Evlenmeden ilişkiye giriyormusunuz? Yoksa evlenmeyimi bekliyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlilik öncesi ilişkiler bana doğru gelmiyor. İnsanın evlilikte de yaşaması gereken şeyler vardır. Evlenmeden önce herşeyi yaşayan insanların evlilikleri çok kısa süre içerisinde monotona bağlıyor ve boşanmayla sonuçlanıyor. Evliliğe dair şeylerin evlilikte yaşanması taraftarıyım. Bizleri hayvanlardan ayıran özelliklerimiz olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiriyorum, sevgilimle iyiyiz, burada bazı arkadaşlar evliliği bitirir falan diyor. Hayatlarında kaç kez seks yapmışlardır acaba ki böyle bir yorum yapabiliyorlar. Evlenmeden öncede evleneceğin kadınla ilişki yaşarsın gayet normaldir, hatta iyi yönüde vardır. Kadın senin aletin nası bişi olduğunu görür, evlendikten sonra 9-10cm bir bamya ile karşılaşan kadın 1 sene sonra soluğu aile mahkemesinde alır asıl. O yüzden gayet normal evlilik öncesi ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden ilişkiye girmenizi tavsiye etmiyorum Çünkü bizim erkekler evlenmeden önce ilişkiye girdiği kızla çok fazla evlilik planlamıyor %99'a ayrılır dikkat edin derim Yani bence yaşanmaması lazım yaşanmama sebebi de erkeklerin saçma sapan bakış açısından dolayı yaşanmaması lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
+1 yılHayır sonuçta ben genç bir kızım böyle bir şey olması benim için dönülmez bir hata olur sonra evleneceğim zaman sıkıntı olur ailem benim hakkımda iyi şeyler düşünmez şu devirde sevgilisiyle ilişkiye girip ayrıldıktan sonra ağıza alınmayacak şeyler söyleyen insnalar evleneceği kızın böyle bir şey yaşadığını bilse ne düşünür kim bilir ve herkesin kendi hayatı lakin ben bunu genç bir kıza da yakıştıramiyorum herkesin aklı kalbi ve düşünceleri var biraz ileriyi düşünüp hareket etmek daha doğru olur diye düşünüyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılönceden evlenmeyi beklerdim artık beklemiyorum çünkü evlilik planım yok ve artık bir şeyler yaşamak istiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıliki taraf istiyor ve güveniyorsa problem görmüyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evleneceksen neden olmasın bir an önce zevk denizinde yüzmek güzel olur
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi bekliyom
Ama her an kendimi kaybedebilirim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden yapmak bana doğru gelmiyor. Özellikle kızlar için içinde kimin dnası var bilmediğin birinden çocuk yapmak vs bana uymuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen giriyordum eşimlede evlenmeden girmiştik şimdi evliyiz
00 YorumlaBeklemek isterdim aslını soruyorsan. Ama beklemedik tam gaz devam 🤦🏻♂️😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Girmiyorum dersem yalan olur defalarca girdim halada giriyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılGiriyorum, evlenmeyi de düşünmüyorum
44 Yorumla- +1 yıl
Yaaa 🤦♀️🤦♀️var yaa sen ne fena bir insansın heee
- +1 yıl
@Green009 hshshshhs
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce defalarca oldu
42 Yorumla- +1 yıl
Yaaa delisiiin
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. evlenmeyi bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır girmiyorum evlenmeyeceğim de düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🙄😀😀 Hee yolda gördüğün herkes her gün sevişiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBeklemem oral anal oldun gene yaparım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Evlenmeden asla ilişkiye girmedim girmem de
00 YorumlaMaalesef giriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen napiyosun bu durumda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen girmicem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır doğru gelmiyor
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMat yaparım yine bi erkekle olmam keske kendimle evlenebilsem ve kendi kendime çocuk yapabilsem canım kendim pislik erkekler
Evet ya seb
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım