Beni arzuladığını söyledi, amacı ne anlayamıyorum.

Daha 1 aydır çıkıyoruz, hep bana benimle evlenmek amacıyla çıkmaya başladığını söyledi. düğününün nasıl olmasını isterdin filan diye soruyor evlilikle ilgili konuşuyor benimle sen benim tam evlenmek istediğim türden kızsın diyor.. Ama işte bunlara rağmen 3 4 gün önce bana telefonda beni çok arzuladığını söyledi, göğüslerin harika, onlara dokunmak istiyorum böyle laflar.. ben de bunlar için daha erken olduğunu söyledim birbirimizi tanımaya çalışırken bunları konuşmak doğru mu sence dedim, şurda eğlenelim dedik hevesimi kırdın yaa dedi ben de eğlenmek için yanlış kişiyi seçmişsin dedim ertesi gün özürler diledi seni kırmak istememiştim ama tutamadım kendimi abarttım birde işte dedi.. Sizce benimle çıkma amacı cinsellik mi? yoksa gerçekten evlenmek mi istiyordur:( fikir verirseniz sevinirim..
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.. ayrıldık çünkü kendisini evleneceği kadına saklıyormuş. benm ise daha önce ilişkim oldu ve evlenecegi kişinin de kendisi gibi hiç yaşamamış olmasını istiyormuş. kısacası yüzde 90'ınız yanıldınız. amacı evlilikmiş gerçekten.. zira ayrılmayıp benimle birlikte olabilirdi. yine de herkese teşekkürler ediyorum, herkesi teker teker artıladım;)
Beni arzuladığını söyledi, amacı ne anlayamıyorum.