1 yılHer konuyu cinselliğe getirmez. seni kırmaktan cekinir. sozlerini seçerek konuşur. mesajlarina ictenlikle cevap verir. ilgi alanlarını nelerden hoşlandığını merak eder. bisey anlatirken can kulagiyla dinler. sana kendini değerli hisettirir. bunlari seninle sadece beraber olmak istese bile yapabilir. erkekler yatağa atana kadar ayıya dayı der ve bunu ayırt etmek çok zordur. eger kendini evliliğe saklayan ya da bu anlamda kullanılma dusunçesine girmek istemiyorsan çok dikkatli ve seçici olmalisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılKonuyu cinselliğe getirmiyorsa o helal erkektir, diğeri haram bir yaşantı içerisinde ise ondan uzak dur çünkü seni de harama sokar. Ama kişi sevdiğinin canının yanmasına müsaade etmez ve harama düşmesine de izin vermez, helal bir şekilde hayat sürmek ister. Ama günümüz coğrafyasında böyle erkekler azınlıkta kaldı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZaten belli eder anlamaman aptallık olur seks isteyen hep dile getirir seni şöyle yapcam böyle yapçam diye seven insan ise seninle olmak istiyorum her an her saniye der
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılCinsellik de sevginin bi parçasıdır
İkisi bir arada olmalı
Ama sadece cinsellik içinse çok zeki olmaya gerek yok, hissedersin zaten00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu dewirde aşk meşk işleri yalan dolan herkes pompacı
00 Yorumla
1 yılBence sürekli cinsellik istemiyorsa seviyor olabilir
00 Yorumla
1 yılBosaldiktan seni opup sariliyosa seviyordur. En buyuk ayrimi budur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlamanı gerektirecek bir durum yok ki zaten bu devirden sevgi bekliyorsan yazık kafana derim 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Bir süre sonra gerçek niyetini belli eder merak etme
00 Yorumla
1 yılBel altı konular konuşuyorsa sevmiyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılCinselllik için konusuyor
00 Yorumla
1 yılUzun vadeli gozlem lazim
00 Yorumla
1 yılSürekli cinsellik istiyorsa amacı belli zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılO o. c lari hemen belli eder bea
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana hareketlerini anlat analiz edelim
010 Yorumla
Soran1 yılMesela sürekli bakıyor ben burdayım der gibi harwketleri var dikkat çekmeye çalışıyor sürekli bakışlarımı yakalamaya çalışıyor uzun uzun bakıyor görünce ama bilmiyorum amacını gerçekten mi seviyor başka niyetim mi var
Cevap sahibi1 yılKaç gündür
Soran1 yıl1 aydır
Cevap sahibi1 yılHoslanan erkek 3 gün icinde seni birseyler icmeye davet eder eğer sende ondan hoslaniyosan gidersin 1 ay napiyosunuz zaman kaybı
Soran1 yılİşte ben emin olamadığım için pek yüz vermedim
Cevap sahibi1 yılGelip seninle konuşması lazım ama sende onu cesaretlendirecek hareketler yapman lazım
Cevap sahibi1 yılCekiniyo olabilir
Soran1 yılTabii çekinir düşman görmüş gibi bakıyorum ya da tamamen ilgisiz. Çünkü çoğu erkeğin niyeti malum. Hep aynı terane. Bu yüzden hislerimden emin olmak istedim
Cevap sahibi1 yılBir adamın sadece bakislariyla niyetini anlayamazsin ama yapacagin sey onu cesaretlendirip sana bir adım atmasini saglamak
Cevap sahibi1 yılEğer gercekten onun sana karsi olan hislerini ogrenmek istiyosan tabi
Anlayamazsın
02 YorumlaÇok yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılProf lar caktirmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlayamazsın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası