Uzun boylu kadınlar da kadın değil mi ya yani ne fark eder oda kadın bu da kadın. Aynı delik yok mu. İnsan bu yüzden kendini özgüvensiz hissediyor. Uzun boylu kadınlarla beraber olmak erkeği daha özgüvenli yapmaz mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Boy ile alakası yok hepsi ile seks yapılır. Ama minyon kızları yatakta evirip çevirmek ve ona hükmetmek daha kolay, yormuyor erkeği ve bu sayede daha verimli vurabiliyoruz... O yüzden minyon kadın candır. Diğer yandan uzun boylu kadın da yerine göre iyidir, ama seks yapmayı biliyor olması gerekiyor. Toplumumuzda genelde kadınlar pek seksten anlamıyorlar, tüm iş bize kalıyor ve bu da yorucu oluyor.
05 Yorumla
Soran1 yılYaa güçlü erkek için bu sorun olmamalı ki.
Soran1 yılYani tabi olabilir
Soran1 yılEvet
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. bence sorun uzun olman değil, olayı delikten ibaret görmen. o zaman hiç bir çekicilik faktörü olmamalı değil mi?
özgüvensiz olmanın sebebini boyunda değil başka şeylerde aramalısın. aynısı erkek için de geçerli, bir erkeğin yataktaki tarzı uzun ya da kısa kadınlara yatkın olabilir.
öte yandan yaşadıklarının sebebini buradaki burnu kalkık hatunların kısa erkekler için söylediklerinde görebilirsin ;)06 Yorumla
Soran1 yılEvet yaa kısa boylu erkekler ve uzun boylu kadınlar hep zorbalaniyor.
Soran1 yılAy evet ya o kadın gerçekten harika. Erkeklerin bir çoğu böyle kadın mi olur deyip içten içe iç çektiklerine yemin edebilirim ama ispatliyamam ,😁
Soran1 yılHerkesin görüşü farklı tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
73Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim şahit olduğum kadarıyla özgüvensiz erkeklerde bu boy takıntısı var. Yok daha kolay evrilir çevrilir falan diyorlar ama bir erkek güçlüyse her türlü bunu yapıyor kadın şişman olmadığı sürece🤷🏻♀️. Artı uzun bacaklara sahip olunca erkeklerin çok hoşuna gidiyor beline sardığında.
24 Yorumla
Soran1 yılDemiii bende öyle düşünüyorum sanırım bi öz güven kaybı yaşıyorlar onu da minyon kadınlarla kapatıyorlar
Cevap sahibi1 yılKedi uzanamadığı ciğere hesabı ya sjsjs %90 kızlar uzun boylu değil zaten bu ülkede eğer bir de fiziğin güzelse genelde iletişim kurmaya bile çekiniyorlar.
Kendine güvenen erkekler istisna.
Soran1 yılEvet zaten uzun boylu kadınlara gelen erkekler daha eril daha erkeksi oluyor bende onu fark ettim.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılMinyon kadınlar Yatakta daha kıvrak ve daha şekilden şekile girebiliyorlar
110 Yorumla
Soran1 yılHiç uzun boylu kadınla beraber oldun mu
- 1 yıl
Oldum
Soran1 yılKaç boyundaydi
- 1 yıl
1.75
Soran1 yılAnladım iyi bakalım
- 1 yıl
Öyle. Aradaki farkı merak ediyorsan birebir anlatabilirim sana
Soran1 yılYani bende uzunum benden hiç şikayetci olan olmadı aksine uzun kadınla daha iyi oluyor dedi. Bence bu kişiye bağlı
- 1 yıl
Bu şikayet anlamında söylenen bir şey değil ki tabii ki şikayetçi olacak bir durum yok ama arada bazı farklar var buradan çok detay veremiyorum ama bazı farklılıklar var
Soran1 yılÖzele gelemem yetooo Kaç kişi dedi şunu. Anladım seni ben tabi ki her boyun artısı eksisi var
- 1 yıl
Peki sen bilirsin nasıl istersen
1 yılben uzun boylu kadini bin kere tercih eder ve bebek gibi bakarim
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekür ederiz ❤️
- 1 yıl
ben tesekkur ederim, nerede yasiyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılPozisyon almaları daha kolay, kucakta taşımak daha kolay, ortalama penis boyu bile onlara büyük geliyor. Daha ne olsun?
24 Yorumla
Soran1 yılAşırı saçma yaa siz niye her kısa boylu kadının vajinasının dar olduğuna inanıyorsunuz böyle bişey yok fizyolojiktir bu
Cevap sahibi1 yılDar demedim ki. Ama mesela benimki 21 cm. Kimisinin göbek deliğinin altında kalıyor, kimisinin göbek deliğine kadar geliyor. Şimdi ikisinin alacağı zevk elbette aynı değil
Soran1 yılYahu senin öyle derdin yok ki sen 1.90 boyundaki kadınla bile ilişki yazabilirsin
Cevap sahibi1 yılBenim öyle bir derdim yok zaten ama minyon bir kız bana "resmen mideme kadar geldiğini hissettim, hayatımda hiç bu kadar derinde bir şey hissetmemiştim harikaydı" dediğinde hoşuma gidiyor 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılValla minyon kadınları pozisyondan pozisyona gecirmek daha kolay sanırım yatakta. Ama kendi adima farketmez daha cok takildigim kadinin isteksiz olması. İstekli bir kadınsa boyuna takılmıyorum. İki tarafta zevk alsin mutlu olsun.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet asıl mesele bu zaten minyon olsun ama ilişkide zevk vermese cevirsen ne olur evirsen ne olur.
- 1 yıl
Evet aynen öyle kadin dedigin sevismeyi bilecek. Erkeginin aklini alacak ki erkegi onu yatakta tatmin edecek. Valla istekli kadinim olsa artik nerede yakalarsam yaparım.
Gizli Üye(30-35)1 yılAlakası yok ya 1.60altındaki kadınlarla anca yatakta yuvarlanırsın 😄
111 Yorumla
Soran1 yılAma en çok tercih minyondan yana 😁
Cevap sahibi1 yıle minyon sayısı çoğunlukta çünkü yüzdesi yüksek oluyor :D
bilemem bence minyonluk kötü değil ama tamamen bakım ve kombin kalitesine bakıyor aurası :D
Soran1 yılTabi ki değil aşırı tatlı ve minnoş oluyorlar. Lakin uzunları da gömmesinler 😁
Cevap sahibi1 yılsenin boyun kaç bu kadar stres yaptın kendine :D
Soran1 yıl1.73 boyundayim
Cevap sahibi1 yılahahhahahah şaşırttı
Soran1 yılNiye ki
Cevap sahibi1 yılne bileyim soruyu okuyunca 1.55 falan biri çıkar diye düşünmüştüm :D
gerçi özele gelmiyorum demişsin ama san
Cevap sahibi1 yılbirkaç sorum var eğer ki istisna uygularsan bildirim bekliyorum :D
Soran1 yılYok ya özel de konuşmak istesem kendimi niye gizliyim ki. Teşekür ederim cevabın için
Cevap sahibi1 yılben teşekkür ederim iyi günler 🙏🏼
Gizli Üye(30-35)1 yılUzunlada yatıyorum kısaylada boyun önemi yok yatakta ne verdiği önemli bana gerisi boş
111 Yorumla
Soran1 yılEn uzun kaç boyunda idi
Cevap sahibi1 yıl1.78 di sorun yok isterse 2 metre olsun
Cevap sahibi1 yılBoy takıntısı olanın zekası düşük oluyor
Cevap sahibi1 yılBana Zeki kız lazım boyu uzunmuş kısılmış önemli değil onlar lazım değil
Soran1 yılBak bu çok önemli erkekler minyonu sevsin sevmesine de uzunları da gömüyor ya
Cevap sahibi1 yılBen görüyorum görmeyene bir şey diyemem herkesin yatakta iyi olmasını bekleyemezsin
Soran1 yılTabi ki değil de kendisi uzunu beceremiyor diye bizim suçumuz ne 😁
Cevap sahibi1 yılAynen uzunluk önemli değil işine önemli uzun olup da yapamayanlar da var sen benim ne olacaktın ki hiç olumsuzluğun olmazdı yatakta
Cevap sahibi1 yılSen hep olumsuza denk geldin demek ki bana denk gelseydin yatağın efendisi yapardım seni
Soran1 yılYok valla aksine hiç olumsuza denk gelmedim. Ama bu gerçek uzun boylu kadınlari seçen veya isteyen erkekler daha eril daha güçlü ve daha öz güvenli oluyorlar
Cevap sahibi1 yılMutlu olmak isteyenler yatakta niye verdiğine bakar ne vereceğine bakar boya posa bakmaz var mı şu an seks hayatın mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılben uzun boylu kadinlarla sevismeyi daha cok severim. bu biraz kadinin sexe bakis acisiyla alakali. fizigi duzgunse ve seks esnasinda heryerini kullanmak istiyorsa muhtesem olur.
03 Yorumla
Soran1 yılUzun boylu kadınlar ile oldun mu
- 1 yıl
evet. 1.78. bacaklari cok duzgundu. kalcalari selulitsiz ama giraz genis. beyaz tenliydi. gogusler muhtesemdi. polonya asilliydi. agzinin teninin kokusu ve seks esnasindaki uyum cok iyiydi. Cok guzeldi
- 1 yıl
ic camasirlariyla ozellikle kendisi renk katti.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılMinyon uzun normal farki yok ki eksteki istek arzu uyumdur sonuç olan
10 Yorumla
1 yılValla ben uzun boylu kadın seviyorum. Boyum 1.84 kadının boyu en az 1.75 olması tercihimdir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılUzun kadınlardan nefret ederim leylek gibi minyo kadınlar daha seksi ve daha dişil eliyor ve daha estetik
142 Yorumla
Soran1 yılSenin böyle hakaret etme hakkina nerden sahip oldun onu bir söylesene
- 1 yıl
Ne diypsun abla kişisel görüşüm ne hakareti
Soran1 yılBir hayvana benzettemezsin bu bir ikinci uzun kadınlar da senin peşinden koşmuyor
- 1 yıl
Ben de 1.90 ım ama 1.65 altı kadınlarla oluyorum hep ne alaka hayvana benztme tasfir ettim leklek gibi oluyolar diye ben sevmek zprunda degilim uzun kadın estetik olmuyır 39-40 numara kadın ayagı mı olur gögüsleri de küçük oluyor
Soran1 yılSeni Allah yarattıyaa onları da Allah yarattı bu bir ikinci senin boyuna göre ayakların çok küçük galiba ayağa takılan ruh hastası insanlarsiniz nasıl ki 1.50 boyunda ki bir kadının ayağı 40 numara olamaz uzun boylu kadınlarin da ayakları 36 numara olamaz. Hani denge vardır yaaa. Sevmemen ayrı bir olay ama insanları dış görünüşune göre yargılamak asagilamaya çalışmak ne kadar doğru. Küçük göğüs ise nimettir bir kadın için.
- 1 yıl
Küçük ggçgüs igrenö tahta gibi hiçbir albenisi vs yok küçük gögüs elitliktir siye zırva çıkardınız takılıyonuz onla xhhshahs ben tahta gibi dişil olmayan uzun bacaklı leylek gibi bi kadından midem bulanıyor abla bu ayak bumarası mebzusu da genetik 1.72 olup ayagı 37 olabilir genetikle alaklı hadi git ağla yol al
Soran1 yılGayette eliktir büyük göğüsün sonucu sarkamadir şimdi sonra zırlıyorsunuz sarkık meme diye 😁 senin ayakların kaç numara onu söyle de ona göre yol alayım zürafa bey
- 1 yıl
45 numara benim ayagım nolmuş büyük gögüs sarkmaz egzersiz vs iyi bakarsan sporsuz abur cubur gömüyonuz heryeriniz yağ oluyor o zaman sarkar tabi
Soran1 yılİstediğin gibi bak büyük göğüs maalesef sarkıyor her gün halter kaldir değişen bişey olmaz. Yer çekimine yenik düşer. Şükür ki küçük göğüslerin böyle dertleri yok. Senin ayağın da çocuk mezarı gibi maşallah teşekürler söylediğim için
- 1 yıl
Tamam o zaman senin boyun kaç merak ettim bi söylesene
Soran1 yıl1.97
- 1 yıl
Saçmalama ya xhhahaha off
Soran1 yılNiye beğenmedin mi
- 1 yıl
1.97 ne aşko ezersin sen insanj çok uzun xjshsbhs
Soran1 yılBende öyleyim işte çok biz ezerim senden de uzunum 😏😏
- 1 yıl
Benden uzun kız arkadaşım olmadı sen olurmusun? 🥰
Soran1 yılAllah Allah hani nefret ediyodun 😏
- 1 yıl
Merak ettim ua xhbsshshs belki güzeldir ne bileyim 😂
Soran1 yılEee sen şuna güzelse sıkıntı yok desene
- 1 yıl
Evet ama 1.97 degilsin uzun kadınlar çekici gelmiyor ama uzun bir kadınla arkadaşlıgım olmadk hep kısa anladın mı
Soran1 yılŞaka yaptım 1.73 boyundayım da niye olmadı
- 1 yıl
Bilmiyorum ki en fazla max 1.72 arkadasım oldu omun dışında olmadı neden olmadı bilmiyorum dedigim gibi minyon kadınlar daha kıvrımlı estetik geliyor bende onlara düşüyorum sanırım
Soran1 yılYa tabi ki beğenebilirsin ama sen nefret kusuyorsun yok midem bulanıyor yok söylerler böyleler. Yani uzun kadınlar ne yaptı ki sana
- 1 yıl
Bişey yapmadılar da bana estetik gelmiyor bazıları evet sevmiyodum çok uzun ve ince oluyolar kadın dedigin biraz ele gelir kıvrımlı olur anladın simi demek istedigimi mesela sen çok uzun degilsin ama belki estetik kıvrımlısın
Soran1 yılAyağım büyük göğüsüm küçük ama bu benim suçum değil yaradan böyle yaratmış ne yapabilirim ki. Bazen karşındaki insanı yaralarim ya da kırarım diye düşünmüyosunuz
- 1 yıl
Valla özür dilerim gögsün 80B falandır muhtenelen ayagın da 39 dur estetikse 39 olması önemli degil 😂 önemli olan yüz güzwlligi sizin de elleriniz güzel oluyır köprücük kemiginiz falan daha uzun güzel dueuyor
Soran1 yılAyak fetişin mi var yahu ayağı ne yapacaksın 😁
- 1 yıl
Ayak fetişim yok aşko da sadece begeniyorum bu yani xbsbhs gögsü dogru tahmin ettim dimi 😎
Soran1 yılYanlış daha küçük maalesef 😁
- 1 yıl
Ahahahha yapma haykr xhhshs bşz burdan yorum atalım böyle 50 sayfa xhshahhs
Soran1 yılMaalesef senin kriterlerine uymuyorum zürafa bey 😁
- 1 yıl
Ya uyuyorsun işte sus muhabbetin sardı çok 😂
Soran1 yılİnsanlık önemli insanlık bırak kıvrımı şekli şukulu 😁
- 1 yıl
Ee tabş sonucunda öyle 😂 ama o da önemli yanımda olan insanın fizigine de önem veriyim biraz nolcak olmadı dolgu yaptırırız xjshshhs 😂
Soran1 yılUff dolgu ne ne bee yapay yapay 😁 şaka bir yana rabbim gönlüne göre versin uyuz gıcık bir varliksin bu şartlar altında iyi birine benziyorsun 😁
- 1 yıl
Yaa off tanımak istiyodum seni ya muhabbetin çok sardı yaa oofff 🥺 dolgu yok tamam oldugun gibi kabulum beni yola getirdin ya 😂
Soran1 yılValla teşekür ederim ama öyle bir niyetim yok gerçekten. Yoksa sana aşık felan olurum mazallah 😁
- 1 yıl
Ya olmazsın bak insanlara bildirim gisiyor rahatsız ediyoruz lütfen 🙏
Soran1 yılOlurum olurum. Yok onlara gitmiyo ne alaka lan
- 1 yıl
Ya yazdıkca bildirim gisiyor burdn yzmayalım artık bence 😭
Soran1 yılValla üzgünüm düşünmüyorum. Öyle sitede birşeyler konuşacak biri değilim gerçekten. Teklifin için teşekür ederim
- 1 yıl
Üzdü 😔 tanımak istiyodum çok ya lütfeeeenn
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence uzun boylu baliketli kadınlar çok daha iyi 🔥
10 Yorumla
1 yılhavaya kaldırması kolay ve ayakda kucakta iyi oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Bence uzun boylu kadınlarlarla da güzel olur.
10 Yorumla
1 yılEvire çevire herşeyi her pozisyona rahatlıkla giriyorlar ama diğer türlü olanlarında keyfi ayrı
12 Yorumla
Soran1 yılYani bi nevi erkek kendi rahatlığını düşünüyor
- 1 yıl
Yani aslında kadın içinde rahat oluyor benim için farketmez boyut hertürlü evirip çeviririm ama daha böyle hoş herşeye gelebilen gibi duruyor minyon tipler
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılÖzellikle minyon ya da uzun diye bir ayırım yapmıyorum ama bana göre de uzun heybetli kadınla sevişmek daha çekici
07 Yorumla
Soran1 yılYanii erkek daha öz güvenli hisseder kendini
- 1 yıl
Kişiye göre değişir bu durum. Bazı erkek kendini yetersiz görüp minyon bir kadını daha rahat domine edebileceğini düşünüp bu yüzden minyon tercih edebilirr. Bende de tam tersi mesela, heybetli bir kadını domine ederken kendimi daha güçlü daha öz güvenli hissederim.
Soran1 yılYani bu durum yine erkeğin öz guveniyle alakalı. Kadınlık bir durum yok
- 1 yıl
Bence yok, minyon kadınla da iyi seks deneyimlerim oldu, heybetli kadınlarla da. Tercih yapmak durumunda kalsam heybetli kadını seçerim. İyi sekste yapıyorsa tadından yenmez. Ama bu durumda bence yine erkekle ilgili, erkek yönlendirmeyi biliyorsa kötü seks yapan kadında yok bence sadece biraz tecrübe işi
Soran1 yılZaten bir çoğu uzun kadınla beraber olmamış ki. Sadece söylenti üstüne konuşuyor. Mesela hem uzunla hem kısa ile beraber olan erkekler de bunun gerçek olmadığını söylüyor. Türkiye' d uzun kadın az olduğu için ve bunu bir çok erkek tecrübe edinemeyecegi için bu inanış gider de gider
- 1 yıl
Uzun heybetli kadın hem az hem de erkekler özgüvensiz olduğundan kendinden uzun ya da kendine yakın kadınlarla birlikte olmaya çekinirler. Dediğin gibi tecrübe edemedikleri için bilmezler. Halbuki bi bilseler☺
- 1 yıl
Bu arada konudan bağımsız bence bizim tanışmamız lazım gibi hissediyorum sende öyle hissediyor musun😃
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha çok pozisyona giriyolar çünkü. Ufak tefek oldukları için istediğin gibi pozisyona sokuyosun. Uzun kadınlarda bu zor oluyo
034 Yorumla
Soran1 yılUzun kadınlar pozisyona girmiyor mu yani ben hiç o sıkıntıyı yaşamadım. Hangi pozisyonlar uzun kadın da zor
- 1 yıl
Bu aslında erkekle de alakalı. Mesela bacak omuza attığında ya da kucağında falan biraz zor oluyo uzun kadında. Minyon daha rahat bu konuda
Soran1 yılAslında uzun boylu kadın da bacak omuza daha güzel olur beee kilolu değilse
- 1 yıl
Doggy pozisyonuna ne diyeceksin
Soran1 yılOda çok kolay ki o en kolayı 😁
- 1 yıl
Uzunluktan kasıt ne kadar
Soran1 yılSana ne kadar lazım
- 1 yıl
1.85 olmadığı sürece sorun yok
Soran1 yıl1.73
- 1 yıl
He bende 180 185 zannettim 173 ise sende her pozisyona girersin
Soran1 yıl1.80 boynundaki kadınlar uffff var ya çok iyi oluyor Muğla da öyle bir kadın gördüm gözlerimi alamadım valla o kadar güzel fiziği vardı ki. Yanındaki erkek de 1.65 Felan di
- 1 yıl
Genelde öyle oluyo zaten uzun kadınların yanında kısa erkekler oluyo
Soran1 yılAynen şansa kader
- 1 yıl
Seninki öyle değildir umarım
Soran1 yılYok değil de kısa erkekler de öz güvenli oluyor gerçekten
- 1 yıl
Sekste iyiyse kadın bırakmaz onu
Soran1 yılYani evet. Sen niye bu kadar ciddisin
- 1 yıl
Nasıl ciddiyim
Soran1 yılAşırı ciddi biri gibi geldin burcun ney
- 1 yıl
Yok be 😂 boğa burcm
Soran1 yılOhaa Boğa mi hiç çekilmez 😁
- 1 yıl
Aaaaa neyimizi gördün 😂
Soran1 yılKarşıma hep boğalar çıkardı yrabbiiii aldatma sizde ciddiyet sizde. Bide usengeclik sizde aman aman 😁
- 1 yıl
Aldatmayiz biz üşengeç de değilim ayrıca ciddi de değilim ben neseliyim. Seninkiler mayistir ben Nisan beybisu
Soran1 yılHee mayilardi bilmim orasını valla.
- 1 yıl
Ben nisanim Nisan doğumlu boğalar candır 😂
Soran1 yılNisanlilar ile tanışmadim ama boğa erkekleri harbi yakışıklı oluyor
- 1 yıl
Teşekkür ederim sen ne burcusun
Soran1 yılBen oğlak burcuyum
- 1 yıl
Oglaklarla iyi anlaşırım ben
Soran1 yılEvet oğlak başak boğa iyi anlaşır
- 1 yıl
Evet iyi anlaştık 😂
Soran1 yılYaniiiii 😁
- 1 yıl
34 yorum yapmışız ban yicez bak 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılya düşünsene banyoda kucağıma laıpğ duvara yaslayıp girerken bir yandan göğülseini emmek hmmm benim hoşuma gidiyor
05 Yorumla
Soran1 yılUzun boylu kadınla bunu ayakta da yapabilirsin ki
- 1 yıl
minyon kadında tamamen senin kontrolunde oluyor her şey...
Soran1 yılErik erkeğin buna ihtiyacı yok ki
- 1 yıl
iyide yatakrada evirip çevirip s. kmek daha güzel oluyor
Soran1 yılBunu uzun boylu kadınlarla da yapabilirsin
1 yılBu konular genellikle kşisel tercih meselesidir minyonlar daha çok tercih edilir sebebi kısa ve tatlı durdukları için detay istermisin 😌😏
02 Yorumla
Soran1 yılÜlkenin zaten yarısi minyon gadasi
- 1 yıl
Bu duruma göre değişir dediğim gibi ben minyonlardan ziyade böyle orta boylu ne uzun ne kısa ortası en iyisi derim 😌
1 yılSeksin temelinde partnerine zevk vermek vardır. Minyon kadını kucağa alıp duvara vura vura nirvanaya ulaştırmak daha kolay.
04 Yorumla
Soran1 yılAma siz hep kolayı seçiyorsunuz önemli olan uzun boyluyu aynı noktaya getirmek ki uzun boylu kadınlara gelen erkekler genel de sanırım kendinden emin olan erkekler kompleksi olmayan erkek diyebiliriz
- 1 yıl
Senin boy kaç?
Soran1 yıl1.73
- 1 yıl
Uzun sayılmazsın. orta.
1 yılUzun boylulara ulaşılmadığı için böyle bir algı var sanırım. Ulaşmak, iletişim kurmak zor gibi gelir. Bir de güzelse..
02 Yorumla
Soran1 yılAma şimdi uzun boylunun da bir ağırlığı var kısa uzun fark etmez kısa boylu olupta harika kadınlar var. Sadece böyle sınıflandırmak kötü
- 1 yıl
Sınıflandırmıyorum. Sorunuza binaen böyle olduğunu düşündüğümü belirtiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılHadi ben 1.70'im diye minyon diyorum illaki. Başka seçenek yok.
14 Yorumla
Soran1 yılBiliyo musun senin gibi erkekler daha özgüvenli oluyor
- 1 yıl
Öyleyiz de, kadının gözüne hitap etmediği için karşılığı yok özgüvenin
Soran1 yılOlsun sen öyle düşünme bence.
- 1 yıl
Düşünce değil tecrübe
1 yılÖyle diyorlar kısmet olmadı henüz 😅yani uzunlar evet çekici aslında
010 Yorumla
Soran1 yılHangisi nasip olmadı knka 😁
- 1 yıl
İlişki yaşamak minyon uzun fark etmez 😅
Soran1 yılRabbim gönlüne göre versin kısa uzun fark etmez seven olsun da
- 1 yıl
Tabi ki kesinlikle öyle kalbi güzel olsun birde bakire olsun gerisi gelir
Soran1 yılAminnnn inşallah sen temiz kalmışsın rabbim de öyle birini çıkarsın
- 1 yıl
Evet bir şekilde duruyoruz bakalım. peki ya sen?
Soran1 yılBen evlenip boşandım
- 1 yıl
O da zor olmalı eğer müsade var ise merak ettiğim bir çok şeyi sormak istiyorum
Soran1 yılYok teşekür ederim
- 1 yıl
Peki ben teşekkür ederim 🙏
1 yılBu işin minyonu uzun boylusu zayıfı balık etlisi yok işi bilen kadın ne olursa olsun iyidir
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)1 yılMinyonlar çok daha kolay kontrol edilebiliyor ondandır
Cüsseli erkek uzun hatundan çekinmez
120 kg hatunu evirip becermişliğim var
04 Yorumla
Soran1 yıl120 kilo mu peki boyu kaçtı
Cevap sahibi1 yıl170 civarı
Soran1 yılMaşallah valla ne diyim
Cevap sahibi1 yılEyvallah hahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHer pozisyona rahatça girebilmeleri nedeniyle daha iyi.
02 Yorumla
Soran1 yılYahu kısa ile de ayakta yapamazsın ki her boyun avantajı olduğu kadar dezavantajları da var
- 1 yıl
1.60 aşağısında olmayacak o yüzden
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim boyum 178 hoşlandığım kadın 1.82 voleybolcu idi hatta el parnağı penisimden daha uzundu ama yatakda öyle deli doluydu ki ben onunla sevişene kadar seksten habersizmişim :)
07 Yorumla
Soran1 yılYaaa bak bu güzel mis erkekler biraz da penis boyuna takıldığı için ki acaba minyon diyor
Cevap sahibi1 yılPenisim kısa ama bir tuvalet kagidi rulosu kalinliginda tatmin edici :)
Cevap sahibi1 yıl@soran ama pozisyonlar bazen zorluyor
Soran1 yılHer boyun dez avantajı vardır tabi ki
Cevap sahibi1 yılMesela doggy yatakda mümkün değil onun ayakta olması gerekiyordu
Soran1 yılKısası yatakta uzunu ayakta
Cevap sahibi1 yılOwwww fenasn sen
1 yıluzun boylu kadın daha güzel. dediklerinde çok haklısın
04 Yorumla
Soran1 yılKisayla da güzel olur hemcimsimi yedirmem de. Ama bizi gömmesinler 😁
- 1 yıl
:) sizi herkes yiyemez :) hakeden olmalı.
Soran1 yılBak bu çok doğru
- 1 yıl
sabırla beklemek en doğrusu. çakıl taşlarının içine karışmış elmas gibisiniz :)
Gizli Üye(30-35)1 yılFark etmez yeterki heyecani ve farkliligi sevsin boy onemli degil😊
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSence😊
Minyon kadınların ki dar oluyor daha çok zevk verir
04 Yorumla
Soran1 yılHiç alakası yok bea 😁
Soran1 yılDenk gelmiştir tabi ki ama vajinanin darlığı kısa veya uzunla alakası yok fizyolojiktir öyle olsaydı Türkiye'nin yüzde doksanı kısa zaten kimse daraltma operasyonu yapmazdı 😁
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. cevap basit
01 Yorumla
Soran1 yılBunu kim uydurmuş 1.30 Luk dedeler mi 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılTaşıması gereken evirip Çevirmek daha kolay
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uzun boylu iyi olur keşke bulabilmek uzun boylusunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha önce ilişki yasamadigim için bilemem de ben de uzun boyluyum ve bence de uzun boylu kadınlar çok daha cekici hele güzelse daha da çekici
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekür ederiz zaten uzun boylu kadınlar çekici evette ama bir ön yargı var çok garip geliyor bana
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle şeyler sekste çok bir önem taşımaz asıl sevişirken önemlidir ve minyon tipli bir kızla sevişmek mükemmeldir
04 Yorumla
Soran1 yılUfffff 😏😏😏
Cevap sahibi1 yılBöyle bir kızla sevişirken de o yerine dil değdiğinde işte bu ses duyulmalı
Soran1 yılYok sitemli uff tu bu Allah'ım sende yürüyen libido musun nesin
Cevap sahibi1 yılArzulara göre özellikler taşıyan bir kız olunca her erkek yükselir
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok boş şeylere takılıyorsunuuuuz, kendi kendinizi mutsuz etmek için birmilyon bahaneniz var.
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyosun
Gizli Üye(25-29)1 yılBakirim ama bence uzun kadın çok daha seksi gelir, düşünsene sütun gibi kadın.
Minyonlar gözüme çocuksu geliyor kadınsıdan ziyade00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılzaten uzun daha iyi minyonun daha iyi olduğu ne alaka anlamadım
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle diyor hemcinslerin
Cevap sahibi1 yılboş ver sen kadın dediğin uzun olur
Gizli Üye(25-29)1 yılgüçsüz erkek minyon seçer ama güçlü erkek uzun boyuda idare eder daha iyidir hem
02 Yorumla
Soran1 yılErkekten bunu duymak iyi bizde biliyoruz da kabul etmiyorlar
Cevap sahibi1 yılboş ver bul güçlüsünü balık etli seven manyak çok benim gibi cenneti yaşa yaşat :)
Gizli Üye(25-29)1 yılMinyon her sekilde kalsieilir hafiftir erkek tarafindan rahatlikla olur iste analdin
02 Yorumla
Soran1 yılUzunu zor mu yahu
Cevap sahibi1 yılBilmem hic yapmadim ama minyon daha kolay geliyor bence
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılminyon kadın çekiciliği diye bir şey var ama :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. En iyisi minyon shsgdgff
46 Yorumla- 1 yıl
Bencede minyon
1 yılŞekilden şekile sokuyorlar, daha hafifler
32 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe mi 😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılBen Uzun boylu kadın seviyorum ya
16 Yorumla
Soran1 yılAllah razı olsun 😁
Cevap sahibi1 yılKac ki boyunuz
Soran1 yıl1.73
Cevap sahibi1 yılNe güzel ama benden birkaç santim uzunsun
Soran1 yılYani bu sevmeyecegin anlamına gelmiyor kısa boylu erkekler daha çabuk özgüvenli oluyor
Cevap sahibi1 yılBirkç santim sadece. Bence hiç önemli değil, ona prenses gibi bakarım yine, bazen ben prenses olabilirim 😄
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evirip çevirmek kolay
20 Yorumla
1 yılÖyle bir şey yok uzun boy kalın bacak (voleybolcu gibi) harika oluyor. Minyonlar da iyi ama uzun boy harika
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Minyon kızı istediğin pozisyona sokarsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılpozisyon sıkıntısı olmaz
10 Yorumla
1 yılUfacık hoplatmasi iyi kolay çeviriyorum elde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvirmek çevirmek daha kolay ve güzel oluyor 😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİstediğin gibi yön verebileceğin için
10 Yorumla
1 yılBoyla olacak iş değil enerjiyle iyi olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. minyon olunca evire cevire yapıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılBu evire çevirmede ki kasıt nedir
- 1 yıl
yani her pozisyonda seks rahat oluyor nasıl anlatim bilemedim de
Gizli Üye(25-29)1 yılKucakta daha iyi oluyorlar minyonlar, tavşan gibi zıplatmıştım kucağımda
01 Yorumla
Soran1 yılKucak pozisyonu sanki bir bahane burada güç göstergesi yapması kolay da Önemli olan uzun boyluda su gücünüzü görelim 😁
Gizli Üye(30-35)1 yılUzun her zaman iyidir
10 YorumlaUzun boylu kadın çok başka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boyla alakasi yok bunun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yıldaha esnek olabildiğindendir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorun boy değil... Yataktaki verdiği haz...
00 YorumlaEn ideali aynı boyda olanla
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım