Bana duyduğu sadece arzu mu amacı ne?

Erkekler sevdikleri kişiyi arzulayip isterler diyor çoğu kişi bu sebeple aklım karışıyor kendisinin de gizleyemedigi istekli bi yapısı var öyle böyle değil istemsizce olduğunu söylüyor ama bende kendisini düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü başka amaçlar da olduğunu zannetmeye başladım. Yaşı da küçük değil koca adam. Belaltıi imalari bazen bodoslama söylemesi ilişkimiz yeni olduğu halde (3 ay) öpmek istemesi (dudaktan) ve en son yalnız kalalım basbasa kalmak istiyorum demeye başladı. Sarıp sarmalamak sımsıkı sarılmak da istiyor ama istek arzu duygusu da var. Buluşunca gözlerinin içi parlıyor cocuklasiyor koruyup kolluyor hayatımda yapacağım şeylerde ilgisiz değil asla ama bu yanı da var. Çoktandır aynı şeylri konuşuyoruz kırmadım kızdım ama büyük kırmadım ne yapmam lazım benim temiz biriyim daha önce böyle şeyler yasamadim o da yaşamamış en son ki bulusmamiz da uzakta durmaya çalıştı otururken kendisini tutamayıp bişey yaparım diye herhalde ara ara vücuduma göz gezdirdi çaktırmadan hatta bir ara baktım gözleri kanlanmiştı korktum
Bana duyduğu sadece arzu mu amacı ne?