Bu ifadede mecaz bir anlatım kullanılıyor. "Kedi" ve "aslan" gibi zıt semboller, bir kişinin farklı durumlarda ya da ortamlardaki davranışlarını ifade ediyor olabilir. Normalde “kedi gibi” davrandığında daha uysal ve sakin, “aslan gibi” davrandığında ise güçlü ve özgüvenli bir tavır sergiliyor anlamı taşır.
İlişkilerde genellikle, birinin rahat ve samimi olduğu anlar (kedi) ile kendisini güçlü ve etkileyici hissettiği anlar (aslan) arasında bir denge arayışı vardır. Bu durum, hangi davranışların daha "makbul" olduğuna kişi ve ilişkiye göre değişir. Kimi zaman sakinlik ve uyumluluk, kimi zaman da cesaret ve kararlılık daha değerli bulunabilir. Önemli olan, kişinin kendi doğal halini bulması ve bu iki hal arasında bir denge kurmasıdır.
Erkek olarak illa bir hayvan olacağımız kesinleştiğine göre 🤝🏻 🫴🏻 O halde sizi şöyle içeri alalım;
Sanırım kadınlar Aslan'ın kafesine direkt olarak girmekten korktukları için olacak ki, Erkeği önce şöyle bir kedi modunda çalıştırıp, alıştıra alıştıra koyunlarına alma projesi olabilecek bir durum.
Lütfen sizler de triplerinizi sessize alınız🤏🏻 zira bizler trip anlarında hep uçak modundayız
Zira erkek, yatakta dokundukça büyüyen erkekliğinden aldığı yetkiye dayanarak He-Man kılıcını çekip titrekten atılgana dönen kaplan misali gücün onda olduğunu gösterecektir ztn.
Ahh ahh nerdee... artık gölgelerin gücü erkeklerin tadı yok dediğinizi duyar gibiyim kızlarrr...
O halde bize de She-Ra'larımızı geri versinler bir zahmet. Evet hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım bozacının şahidi şıracı 🤞🏻 🪅
Dışarıda kedi olması mı makbul yoksa ayı olması mı? 🤣
Normalde kedi olana kadın yatakta saygı duyar mı? Hiç gelmeyecek mi aklına normal hali? O yüzden ayı da olmasın kedi de olmasın. İnsan olmak yeterli bence, bizde her şey var 😀
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Yalnız ben orada normalde ayı yatakta daha da ayı sevilir demedim ki
Olması gereken başlıktaki, ancak reelde maalesef erkekler başka bir tutum sergiliyor, normalde ayı, yatakta daha da ayılar demek istedim.
Üzülerek ikisinde de aslan bir eşe sahibim hahahahah yatakta bi tik kedi olmasini isterdim:) Ayrica da kimseyi inandiramiyoruz evde eşimin sözü geçtiğine herkes cipil cipil sari oldugum icin yellow saniyor beni üstünlük kurduğumu düşünüyorlar hahahahha