Selam. Erkeklere sorum: sevgilinizin seksi iç çamaşır giyipte öylemi sevişmek istersiniz yoksa farketmemi. Mesela jartiyer veya dantelli transparan gevelikle sevişip sonradan çıkartıp vesayire. Bu sizi azdırırmı erkekler. Birkeresinde eşime sırtından sarıldım oda döndü sarıldı ama yarı uyuyordu sonra geceliğimi çok tahrik edici bulup üstümee atladı. Erkekler bu tarz seksi iç çamaşırından etkilenip ck yorgun olsa bile ilişkiye girmek istermi
Cevabın nedir?
Seks, cinsel ilişkinin temeli erotizmdir. Bir çok kişi olayın direk p.rno tarafına yönelir ancak ilk harekete geçiren olay erotizmdir. Ve bir çok giysi türü veya hareketler, davranış mimik erotik gelebilir. Bu karşıdakinin o anki durum ve ruh haline bağlıdır. Bu gün hoşlandığı gecelikten yarın hoşlanmayabilir ama daha önce hiç etkilenmediği bir hareketinizden etkilenebilir. Kısaca çok göreceli bir şey bu.
00 Yorumla
zıbın giymedikçe sorun yok aslında :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin burda yüzlerce erkeğin senin sorunla mastürbasyon yapacağını bilse üzülmez mi? kendini bu duruma yakıştıırıyor musun? Tahrik edici şekilde anlatım bir de evlisin.
115 Yorumla
Soran+1 yılNeden masturbpsyan yapsinlarki. Hem evli degilim artik. Millet ne sorular souyor sadece ic camasiri azdirirmi diye merak etmistim:(
Cevap sahibi+1 yılinan üzülmen için demedim. genelde abazalar öyle yapar diye düşüntüm ki yaparlar mantıkende. hepsine diyemem genellemek yanlış ama şçlerinden öyle olanlarda vardır. hem evli değilim demişsin, sorunda eşin var nasıl oluyor?
Soran+1 yılEvliydim ama malesef ailem zorla bosanmama sebeb oldu.neyse uzun ve uzucu cok uzucu bir hikayede. Aklima gelmisti esimin o davranisis sormak istedim burdakilere.
Cevap sahibi+1 yılah canım ya:(( çok üzüldüm. neden ailen istemedi? bende evliyim ve k. validem yüzünden neler çektik...
Soran+1 yılAilem hic istememisti duldu ve cocugu vardi ama biz cok sevmistik kacarak evlendim yarim sene icindr ailem aldi beni geri esimde koruyup fazla sahip cikamafi iste aileme hesap vermek istemedi falan filan simdi agliyordur eminim facete hep acikli seyler paylasiyor. Kayinvalideniz neyaptiki size muhattap bile olma
Cevap sahibi+1 yılah canım ya:((( çok üzüldüm ... özelden ekleyelim desem nasıl olur? kısa süreliğine kaldırsan gizliliğini sonra tekrar gizliye alsan.
Soran+1 yılEkle isterswn konusuruz
Soran+1 yılNasil ekleyecemki seni ismin gizli benimkide oyle:(
Cevap sahibi+1 yılgizliliğini çok kısa aç, bekliyorum. sonra kaparsın tekrar.
Soran+1 yılSen ac ben seni ekliyim oksa herkez kimligi gorur by soruda
Cevap sahibi+1 yılhemen gizlersiniz, zaten soru gerilerde kaldı. 10 saniye açın kapayın.
Soran+1 yılnasil acacagim?
Cevap sahibi+1 yılsorunun altında bir kutucuk var ona bas.
Soran+1 yılAciyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam bekliyorum. aötım diye yazın bileyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
+1 yıliç giyimlerin seksilik kattığı gerçek .jartiyer ya da seksi babydoll farketmez .her zaman giydiğini görsem herzaman etkileniri .
00 Yorumla
+1 yıldantelli don ve sütyenlere bitiyorum
ayrıca siyah ince çoraplı jartiyer olursa sabaha kadar abartmıyorum 10 defa yapabiliriz aynı dozda10 Yorumla
+1 yılevet azdırır tahrik eder cinsellik ihtiyacı yoksa bile içi kıpır kıpır olur eşiyle partneriyle birlikte olur bu iç çamaşırı siyah renkli olursa daha tahrik olur bence
00 Yorumla
+1 yıluzun gömlek olacak kalçalarına kadar altında siyah tanga sadece uzun topuklu ayakkabı gözlüklü uzun saçlı uzun boylu bacakları uzun olacak ki sexy dursun benim favorim
10 Yorumla
+1 yılseksi iç çamaşırları ve özellikle jartiyer beni azdırır
00 Yorumlabeyaz jariteyere bayılırım tatlım. tırnaklarda beyaz oje olucak. şeffaf beyaz değil baya bildğin kireç gibi
10 Yorumlahiç sevmem o tarz şeyleri. iç çamaşırıyla kalması yetiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTahrik etme boyutu var ama kocanın tepkisi uykusunun kaçmasından :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet uykusu kacmistu
Gizli Üye(36-45)+1 yılgevelikle olabilir. jartiyer de olur. Bizi azdırır bunlar. Evet isterler. Külotlu opak çorabı falan çok severler mesela.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bayılıyorum iç çamaşırı gecelik vs. bazen çıplak olmasındansa iç çamaşırı veya geceliği olsa çok daha çekici geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçtiğim sigara malbora layt kızlar giymeyin zebralı tayt
20 Yorumlaevet. iççamaşırı çok tahrik edicidir .özellikle dantelli ya da transparansa..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek için cinsellikte görsellik ön pandadır. Gördüğü gibi dürtüleri harekete geçer...
00 Yorumla
+1 yılçamaşırımı sevicem banane çamaşırdan bacım =)
20 Yorumlaiç çamaşırı çok önemlidir daha da şehvetli oluyor
10 YorumlaJartiyer ic gosteren coraplar candir ya
00 Yorumlaben kesinlikle seksi iç çamaşırlarına bayılırım...
00 Yorumlakesnlıkle etkıler
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım