Beyler sızden yardım ıstıyorum açık açık. flörtümle cıddı ılıskı yaşıyoruz yenıyız 1 aylık bu ılıskı. ama gerçekten sevıyor mu yoksa rol mu yapıyor nası anlarım? Malum bazı erkeklere güven olmuyor.. boşuna zaman kaybetmek istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yıl1 ayda hemen seven ciddi düşünen adam dalga geçiyordur zaten genelde. Ama ciddi düşğnen erkek önce arkadaşlarıyla tanıştırır sonra ailesiyle. Erkeklerde böyle ilerler
02 Yorumla
Soran1 yılZamanı gelınce tanıştırır daha erken degıl mı
- 1 yıl
Tabi ki erken, ben ciddi düşündüğünü anlamanın yolunu söyledim ama 1 ayda genelde anlaşılmaz pek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılcinsellik istemiyor ve konuşmuyorsa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biraz anlatırsan
Cümlelerini
Hangi konularda ilerlediğini
Sana olan davranışlarını
Ne istediğini anlarız019 Yorumla
Soran1 yılNısanı dugunu konuştuk ne ıstersın dıye sordu Hangı ayda ıstemeye gelırız onlarıda sordu söyledi cıddı düşündüğünde soyledı ama tabıkı bazı erkekler bılerek cıddı davranıyormuş gıbı gösterip kendıne bağlamaya da çalışıyor o yüzden kanmıyorum
Soran1 yılBen 29 o 34 yasında. gün ıcınde neler yapıyoruz onu knsyoruz mesaj olarak. aksamda 2 saat telefonla konuşuyoruz havadan sudan. cınsel konulara gırmıyoruz çünkü benım öyle bırı olmadığı mı bılıyor. bırde benı kaybetmekten korkuyor. kendısı evlenıp ayrıldı daha önce. cocugu da var annesınde kalıyor
Soran1 yılBende daha önce evlendım ayrıldım ama bende çocuk yok. onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor haftasonları babasında kalıyor
Soran1 yılInan samımıyetımle soluyorum geceleri Hıc sımdıye kadar cınsellık veya belaltı bısı konuşmadık cnku muhabbet oraya gıderse benı kaybedecegını bııyor öyle bırı dglm.
Soran1 yılHavadan sudan şeyler konuşuyoruz ıste bazen o bana bısı soruyor tanımaya yönelik basende ben soruyorum öyle ılerlıuor
Soran1 yılMesela örnek veriyorum. sen benım herseyımsın ne rahatsızlığı. benım öncelıgım sensın. sen nasıl ıstıyorsan öyle olur. ben hanımcıyım. vesaire.. bu cümleler ıcın çok erken hoşuma da gıdıyor ama korkuyorum daha çok yenıyız hemen bağlandı bana. buna anlam veremıyorum
Soran1 yılEvet 3 kere buluştuk. benı etkılemeye çalışmak ıcınde olablr evet katılıyorum o yüzden bağlanmıyorum
Soran1 yılAynı ıs yerınde çalışıyorduk farklı bırımlerde.. zamanla brbrmze açıldık
Soran1 yılYazdım anlatablrsnz
Soran1 yılMerak etme ben kımseye güvenmiyorum bebeğim
Gizli Üye(25-29)1 yılZamanla sana karşı ilgisi daha da artıyosa gerçektir ama bazıları da ilk başlarda çok yoğun ilgiyle davranıp sonra soğuyo denge önemli.
Bi de cinsellik konularını açmaması bile taktik olabiliyo kendini çok düzgün biriymiş gibi gösterip etkilemeye çalışıyo bazıları00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl1 ayda ciddi ilişki mi oldu abla xjahhaha bunu minimum 1yıl öncesin de anlauamazsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılNişan evlilik konuları aç, böyle gidersek yaza doğru nişanlanalım de belli eder
04 Yorumla- 1 yıl
@Sevvalyys Parasız erkekten olmaz ayrıl
- 1 yıl
@Sevvalyys Sallıyor 2 seneye kim öyle kim kala
Hareketlerinden sözlerinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsın maalesef
00 Yorumla Cinsellik olmasın ve evlilik planı konuş
01 Yorumla
Soran1 yılCınsellık kesınlıkle yok olamazda evlılık planı ılgılıde genelde o konu açıyor soru soruyor
1 yıledemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlaşılmıyor maalesef ya
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBenden sana tavsiye, buradaki erkekleri pek dinleme. Sevgilinden ayırmaya çalışabilirler seni
Gizli Üye(25-29)1 yılSürekli birliktelik istiyorsa sevmiyor demektir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ciddi düşünen bir erkeğin gerçekten sevdiğini mi yoksa kullanmak için seviyormuş gibi yaptığını nasıl ayırt ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat