Selam canlar, KScanlar...
Uzak mesafe ilişkilerinde mastürbasyon yapan aldatıyor mudur?

Selam canlar, KScanlar...
Uzak mesafe ilişkilerinde mastürbasyon yapan aldatıyor mudur?

Mastürbasyon yaparken aklında kimin olduğuna göre değişir. Başkası ile yapıyorsa, başkasını düşünerek yapıyorsa aldatma sayabiliriz.
Uzak mesafe de olsa ilişkide olduğu kişiyle veya onu düşünerek yapıyorsa zaten aldatma değildir.
Aldatmak da kandırmaktır aslında, her durumda ortada bir landırma varsa aldatmak. Yoksa değil.
Uzak mesafe ilişkisinde mastürbasyon yapması aldatmak anlamına gelmez. Kişilere göre mastürbasyon yapmasının nedeni eşi evde olmadığı zaman ya da şehir dışına çıktığı zaman uzun süredir seks yapmıyorsa doğal olarak mastürbasyon yapmayı ihtiyacı duyarlar. Ama gözü başkasındayken yapmak evet aldatma sayılır.
Cevap
25Cevap
Gidip başkasıyla yatsınlar niye boşuna ellerini kirletiyorlar ki
Mastürbasyon hiçbir şekilde aldatma sayılmaz
Onu düşünerek yapıyorsanız sayılmaz jd
Uzak yakın farketmez mastürbasyon tek başına yapıldığı için aldatma değildir
Arzuluyor bildiğin. Şöyle bu aldatmadır. Ve bunun birçok sebebi olabilir. Yetersizlik duygusu, değersizlik duygusu gibi, suçluluk duygusu, kibir ve insan kendine gerçek manada bakabilirse bu duyguları görüp yakalayabilir, kendini hayata bakış açısını değiştirirse bu davranışı değiştirme şansi da bulur
Yetişkin bir insanın bir şekilde cinsel ihtiyaçlarını karşılaması gerekir. Bunu partneri ile yapamıyorsa, ya başka bir partnerle karşılaması, ya da kendi kendine yapması gerekir. Bir başkası ile yapmak yerine kendi kendine yapması daha masumdur.
Gidip sevgilin yerine başkasını düşünüyorsan ben aldatma sayarım smsmks
Yakın mesafe ilişkisinde olunca aldatma sayılmıyor mu 😂
Yuh anasinin avi Turgay diye replik vardı aklıma geldi. Yuh ama harbiden 😂
Hocam kim yapmiyor ki, tensel ya da sanal aldatma degil bu
Onlar yapmiyor mu sanki yav usta, hemde en alasini yapiyorlar sonucta insanin ihtiyaci olan bisey bu
Bi atasozu vardir hocam "kişi karşısındakini kendisi gibi görürmüş" diye 😀
Aynen oyle gibi bisey😀
Hayır canım neden olsun ama p. rnodaki kadınlara bakmak yerine benim fotolarımı kullansın😉
Olamazzzz😅
kimi dusundugune gore degisir tabi. bi de cinsel icerikli bi seyler izlemeden kendi halinde takiliyosa aldatma sayilmaz bana gore
İhtiyaç karşılamak bu sonuçta, sayılmaz o yüzden 😅
Sayılmaz. Oto tatmin o. İhtiyaç gidermece. Kimi ya da kimleri düşünerek yapıyorsa yapsın farketmez.
Mastürbasyon ne zamandan beri aldatma oldu hatta neden aldatmaya giriyor anlam veremiyorum beni aldattı kiminle tabikide kendisiyle
Farklı birini düşünerek yapılmıyorsa değildir sanırım 🙄
Hayır ihtiyaçtır ama ne üzerine yaptığı da önemli tabi
Evlilere bile normal gelirken uzak mesafe ya da sanalda olan aşklar için bu çok çok çok masum aldatma olur ki, aldatmadan sayılırsa
Nasıl yaptığına bağlı bence başkalarını düşünerek yapıyorsa evet aldatmaktır
Aldatsa mastürbasyon yapmazdı diye düşünüyorum
Bence mastürbasyon yapmak ya da başka biriyle yapmak ikisi de zevk icin olduğu için aynısı.
Aldatmak böyle insan sevdiği hariç ne olursa olsun bu işi yaptığında onu ihanet eder gibi.
Sanki onunla seks te aynı zevk. Başka biriyle de. mastürbasyon ila da.
Başkasını düşünerek yapıyorsa aldatmadır, onu düşünerek yapılıyorsa hayır
Saçmaladın iyice. Ha uzak ha yakın mesafe fark etmez, mastürbasyonda kendinle vakit geçiriyorsun yani başkası olaya dahil olmadığına göre aldatmak sayılmaz tabi.
Hayır beraber yapsınlar karşılık lı 😂
Evet
Vallahi yakın mesafedekiler bile yapıyor
Oha ama ahhshshd sayılmazz
O yok bu yok millet taş mı yesin dbdbdb
Ne dicek beni elinle aldattin mi dicek
İlişkisini düşünüyorsa aldatmak sayılmaz bence
aklında ben varsam sorun yok
Başkasıyla yapılan cinsel her şey aldatmadr
Aldatma değil mastürbasyon ihtiyaç tır
Kendı kendine ise hayır sayılmaz
Hayir tabii ki baska ne yapicak telefonu mu s1ksin