadece yazmak gelir
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİyice azdırırsan yapar 2-3 ü
05 Yorumla
Soran1 yılonu nasil basaridam
Soran1 yılbasaricam
Cevap sahibi1 yılGel anlatayım
Soran1 yılanlat
Cevap sahibi1 yılNerdesin?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılAdama bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl15 dk faln
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. herkes değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sana bagli
00 Yorumla
1 yılYaşlarınız kaç
02 Yorumla
Soran1 yıl18iz
- 1 yıl
Detaylı anlatayım
1 yılseninde mi ilk knk