Cinsel Yaşam Erkekler beni neden aranıyormuşum gibi buluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler beni neden aranıyormuşum gibi buluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Giyiminle, hal ve hareketlerinle öyle bir imaj veriyor olabilir misin? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kapaliyim hep etek giyerim ama hal hareket derken nasil oluyo Banker_Bilo 1 yıl Kapalı da olsan dişil enerji yayıyorsundur çevreye... Soran 1 yıl Valla beni saf goruyolar bunlar Banker_Bilo 1 yıl Konuşman, gülüşün bile olabilir yani. Soran 1 yıl Olabilir
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Herkes aranır uygun bulunca girişimde bulunur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Iliskiye ihtiyac duydugunu belli ediyorsundur 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Bak bu olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir anda olmaz herkese boylr yaklasilmaz senden bir isaret mutlaka aliyorlardir diye dusundum dogruymus Yorumla Soran 1 yıl Nasil bi isarwt verdigimin farkinda degilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayatindan gecenlerle konusmalarinizi dusun Yorumla Soran 1 yıl Yani biraz laubaliyim ama asla bel alti cinsel sekilde konusmadim kimseyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kiyafet tarzin, konusurken el kol temasi olabilir ne biliyim hani gormedihgik icin tahmin yalnizca Yorumla Soran 1 yıl Temasda yok bende ama cocuksuyum biraz bi bu var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cocuksuluktan bir sey cikmaz ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kac yasindasin ki Yorumla Soran 1 yıl 26 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş olarka degilsin konusma olarak mi ya da yapi olarak mi minyonsun Yorumla Soran 1 yıl Yapi olarakta konusma olarakta minyonum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanimak isterdim yaslarimiz yakin Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O halde bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neşeli konuşkan gülen biri isen. Bir de biraz minyon bir tipin varsa... 0 22 Yorumla Soran 1 yıl Evt hepsi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sebebi bu işte. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizde erkekler kız biraz rahat samimi ise hemen farkli düşünürler maalesef... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O sicakkanliligini başka yere çekerler. Yorumla Soran 1 yıl Neden farkli dusunuyosunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek kafası. Ve en büyük sebebide cinsel açlık. Yorumla Soran 1 yıl Sicakkanli kizlar hosunuzam8 gidiyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee gitmesin mi Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim hangi kizlar hosunuza gidiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sicak kanlı kızlar. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama olay sadece bu değil tabi. Yorumla Soran 1 yıl Başka ney var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzülerek söylüyorum, daha kolay ve istekli diye düşünür erkekler. Yorumla Soran 1 yıl Sert durunca ne düşünüyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha zor ve isteksiz olduğunu Yorumla Soran 1 yıl Bu kötü degilmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kötü olan ne? Yorumla Soran 1 yıl Ilgi gostermez suratsiz kadina erkek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elbette kötü. Ama biz ülke insanı olarak her zaman kolay olanı seçeriz. Yorulmadan emek harcamadan kazanmak hep işimize gelir. Yorumla Soran 1 yıl Kolay degilim ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin icin demedim ki. Genel anlamda söylüyorum. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonucta seni tanımam etmem. Niye öyle bir sey soyleyeyim. Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cilveli birisin demekki 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Degilim aslinda Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Bu yönde bir şey var ki öyle düşünmeue sebep ya da samimi birisin Yorumla Soran 1 yıl Evet samimiyim mesafe koymayi bilmiyorum Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Bu da yanlış anlaşılmalara sebep oluyor işte Yorumla Soran 1 yıl Evet erkekler oyle algiliyo ama dedim ben benim çocuksu tavrimi yalnis anliyosunuz diye oda diyoki senin kanin kayniyo fokur fokur diyo Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Çevre ile de ilgili biraz da çevren de anlayacak tarz insanlar yok seni Yorumla Soran 1 yıl Simdi ben cilveli bi kizmi oluyorum yani Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Evet ama anlayan bunu yanlış anlıyor. Yorumla Soran 1 yıl Istedikleri olmayinca ne düşünürler Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Elde edemediğine mundar derler genel böyledir hep Yorumla Soran 1 yıl Pis erkekler Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Karakter meselesi herkes aynı değil Yorumla Soran 1 yıl Yuz vermekle cilve ayni seymj Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Aynı şey Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çekiyorsun demekki erkekleri üstüne 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya biraz safim cok guluyorum bazen bazende tam tersi oluyo zitlasiyorum ben kac yere işe girdiysem bazi erkeker hemen takilmaknistedi anlamadim Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. eğlenceli biriysen kesin farklı düşünürler aşkooo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Neşeli mutlusun heralde ondan dolayı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oyleyim ama aranmakmi oluyo bh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmuyorda Türkiye de öyle oluyor Yorumla
tturany Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% 1 yıl Aranmıyor musun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla tturany 1 yıl Bende aranmıyorum 😀 Yorumla Soran 1 yıl burada ciddi bisey var Yorumla tturany 1 yıl Konuşalım ozaman Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. anlamadım 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Demeki öylesin 0 0 Yorumla
hakan1970 Takip Et Xper 5 Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Cinsellik sorduysan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sormadim Yorumla hakan1970 1 yıl Erkeklere dışı oldumu tatam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Neden acaba 😀🤔 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok mu mini açık dekolteli giyiniyorsun ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aranıyor musun cidden doğru söyle 😀😉 Yorumla Soran 1 yıl Kapaliyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Giyiminle, hal ve hareketlerinle öyle bir imaj veriyor olabilir misin?
Kapaliyim hep etek giyerim ama hal hareket derken nasil oluyo
Kapalı da olsan dişil enerji yayıyorsundur çevreye...
Valla beni saf goruyolar bunlar
Konuşman, gülüşün bile olabilir yani.
Olabilir
Herkes aranır uygun bulunca girişimde bulunur
Bak bu olabilir
Bir anda olmaz herkese boylr yaklasilmaz senden bir isaret mutlaka aliyorlardir diye dusundum dogruymus
Nasil bi isarwt verdigimin farkinda degilim
Hayatindan gecenlerle konusmalarinizi dusun
Yani biraz laubaliyim ama asla bel alti cinsel sekilde konusmadim kimseyle
Kiyafet tarzin, konusurken el kol temasi olabilir ne biliyim hani gormedihgik icin tahmin yalnizca
Temasda yok bende ama cocuksuyum biraz bi bu var
Cocuksuluktan bir sey cikmaz ama
Kac yasindasin ki
26
Yaş olarka degilsin konusma olarak mi ya da yapi olarak mi minyonsun
Yapi olarakta konusma olarakta minyonum
Tanimak isterdim yaslarimiz yakin
Olur
O halde bekliyorum
Neşeli konuşkan gülen biri isen. Bir de biraz minyon bir tipin varsa...
Evt hepsi
Sebebi bu işte.
Bizde erkekler kız biraz rahat samimi ise hemen farkli düşünürler maalesef...
O sicakkanliligini başka yere çekerler.
Neden farkli dusunuyosunuz
Erkek kafası. Ve en büyük sebebide cinsel açlık.
Sicakkanli kizlar hosunuzam8 gidiyo
Ee gitmesin mi
Ne bilim hangi kizlar hosunuza gidiyor
Sicak kanlı kızlar.
Ama olay sadece bu değil tabi.
Başka ney var
Üzülerek söylüyorum, daha kolay ve istekli diye düşünür erkekler.
Sert durunca ne düşünüyorlar
Daha zor ve isteksiz olduğunu
Bu kötü degilmi
Kötü olan ne?
Ilgi gostermez suratsiz kadina erkek
Elbette kötü. Ama biz ülke insanı olarak her zaman kolay olanı seçeriz. Yorulmadan emek harcamadan kazanmak hep işimize gelir.
Kolay degilim ben
Senin icin demedim ki. Genel anlamda söylüyorum.
Sonucta seni tanımam etmem. Niye öyle bir sey soyleyeyim.
Teşhirci gibi giyinip basit bi kız gibi konusuyorsan
Cilveli birisin demekki
Degilim aslinda
Bu yönde bir şey var ki öyle düşünmeue sebep ya da samimi birisin
Evet samimiyim mesafe koymayi bilmiyorum
Bu da yanlış anlaşılmalara sebep oluyor işte
Evet erkekler oyle algiliyo ama dedim ben benim çocuksu tavrimi yalnis anliyosunuz diye oda diyoki senin kanin kayniyo fokur fokur diyo
Çevre ile de ilgili biraz da çevren de anlayacak tarz insanlar yok seni
Simdi ben cilveli bi kizmi oluyorum yani
Evet ama anlayan bunu yanlış anlıyor.
Istedikleri olmayinca ne düşünürler
Elde edemediğine mundar derler genel böyledir hep
Pis erkekler
Karakter meselesi herkes aynı değil
Yuz vermekle cilve ayni seymj
Aynı şey
Çekiyorsun demekki erkekleri üstüne
Ya biraz safim cok guluyorum bazen bazende tam tersi oluyo zitlasiyorum ben kac yere işe girdiysem bazi erkeker hemen takilmaknistedi anlamadim
eğlenceli biriysen kesin farklı düşünürler aşkooo
Bulmuyorum ben
Oyle bi aura veriyorsundur
Neşeli mutlusun heralde ondan dolayı
Oyleyim ama aranmakmi oluyo bh
Olmuyorda Türkiye de öyle oluyor
Sen nasıl istiyorsan seni öyle görürler
Aranmıyor musun
Hayir
Bende aranmıyorum 😀
burada ciddi bisey var
Konuşalım ozaman