1 yıllibido ile zekanın farklı şeyler olduğunu düşünüyorum
çünkü libido bir hormonal durumdur insan hormonlarını kontrol edemez
libido yükseldiğinde ise kişi zekasından bir şey kaybetmezinsan neden abaza olur
cinsel açlıktan dolayı ve bazı şeyleri zamanında yapamadığı için içinde bir ukde kalır ve insan abazalığı seçer ve olur
insan düşünür ben bu zamana kadar bişey yaşamadım ne yapabilirim de bu açlığım geçer dediğinde kendini abazalığa veriyor ve bu durumu düşünerek yapıyorzeka bir insanın en büyük silahıdır
zekayı neye kullanırsan ona çalışır kurnazlığa veya insan yararınalibido yükseliyorsa bu hormonal bir durumdur
libido yükseliyorsa kontrol zeka sayesinde yön buluryani kişinin şunu düşünmesi gereklidir
madem hormonlarımda bir yükseliş var neden başımı belaya sokayım
evlenirim olur biter düşüncesi ile hareket ederse libidonun zekayı düşürmediğini kanıtlar14 Yorumla
Soran1 yılLibido yüksek diye evlenmek ne kadar zekice bir davranış olur tabi o tartışılır.
- 1 yıl
insanlar evlilikleri aslında iki sebepten yaparlar
bir azgınlık nedenidir kişinin kendini günaha suça sürükleme durumu vardır bu kişiyi evlendirirler
ikincisi ise aşk nedenidir normal olan durumdur
Soran1 yılAzgınlık nedeniyle evlenen kişinin evlendikten sonra azgınlığı geçince ne olacak?
Pişman olacak ve en kötüsü de pişman edecek..- 1 yıl
haklısın azgınlıktan dolayı evlilik kararı almak pişmanlıktır ama bu sadece yapılacak seçimlerden biriydi
çünkü kişi durmuyor elde avuçta tutulmuyor
bunun çarelerinden biri bu kişiyi evlendirip sorumluluk sahibi yapmaktır
kişi bu durumda ya sorumluluklarının farkına varır kendini düzeltir
ya da daha çok azar pişman olur ve pişman eder dediğin gibi
En İyi Cevaplar
Evet.
Derrrrmişimmm 🤣
Sadece şurasında bir yorum doğruluğu var. Zeka seviyesi yüksek olanlar sadece üremeyi düşünmediği için böyle yorumlanabilir. Çünkü diğerlerinin aklı fikri orada olabilir, bu libidoları yüksek demek değil, abazanlar demek jdjdjd
Yoksa normalde alakası yoktur efenim. Birisi beyin, birisi hormon 😀
25 Yorumla
Soran1 yılBu ifadeyi ortaya atanlar libidoyu abazanlık olarak görüyorlar bence.
Onları bir araştırmak lazım 😂
Hormon da değil sadece dürtü bence sjj
Oysa hormonlar kıymetlimiss😄
Soran1 yılİddia ediyorum kalır😂
Aslında çoğunun libidosu falan yüksek değil. Ne mental, ne hormonal olarak iyi durumda değiller ama kendilerini öyleymiş gibi lanse ediyorlar.
Erkeklik egolarını beslemeyi bildikleri tek yol bu çünkü 😂
Soran1 yılPuhaha
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılLibido arttıkça zeka azalır demek yanlış. Veya tam tersi. Ancak beyne giden kan penise akmaya başlarsa ki bu libidoyu artırır kişi odaklanma problemi yaşar bu normal bir durum.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle katılmıyorum. Aksine birçoğunun, zeka sayesinde libidoyu doğru yöneterek nirvanalara ulaştıracak insanlardır diye düşünüyorum.
34 Yorumla- 1 yıl
Cümleyi yamuk kurmuş olsam da mesaj doğru gibi shdjf
Soran1 yılBen yazsam da aynı şeyi yazardım. Eline sağlık çiçeğim 😍
- 1 yıl
Teşekkürler bebek 😘🥰
Soran1 yılRicalar kelebek 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
1 yılLibidonun kontrolsuzlugu zeka ile ters orantilidir denilebilir.
Ortada yeterli zeka yoksa libido kontrolu ele alir. Libido zombisi olur insan.14 Yorumla
Soran1 yılLibido zombisi mi😂
Peki benzer libidoya sahip biriyle eşleşip, kontrolü bilinçli şekilde kaybetseler zombi olmaktan kurtulabilirler mi?- 1 yıl
He ya, libido zombisi. Malum, ortalama zombi nedense insan eti yeme gudusunden baska birseye sahip olmuyor beyninde. Bu libido zombileri de ayni. Varsa yoksa libidosunun acligini gidermeye calisir. Birini zora sokmus, rahatsiz etmis, basina bela almis, bunlari dusunemez. Bu zombi degil de nedir :D...
Akli fikri yerinde insan libido zombisi olmaz. Uygun sekilde libido tuketimi yaparlar. Uygundan kastim yeri gelir zombilerin aklinin hayalinin almayacagi sekillerde de olabilir. Neticede o da bir ihtiyac. Nasil usta sefler ayni yemegi daha guzel yapiyor, bir zahmet akli fikri yerinde olan da libido acligini daha guzel gidersin degil mi :D
Soran1 yılUsta şefler yemek yapmazlar, yaptırırlar.
Bakınız Master chef😄- 1 yıl
Masterlar kendi yiyecegi yemegi kendileri yaparlar. Digerlerine p*zv-nk deniyor 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılLibido önemli bir madde 😂😂”yaman”bir libido her derde devadır. Zeka ise öyle mi herkese merhem olmaz, çalıştırabilen kazanır yürür gider.
12 Yorumla
Soran1 yılBenim sana yürüdüğüm gibi di mi çiçeğim 🫠😍
- 1 yıl
Tabi ki 💙💙🫠
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılZekası olmayan çoğu kişi tasmasi kopmuş köpek gibi saldırıyor. Sonra benim libidom çok yüksek diyor. Abaza bir sapiksin işte bunu niye anlamıyor bazıları
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılbence burada libidoyu kontrol etmekten bahsediyor şair
aksi takdir de kendimi bildim bileli yazı bile yazamayacak zekada olurdum : )
10 Yorumla
1 yılKatılmamak elde değil. İnsanların büyük kısmının zeka bakımından ne durumda olduğunu görebildiğimize göre... Canlı kanıt niteliğinde gibi.
10 Yorumla
1 yılKatılmıyorum. Zeka ile libido bazı insanlarda ters orantılı gibi görünse de genelleme yapılamaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAltı boş söylemler bunlar doldur desek kemkum edecekler bilimsel bir dayanağı yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Libido yükselince zeka düşer libidonun düştüğü yerde zeka yükselir.
10 Yorumla
1 yılkatılıyorum, libodu yükselince zeka meka kalmıyor tek olay yükseleni indirmek oluyor.
00 Yorumla
1 yılBilimsel olarak kanıtlanmışsa evet. Yoksa hayır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır katılmıyorum
10 YorumlaNe alaka ya anlam veemedim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence değil ya
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılNasıl bağlantı kurdular acaba dayanakları ne
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılhayır hem zekiyim hemde libidom aşırı yüksek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbence çok yanlış bi söylem olmuş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynen
10 Yorumla
1 yılKatılmıyorum hayır.
10 Yorumla
1 yılçok saçma bir söylem bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 899 cevap paylaştı. Hayir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Katılmıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAlakasız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır inanmıyorum
10 Yorumla
1 yılhayir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne