Siyah, bordo, kırmızı tonlarının en sekse karşı iştah açıcı renkler olduğunda bir çok kişi hemfikir peki;

Beyaz iç çamaşırı erkeklerin libidosunun düşmesine mi sebebiyet verir?
Siyah, bordo, kırmızı tonlarının en sekse karşı iştah açıcı renkler olduğunda bir çok kişi hemfikir peki;

Beyaz iç çamaşırı erkeklerin libidosunun düşmesine mi sebebiyet verir?
Hayır, beyaz iç çamaşırı giyen kadınların erkeklerin libidosunu düşürdüğü gibi bir genel geçer bir kanı veya bilimsel bir gerçek yoktur. Bu tür düşünceler, genellikle toplumsal cinsiyet rolleri, kişisel beğeniler ve geçmişten gelen bazı klişelere dayanmaktadır. İnsanların cinsel çekicilik algısı oldukça subjektiftir ve kişisel deneyimler, kültürel arka plan, ilişkilerin doğası gibi birçok faktörden etkilenir. Aslında, iç çamaşırı rengi ve cinsel çekicilik arasında doğrudan bir bağlantı kurmak doğru değildir. Bir insanın çekici bulduğu şeyler, tamamen kişisel tercihlerine bağlıdır. Bazı insanlar beyaz rengi temizlik, saflık ve masumiyetle ilişkilendirirken, bazıları başka renkleri daha çekici bulabilir. beyaz iç çamaşırı giyen kadınların erkeklerin libidosunu düşürdüğü gibi bir iddia, bilimsel bir temele dayanmamaktadır. İnsanların cinsel çekicilik algısı, çok daha karmaşık ve kişisel bir konudur.
Libido düşmesi değil, libido düşüp çikan bir şey değil sadece tetiklenme ve sönme durumu olabiliyor. Fakat beyaz renkte cidden buna benzer bir şey var.
Galiba tarihsel olarak zihnimize işlenen saf ve temizlik sembolü olduğundan mıdır yoksa kendi enerjisinden midir bilmiyorum ama var.
O bahsettiğin ve cidden öyle etkisi olan renkler gibi olmuyor 😂
Tetiklenmiş libidonun düşmesine de sebep olmaz ama daha da tetiklemez diyelim 😀
Ooo libidokiller.
Paçalı don giymiyorsa hayır ahshs
Seher yıldızı cjfjx
Dantelli dimi bacakları ahdhsh ıyy
Yok direkt beyaz Seheryıldızı Üçgen don ve lastikli sütyen jdjdjjddj
Ahshsh ya özür dilerim beynim
Danke reda ahsh
Cevap
66Cevap
Yooo hiç de düşürecek bir renk değil
Tetiklenme yapmaz sadece :D
Şahsen bu kanı yanlış ayrıca kadın istediği rengi giyer. 🙄niye hep kadınlar cinsellik konusunda daha sorumluluk sahibi? Niye erkekler bir şey yapmıyor niye ya... Vay efendim gecelik mi, pijamamı? Yok erkekler hangi renk sever? Yanlış anlama soru sahibi bu tepkim sana değil genele.
Çok haklısın
Herşeyi kadınlardan bekliyorlar kadınlar her istediğini giyer her istediğini yapar
Bana da beyaz epey seksi geliyor. Kırmızıyı o yönde çok söylerler bana en ufak çekici gelmiyor ama tabi cildi beyaz ise kırmızı baya etkileyici olabiliyor. Siyah, bordo, eflatun bunlar etkileyici evet.
Yıllar önce okumuştum cidden libidolarını düşürdüğüne dair bi araştırma vardı. Saflık temizlik olarak algılıyorlarmış.
tam tersi
ben titiz biri olduğum için beyaz renk bana temizliği anımsatır. kişisel temizliğine dikkat eden insan beyaz çamaşır giymeye cesaret eder. herkes beyaz giyemez.
Ten rengine uygun bir renk tercih edilirwe hicbisey olmaz
Fiziğü güzelse bir anda tüm vücudunu soymamalı. Ve giydiği iç çamaşırlar biraz daha koyu ve hareketli olmalı ki erkekte dsha çok hax uyandırsın.
Modeli güzelse beyaz yükseltir. Önceden beyazı çok masum görür yükselmezdim. Şimdi bazı modeller var ki yükseltiyor
Abla senin soruların sığlığı tahammül edilir gibi değil artık ya. Buna daha fazla maruz kalmamak için engelliyorum
Şeker çuvalından iç çamaşırı yapıp giyseniz de erkeğin libidosu düşmez bence
Ona da düşmüyorsa onunla olunmazmk
Tercih meselesi bence beyazın çok çekici durduğu anlar illaki olmuştur
Evet bence seksepalitesi düşük, çünkü saflığın rengi.
Seher yıldızı ya da tutku değilse sorun yok 😂
Erkeklerin aklı her zaman iç çamaşırının arkasindakilerdedir
meleklerin teni beyazdır en azından dünyadakilerin
Hoşuma gitmiyor daha doğrusu tercihim değil ama hiçbir şey düşmez.
Renkler zevkler tartışılır bordo siyah kırmızı beyaz erkeği etkiliyen kadinin cilvesi🔥🔥
Kişiye göre degisir bence ben beyaz ve siyah severim kırmızı itici gelir
Sorun olmaz ki düşürürse iç çamaşır giymeden tekrar kaldırabilir
hayır alakası bile ama siyah olursa daha güzel olur
Benim oldukça hoşuma gidiyor. Libido artırıcı bile diyebilirim.
Erkeğin libidosu kadına nazaran 3 kat daha fazladır kadın lağam çukurundan çıksa bile düşmez kolay kolay 😆
beyaz tenli kadında beyaz iç çamasırı da çok severim her şeyi belli ediyor daha çok yükselitiyor beni
Yahu hayatta her şey bu mu seks de seks
Siyah daha güzeldir ya
kimin giydiğine bağlı...
siyah tam tersi redacım. yanlış biliyosun
beyaz giyen yoktur artık ya
Kostüm tarzı değilse evet
Hayır yükseltşr
Aksine x1000 :)
Seher yıldızı da olacak mı?
Fiziği iyiyse rengin önemi yok
Bordo siyah tercihimiz redacım
Giyilen önemli ama giyen de önemli
Düşürmez tabiki de. Sonuçta üstünde kalmicak :)
Bence düşürmez
Yok kadın oldumu renk farketmez
dantel varsa sorun yok
Kesinlikle evet
Kırmızı siyah tercih ediyoruz
hayır hiç alakası yok
Yav kız güzel mi ona bakarım
Bir kırmızı iki siyah 3 murdum rengi bayılıyorum
Severim şahsen
Ten rengine göre değişiyor
Yok ya ama renkliler daha iyi olur
Aksine tahrik edici
Güzele her şey yakışır
Bence beyaz diğerlerinden daha Seksi duruyor.
yok hayır düşürmez :)
Siyah giyen arttırır
Hayır doğru değil
Neden düşürsün ki?
Ten rengine bağlııı
Beyaz severm haha
Benim düşürmez 😁😏
Aksine yükseltir
Bazılarına çok yakışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?