Erkekler sevdikleri kişiyi arzulayip isterler diyor çoğu kişi bu sebeple aklım karışıyor kendisinin de gizleyemedigi istekli bi yapısı var öyle böyle değil istemsizce olduğunu söylüyor ama bende kendisini düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü başka amaçlar da olduğunu zannetmeye başladım. Yaşı da küçük değil koca adam. Belaltıi imalari bazen bodoslama söylemesi ilişkimiz yeni olduğu halde (3 ay) öpmek istemesi (dudaktan) ve en son yalnız kalalım basbasa kalmak istiyorum demeye başladı. Sarıp sarmalamak sımsıkı sarılmak da istiyor ama istek arzu duygusu da var. Buluşunca gözlerinin içi parlıyor cocuklasiyor koruyup kolluyor hayatımda yapacağım şeylerde ilgisiz değil asla ama bu yanı da var. Çoktandır aynı şeylri konuşuyoruz kırmadım kızdım ama büyük kırmadım ne yapmam lazım benim temiz biriyim daha önce böyle şeyler yasamadim o da yaşamamış en son ki bulusmamiz da uzakta durmaya çalıştı otururken kendisini tutamayıp bişey yaparım diye herhalde ara ara vücuduma göz gezdirdi çaktırmadan hatta bir ara baktım gözleri kanlanmiştı korktum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılevet amacı sadece zükmek seni. aşık ya da seviyor değil.
belki kendi bile bilmiyor ne hissettiğini aşığım seviyorum desede heves bu. arzu.
bunun için evlenir bile seninle. sakın verme.
gerçi evlenince de mutsuz olursun.011 Yorumla
Soran1 yılNeden evlenince mutsuz olayım ki
- 1 yıl
ilgi sevgi devam etsin istersin ama o sana gerçekte ne hissettiğini farkedecek , hevesini almış olacak. bir odun göreceksin karşında
Soran1 yılYa kendisine hakim olamadığını bunu durduramadigini düşünüyorum çok kötü halde bu belli yani hani insan az çok anlıyor her gece başka şeyler yaptığından hiç şüphem yok ama burada benim suçum yok istediğini de verebilecek biri değilim dudaktan öpeyim dokundurup degdirip o kadar dedi başka bişey istemiyorum senden ama asla olmaz dedim
- 1 yıl
kendine hakim olamıyorsa sapıktır. hepimizin arzuları istekleri var. ve böyle şeyler zamansız iki kişinin isteğiyle olacak şeyler. yüzsüzce ve sapıkça istemek doğru değil
Soran1 yılAma çok mantıklı söyledin ama
- 1 yıl
gerçekler bunlar. aklında bulunsun söylediklerim.
Soran1 yılYani şunu doğru söyledin arzu duygusuyla evlenirse evlendikten sonra soğur peki benim için aylarca beklerse o zaman sevgisi artar mı zamanla sevgi duygusu aşk duygusu gelişir mi
Soran1 yılÇünkü o hemen evlenmek niyetindeyd8
- 1 yıl
gelişecek duygular böyle değil. sevgi duyan daha hassas daha düşünceli olur. hani dokunmaya kıyamaz. incitirim korkusu olur. dudaklarını memelerini değil gülüşünü özler. söylemleri başka olur.
bunlar evlenelim der anama seni anlattım der , hayaller kurdurur. ama derdi zükmek tir.
Soran1 yılinsanları anlamak cok güç kimisi seven sevdiğini arzular ister diyor çoğu kişiden duydum kimisi tam tersi istemez kıyamaz bilmem ne diyor ne doğru ne yanlış cozemiyoruz
- 1 yıl
doğrusu benim dediğim. sevdiğini arzular falan diye düşünme. sakın sakın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılamacı cinsellik uzak durun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBüyük ihtimal sevdiğine inanmış ama bu arzulamak kendini kandırıyor.
06 Yorumla
Soran1 yılDimi ya sevilmek kim ben kim 😔
Cevap sahibi1 yılNiye öyle dedin ki üzme kendini
Soran1 yılHayatm boyunca kendimi korudum tek istediğim sevmek sevilmekti ama işte
Cevap sahibi1 yılYapcak bişi yok yaşadığını bende yaşadım sevdiğini sandım maalesef.
Soran1 yılKız misin
Cevap sahibi1 yılHahahha hayır senin yerinde olan bendim tersinden düşün ne kadar komik geldi dimi, maalesef.
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim eski sevgilim 2. Buluşmada dudağımdan öpmüştü
015 Yorumla
Soran1 yılşu an durum ne
Cevap sahibi1 yılAyrıldık perişan haldeyim
Soran1 yılKaç ay çıktınız
Soran1 yılAllah yardımcın olsun çok zor ya bir daha öyle hata yapma tövbe et
Cevap sahibi1 yılBu ne ki. Daha neler neler yaptık. Bıraktı gitti Allah kahretsin
Cevap sahibi1 yıl4 ay sürmüştü
Soran1 yılAllah kahretesin onu
Soran1 yılSen kaç yaşındasın o kaç gyasinda
Cevap sahibi1 yılBen 24 o 22ydi
Soran1 yılNiye kandın ya:(
Soran1 yılNeler yaptınız dah
Cevap sahibi1 yılSeviştik 😔
Soran1 yılKapalı misin sen?
Soran1 yılBaşka kimse biliyor mu bunu
Cevap sahibi1 yılAçığım
1 yılKnk uzak dur
01 Yorumla
Soran1 yılOff çok zor bir durum
Yaklasimindan anlarsin
04 Yorumla
Soran1 yılYazdım işte oraya ben safım anlayamıyorum
Soran1 yılSadece amaç o mu
1 yılArzu uzak dur ondan
04 Yorumla
Soran1 yılSevgi falan yok mu
Soran1 yıl@Sevvalyys knk dur aklımı karıştırma 😅
- 1 yıl
Yok sevgi
Gizli Üye(30-35)1 yılKurt adam mı bu?
09 Yorumla
Soran1 yılNe alaka anlamadım
Soran1 yılO an benim gördüğüm oydu
Cevap sahibi1 yılTamam. Aslında okurken adınıza mutlu oldum senide sevdiğini umuyorum. Fakat öyle gözleri kırmızı falan deyince biraz işkillendim dikkat et. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Soran1 yılEvet üzerimde normal kıyafetler vardı ama biraz vücut hattım belli oldu otururken herhalde kendisi zaten yaşının da şeyiyle zor durduğu kesin sadece bana değil kendisinden gelen bisey bu farkediyorum yapacak bi seyim yok bazen o getirip götürüyor korktum öyle görünce tek issiiz yerlere gidilmez onunla
Cevap sahibi1 yılOkadarını bilmem ama yani pek normal gelmedi. Tamam istekli olabilirde bunu şekli değişecek boyutta göstermesini bilemedim. Ya önlem iyidir bir şey kaybettirmez çok şey kazandırır
Soran1 yılTehlikeli mi diyorsun
Soran1 yılEvet şekli değişti o an ben bile şaşırdım
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılNapabilirim farklı amacım yok olursa basarsın engeeli
1 yılOha neler olmuş
08 Yorumla
Soran1 yılÇok büyük şeyler değil bence
- 1 yıl
3 ay için büyül
Soran1 yılSadece elimi ttutu başka şeyler yapmadim
- 1 yıl
Ama anlattıklarına bakılırsa adam çok şey yapmış