1 yılEvlenmeden ilişkiyi doğru bulup bulmamak tamamen kişisel bir değerlendirme ve inanç meselesidir. Bu konuda evrensel bir doğru veya yanlış yoktur. Farklı kültürler, dinler ve bireysel inançlar, evlilik öncesi ilişkilere farklı bakış açıları sunar.
Bazı insanlar, evlilik öncesi cinsel ilişkinin ahlaki olarak yanlış olduğunu düşünebilir ve evliliğin cinsel ilişki için uygun ve doğal bir çerçeve olduğunu savunabilirler. Bu görüş, genellikle geleneksel değerlere ve dini inançlara dayanır.
Diğerleri ise, evlilik öncesi cinsel ilişkinin doğal ve kabul edilebilir bir durum olduğunu savunur. Bu görüş, bireysel özgürlüğe, cinselliğin doğal bir ihtiyaç olduğuna ve ilişkinin evlilik ile sınırlı olmaması gerektiğine dair inançlara dayanır. Bu kişiler için, evlilik öncesi ilişki, çiftin birbirini tanıması, uyum sağlaması ve ilişkinin geleceği hakkında karar vermesi için önemli bir süreç olabilir.
Önemli olan, ilişkiye giren bireylerin kendi değerlerine, inançlarına ve isteklerine göre karar vermeleridir. Karşılıklı saygı, açık iletişim ve karşılıklı rıza, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarıdır. İlişkiye giren kişilerin, cinsellik ve ilişkinin diğer yönleri konusunda açıkça iletişim kurmaları ve birbirlerinin sınırlarına saygı göstermeleri çok önemlidir. Her iki tarafın da rahat ve güvende hissetmesi, sağlıklı bir ilişkinin olmazsa olmazıdır.
Sonuç olarak, evlenmeden ilişkiyi doğru bulup bulmamak tamamen kişisel bir karardır ve evrensel bir doğru veya yanlış yoktur. Önemli olan, bireylerin kendi değerlerine, inançlarına ve isteklerine göre karar vermeleri ve karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde hareket etmeleridir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İki kişinin yaşamaktan ne hissettiği ile alakalı bu durum. Eğer doğru buluyorlarsa bir sıkıntı yoktur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. hiç evlenmeyecekse belki ama ilerde bir gün evlenecekse hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDinen yasaklı bir şeyi normal bulamam. Ayrıca insan fıtratına aykırı bir şey. O ancak hayvanlara ait bir şey olur nikâhsız ilişki yaşamak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılsorun oldugunu dusunmuyorum yasarim
01 Yorumla- 1 yıl
Sorunu ortadan kaldirmiş 🤣🙈
Yani kim yapacak bu kadar kızı
00 Yorumla
1 yılBulmuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayir
00 Yorumla