Kiminle konuşsam flörtleşsem aynı hisleri hata söyledi şeyler bile çekici biriyim diye mı böyle nasıl beni ben olduğum için sevmelerini sağlarım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünümüzde Artık bunun kadının net çekiciliği ile ilgisi var ne güzelliği ile ne açık giyinmesiyle ne de başka bir şeyle hiçbir ilgisi yok günümüzde erkekler senin yaş grubun daha çok bir kızla görüşürken tamamen cinsel odaklı görüşüyor yani burada ben güzelim ondan mı bunu düşündüğüm veya çekiciyim bu sebeple mi böyle yaklaştı düşüncesi Çok doğru değil Tamamen erkekler bir kızla görüşürken amaç niyet sadece sevişmek ve etrafındaki insanlarda bundan ibaret olması sebebiyle sürekli bu tip insanlarla karşılaşıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın vala
Cevap sahibi+1 yılGenelde Demin de anlattım Bu tür şeyler çevre ile alakalı çevrende muhatap olduğun insanlar bakış açısı buysa hep bu tipler sana denk gelir ve amaçları Sadece bu olur bir an önce etkileşim içerisinde olduğun o çevreden uzaklaşman gerekiyor Bir de kadının cinsel obje olarak görülüp görülmemesi Birazcık da kendine bağlı Yani senin bir duruşun net bir tavrın varsa kolay kolay erkekler buna cesaret edemez
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Frapan kadınların kaderidir bu. Siz normal sıradan ilişki olmayan bir yaklaşımdasınız dır karşı tarafa suyun seline kapılmış karşınızda kur yapar. Lanet olsun normal bir sosyallik yaşayamayacakmıyım dersiniz ama yaşayamazsınız. İşte bunun için biraz şekil değiştirmeniz gerekiyor. Bakın gerçekten işe yarayacaktır bu. Vasat olmaya , albeni nizi minimize etmeye biraz salaş olmaya başlayın. Frapanlığınızı gösteren kıyafetlerinizi rafa kaldırın ya da sadece sizin belirlediğiniz zaman kullanın. Bunu birgün yapın ne demek istediğimi o gün sonunda anlayacaksınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCahil kokuyor burası. Cinsellik tabulaştırmayalım. Erkeğin cinsel açlığı kadına göre 2 kat daha büyük. Kadın ise arkadaş gibi bir erkek istiyor galiba.
Erkekle seks yapmayacaksan kız arkadaş edinebilirsin. Çünkü erkeğin tek düşünebildiği hormonlardan dolayı sekstir.
Tekrar söylüyorum bunların hepsi hormon, erkek erkek olduğu için sapık ilan edilmemeli.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini göstermeden sohbet etmelisin bir süre imkan varsa.
10 Yorumla Seni sen oldukları için seçmelerini istiyorsan dişiliğin değil kişiliğini kullan. Cinsellik konuşmaya devam edersen arzulayan çok olur.
00 Yorumla
+1 yılSeksi tarafını törpülersin, daha, kapalı ve, salaş giyinirsin ve suohbetinle bilgine etkilerin insanları
00 YorumlaÇokta özel olduğunu düşünme.Çoğu erkek flörtleştiği kadın için bu hisler olur hatta flörtleşmediği kişide bile
00 Yorumla
+1 yılSen güzelsen erkeğin seni arzulamadık güzel bişey neren rahatsız oluyorsun canım adam gibi birini bulman gerek maalesef denk zor gelir
00 YorumlaArzulanmak kötğ bir şey mi severkende arzular insan
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamda vakti zmnı var flort döneminde olması saçma sevgili bile olmuyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görmeden yorum yapmamızı bekleme bence nedeni sende saklı.
00 Yorumla
+1 yılzeka ve kültürünle güzel huyunla etkilersin ama dış görünüş her zaman işin içinde olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini çokta özel hissetme erkek dili bu herkeze aynı ifadeleri kullanıyordur emin ol
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılsen değilsin arzuladıkları başka bişey seninle alakası yoktur onun.
00 Yorumla
+1 yılAllah hepsini ıslah etsin, yazık ki ne yazık...
20 YorumlaDemekki çok güzel kızsın merak ettim şu an seni 😅😅
00 YorumlaErkektir söyler, inanma her diyene
10 Yorumla
+1 yılCinsel olarak arzulanmak nasıl bi his
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu Erkek İçin Delik olsun yeter.
00 Yorumla Sen olduğun için seviyorlar zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsel çekimin yüksektir belki?
00 Yorumla
+1 yılHerkese öyle erkekler
00 Yorumla
+1 yılSen dehşetsin, vahşetsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden tanışıyorsun boy kilon nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerden bileyim seni görmedim tanimiyom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa albenin çok erkeklerde öyle bir algı yaratıyor
00 Yorumla Aynen kesin seni herkes arzuluyor
00 Yorumlagörmeim çokmu çekici ateşlisin
00 Yorumla
+1 yıltadını çıkarabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok mu seksisin
00 YorumlaBende seni arzuladim
00 Yorumla
+1 yılAçık mı giyiniyorsun
00 Yorumla
+1 yılSes tonun nasil
00 Yorumla