- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır mastürbasyon yapmak aldatmak değildir. aldatmak her hangi bir kişi ile olur duygusal ya da fiziksel olarak olur. mastürbasyon ise daha çok kendini rahatlatmak için yapılan bir cinsel aktivitedir. yani bu yüzden de Hayır, en azından ben mastürbasyon yapmak aldatmak değildir diyorum.. Mastürbasyon, kişinin kendi bedeni üzerinde cinsel haz almasıdır ve bu, hiç kimseye zarar vermeden ve rızaları olmadan gerçekleşir.
Ancak, bir ilişkide partnerin dışında başka kişilerle cinsel ilişkiye girmek veya romantik ilişkiler yaşamak aldatma olarak kabul edilir. Her iki durumda da, partnerler arasında açık ve dürüst bir iletişim önemlidir ve partnerlerin birbirlerine saygı göstermeleri ve anlaşmalarına uymaları gereklidir.
ama yine de eşine sorması ve konuşması daha güzel olabilir bu konuda en azından fikrini alabilir. çünkü belki de eşi mastürbasyon değil de kendisi ile bunu yapmasını isteyecektir. partnerin fikri her zaman sorulmalıdır diye düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Eş rahatsız olursa?
- +1 yıl
Altta açıkladım. sormalı rahatsız olursa da yapmaz
En İyi Cevaplar
Uzmanlık sorusu sormuşsun yine 😂
İlk kısım için, hayır değildir. Kişiler çeşitli sebeplerle seks ile tatmin olamayabilirler, bunun sonucunda da tatmin olmak için mastürbasyon yapabilirler burada bir aldatma yani partneri kandırmak söz konusu olmaz.
İkinci kısım için ise durum biraz değişiyor 😀 Şöyle ki; partneri olan birisinin tahrik olmak için ayrıca bir şeye gerek duymaması gerekir yani onu düşünerek de yapabilir, (buradaki istisna durum çiftin bundan haz alarak birlikte izleyip yapması) bunun yerine farklı bir kişi veya görüntüden haz almak sıkıntı.
Hele bir de partner değil de görüntüdeki kişiler düşünülerek yani onlarla birlikte olunarak yapılıyorsa (yine buradaki istisna bunun birlikte yapılması) bu da çok normal değildir.
O yüzden bunu birlikte yapma durumları hariç bence aldatmaktır, partner ile yapılabilecek bir şeyi başkası ile yapmaktır.
118 Yorumla- +1 yıl
Şaşırdım 😄
Bişey düşünmeden sadece görsel mutlu ettiği için izlenemez mi?
ya da uzak mesafe ilişkisinde mesaj ya da ses yeteri kadar moda sokamıyorsa yine de mi aldatmaktır? - +1 yıl
Kırmızı çizgili yer 😄 illa partnerin olacak yani. İyi bari
- +1 yıl
Bu konuda ben aldatmak değildir diyorum yani bilemedim 😂
- +1 yıl
Bunu da kabul etmiyorum artık 😄 herşeyde değişiğim diye oluyor
- +1 yıl
İşin doğrusu soru sahibi, yoruma gelindiği için teşekkür etmeli 😄 yani misafir eve geldiği için ev sahibine teşekkür eder mi bence etmemeli ama var bir adet 😄 bende usulen kabul ediyorum.
Ama siz eic lere teşekkür diışındaki sorulara cevap vermiyorsunuz galiba? - +1 yıl
O halde sorumu beğenmediniz cevap alamadım çünkü.
Ama zaten güzel cevaplar gelsin diye soru sorulmuyor mu? - +1 yıl
Eic vermişsiniz ama tık yok 😒(atar, atar, trip, trip)
Ee benim sorular ve hatta senin sorular hangi kategori 😂😂 kafalar karışık - +1 yıl
Ben, vaybe dedirtecek kimler var avına çıkıyorum bazen ondan soruyorum 😂😂
- +1 yıl
Tabisi 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben bunu aldatmak olarak görmüyorum açıkçası. Ne kadar seks yaparsak yapalım netice itibariyle mastürbasyonun zevki farklıdır. Bir film eşliğinde veya görsel objeler eşliğinde yapılınca izlediğimiz kişiyle bir hayal kurmuyoruz o sadece bizi tahrik noktasında işe yarayan materyal gibidir. Aldatmak sayan kişilerin düşüncelerini ben anlamıyorum açıkçası.
10 Yorumla
Hayır değil ama bensiz yapılmasına karşıyım 😁
96 Yorumla- +1 yıl
Orası işin renkli kısmı 😄
- +1 yıl
Asla gerek yok 😄 destekliyorum
- +1 yıl
Rica ederim ✨🎈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılSevgilini değilde başka bir kadını/erkeği düşünüyorsun. Veya onu çıplak izliyorsun. Ben yapamam hacı, aldatmaktır. En yakın arkadaşınız p*rno sektöründe olsa ve sevgiliniz onu izleseydi, bu aldatma değildir falan diyemezdi kimse. Sırf yabancılar veya tanımıyorlar diye bu psikolojik rahatlık.
20 Yorumla
+1 yılHayır tek başına veya p*rno ile mastürbasyon yapmak asla aldatmak değildir. Ama sekstingle yaparsan aldatmaktir. mastürbasyon yapabilirsin sonuçta regl dönemleri vs oluyor. Bunu aldatmaya sokmak garip. Birlikte p*rno izleyerekte seks yapılıyor fantazidir. Izlemekte aldatmaya girmez. Sadece bu kadar geri kalan yapilacak her sey aldatmaktir. Dikkat lazim
20 Yorumla
+1 yılAldatmak kelimesi benim sözlüğümde yok, bir şeyi çok anmak ve söylemek onu kişinin başına getirir❗️Ayrıca bunu yaparken sevgilimi görürsem yavaşça ona yaklaşır ve zevkini doruğa çıkarmasını sağlarım 😍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz. İhtiyaç hasıl olduğunda eş kişisi insanın yanında değilse yapılmasında sakınca görmüyorum. Mastürbasyon eş ile cinsel ilişkiye tercih ediliyorsa, sorun orada başlar, veya başlamıştır da, bu tercih de bir sonuçtur.
10 Yorumla Bence aldatmaya zemin hazırlamaktır. Yol ve köprü yapmaktır.
51 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler
+1 yılEvet aldatmaktır sevdiğine kendini yetersiz hissettirmeye sebebiyet verir. Hoş bir şey mi bi düşünün. Ben varken film izlemesine ne gerek var? Ya da o varken benim izlememe ne gerek var?
10 Yorumla
+1 yılAldatmak sayılmaz hem sevgilinide hayal edebilirsin
40 Yorumla
+1 yılİslam dinine göre o bile kötüymüş ya bugün video izledim de en iyisi evlilik mastsız p. rnosuz tertemiz hayat
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Onfilminizlerken oradaki erkeğin yaptıklarını kendine yapılıyormuş gibi hayal ederek yapıyorsun sonuçta aldatiyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre yine de aldatmaktır.
Sonuçta, orada ki kişiler ve eylemleri üzerinden bir uyarılma durumu söz konusudur.
cut.10 Yorumla
+1 yılEb azindan eliyle aldatiyor der fazla dert etmezdim haha 😃😃😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani aldatmak sayılmaz ama doğru değildir yine de.
10 Yorumla
+1 yılSevgili ya da eş dışı biri ile ise evet ihanettir bu
10 Yorumla
+1 yılAldatmak değil niye aldatmak olsun zevkler ve renkler diyecemde alakasız olucak 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence sayılmaz ihtiyaç sonuçta yılların alışkanlığı 😂
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu normal biri sorsa kaldırılır. Ama fenomen olunca kimsenin ruhu duymuyor
223 Yorumla- +1 yıl
Neden kurallara uymayan tarafı nedir
- +1 yıl
Valla bilmiyorum ben de kurallı birçok soru sordum ama hep kaldirildi
- +1 yıl
İlk başlarda benimde kaldırılıyordu ama kurallara alıştım kalkmıyor 😄
- +1 yıl
Bu birazda xper derecesiyle alakalı sanırım
- +1 yıl
Modlarla kanka olmaya bakıyor biraz ya. Fenomenlere çoğu şey serbest burada :D Kurallar fenomen olmayanlara ya da mod kankası olmayanlara çalışıyor
- +1 yıl
Nerede bulurum bu modları😂
- +1 yıl
@Teacherisback valla arkadaşlarım bugüne kadar sorun kalkacak ama sana kıyak kalkmasın demediler 😄 zaten tüm modlar görür biri değilse diğeri kaldırır ama bu soruda rahatsız olacak kalksın denecek ne var bilemedim.
- +1 yıl
MEsele senin sorun değil aslında. Bu tarz soruları fenomenler sorunca sıkıntı olmuyor ama benim kaç tane sorum sıkıntıdan meraktan sordugum "Alakasız Cinsel bla bla" diye kaldırıldı :D Kadın resmen erotik gifi koyuyor pozisyon sorusu soruyor sıkıntı yok :D Ama fenoment olmayan biri sorsun hemen uçururlar :D
- +1 yıl
@Teacherisback sorunun aynısını sorabilirsin tekrarlanan paylaşım olarak kalkabilir ama cinsellik yüzünden kalkmıyacaktır. Kurallar dışı bir şey yok. Deneyin buyrun
- +1 yıl
Ben başıma geleni diyorum. şu an senin sorun için spesifik konusmadım.
- +1 yıl
@Teacherisback muhattap ben ve sorum olunca
- +1 yıl
Araya gireyim. Gidin özelde falan konuşun. Çok bildirim geliyor 😂😂
- +1 yıl
" MEsele senin sorun değil aslında."
- +1 yıl
Hepsi senin yüzünden oh tüm bildirimler sana gelsin 😂😂
Gayet düzgün görselli kurallara uygun sorumu sormuşum burada beni strese sokuyorsunuz kimde varsa kural dışı ona diyin. Sorum mis gibi canım sorum 😂 - +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Aynı soruya benzerini sorayım da bak noluyo 😂😂
- +1 yıl
Hatta bak birazdan bir sonraki yorumumu da kaldiracaklar izle ve gör😂
- +1 yıl
Burada yorum çok uzadı özele gel de ordan mesajlasalim. ( Bu yorumu birazdan kaldiracaklar.) 😂😂
- +1 yıl
Özele davet kaldırma sebebi ama şimdi. Sen burada biraz abarttın
- +1 yıl
Çünkü bu iletişim için atılan mesajdır ve kural dışıdır 😄 kuralları bilmiyorsunuz. Azcık sağı solu öğrenin 😂
- +1 yıl
Hayır bunu bilerek yapmıştım ama şimdi de beni g. t etmek için yorumumu kaldirmiyorlar😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 çünkü şikayet etmedim 😂😂 kalsın orada kendinden utan 😄
- +1 yıl
Allah kahretsin yaa😂😂 beni şikayet edin dostlaaar kaldırılsın yorumum😂
Neyse gençler gulduk eğlendik iyi oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence hayatında biri varsa buna ihtiyaç duymaz hayatındaki kişiyi arzularsın.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapmayın allah askina.
Masum değiliz hic birimiz10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ihtiyaçtır ve sen ihtiyacını gideriyorsun Senin bir suçun yok bunda
00 Yorumla
+1 yılDaha neler. o zaman her yapmak istediğin de yardım et
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılhayır mastürbasyon ayrı bi zevktir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir. Aksine sağlıklı bir ihtiyaç ve zevktir
10 Yorumla en büyük aldatma böyle olsun
10 Yorumla
+1 yılBaskasıyla yapıyorsa evet..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence evli değil bakarsan olmaz
10 Yorumla
+1 yılSevgili varsa izlerken o hayal edilebilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak sayılmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır içine girmiyo sonuçta hamile kalmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok beee... Ne alaka😃
10 Yorumla
+1 yılEğer ben yapıyorsam tabii ki değildir
10 Yorumla
+1 yılsayılmaz
30 Yorumla
+1 yılSayılır
417 Yorumla- +1 yıl
Neresi sayılır bence değildir
- +1 yıl
@istanbulluaziz çıplak kadının her yerini izliyorsun. Tabiiki de iğrenç ve aldatmadır bana göre
- +1 yıl
Kafayı yemek böyle bir şey olsa gerek. Zaten toplum açık hava tımarhanesi gibi. Ulan film izlerken açık bir sahne gelse ve ona basınca aldatmak oluyor senin bu mantıkla
- +1 yıl
@Cadalozamaseviyor televizyonda her dakika onu gösteriyorlar o zaman ona da aldatma diyelim
- +1 yıl
@istanbulluaziz televizyonda p.. rno mu izletiyorlar awk ne istekli ne boş insanlarsınız
- +1 yıl
@Feverland2023 filmde p.. rno mu izletiyorlar. +Olarak herkesin öyle filmler izleyeceğine nereden hangi slk bi mantıkla varabiliyorsun
- +1 yıl
Senin ben beynini s.. km
- +1 yıl
@istanbulluaziz niye bu kadar zorunuza gitti sitenin abazalarııı😂😂
- +1 yıl
Valla zoruma giden bir şey yok o zaman millet plaja gitmesin orası aldatma yuvası diyeceksin
- +1 yıl
Ayriyeten abaza olsaydım özelden çoktan yazardım sana bunu dahi akıl edemiyorsun
- +1 yıl
@istanbulluaziz ya millet beni ne ilgilendirir. Benim evleneceğim kişi böyle biri olmayacak. Ben tercih etmiyorum ve sonuna kadar aldatma olduğunun arkasındayım. Sen izlersen banane o senle evlenecek kadının ve senin sorunun.
- +1 yıl
@istanbulluaziz verdiğiniz yetersiz savunma örnekleri yetiyor abaza olduğunuzu anlamaya
- +1 yıl
Senin evleneceğin kişinin kör olması lazım
- +1 yıl
Senin yetersiz aklının benim abaza olduğumu saniyor ama içindeki abazaligin farkindasindir umarim
- +1 yıl
Ohhh arkadaş sağlam kapak yapmış 😁 yazmama gerek kalmamış
- +1 yıl
@Feverland2023 tüm arkadaşlar yeteeeerrrr herkes kendi görüşünü kendi alanında paylaşsın ve dağılsın. Yeter bildirimden yıldım
- +1 yıl
Tamam, mastürbasyon yapmak aldatmak sayılmaz caizdir! Şimdi herkes dağılsın 🤣 💨
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo hayır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değildir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayr
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır değil
10 Yorumla
+1 yılHayır kesinle aldatmaya bile girmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlisin ve film mi izliyosun
04 Yorumla- +1 yıl
Evli olduğumu bilecek kadar yakın bir gizli 😄 bu benimle alakalı soru değil diğer tüm sorularım gibi
Cevap sahibi+1 yılTmamen tahmin yürüttüm. evli olmasn, film izlemeye o kadar hassas bakmazsın ;)
- +1 yıl
Aslında hassas değilim 😄 neyse kendi sorularıma kendim cevap vermiyorum. Evliyim doğru tahmin
Cevap sahibi+1 yılTam aldatma sayılmaz. Kocanı zorlq, o da izliyodur :) ya da, çekerken, başka birini düşünüyodur
+1 yılNe alaka ne alakaaa
31 Yorumla- +1 yıl
Bugün sürekli bu soruları gördüm bende diyorum ki ne alaka 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunda tadi kalmadi artık ya☹️
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler