Cinsel Yaşam Libidosu yüksek insanın zekası da yüksek midir? hate__me Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Günün sorusuyla karşınızdayım😄 Libidosu yüksek insanın zekası da yüksek midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uçkuruyla düşünenler ne zamandır zeki oldu? 0 0 Yorumla
SicillianNajdorf Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Öyle olsaydı testesteron makinesi hipopotam en zeki canlılardan biri olurdu. Bununla ilgili genelgeçer bir şey söyleyemeyiz. 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sanmiyorum cunku doyumsuz cok insan gordum ve her tur insanda vardi. Ama fantezilerin zekayla ilgisi oldugu kesin. 0 0 Yorumla
Turızmciadamm Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl benim libido yüksek, dugusalım yerine göre mantıkda kullanırım tabide, maddiyatçı hırslı falan değilim 0 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Libido ile zekanın bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. evet libido tüm hormonları zihni tetikler zekayı açar 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biz Türkler aşırı zeki olmalıydı eğer bu önerme doğru olsaydı😹😹 0 0 Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Genelde evet. Ama bazılarında zeka aşağıya iniyor :) 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. değildir bunu abazalardan anlayabilirsiniz 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Libidosu değil fantezisi yüksek olanın‼️ 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olabilir bakmak lazim 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Hayır şehvet zekayı yok eder, unutkanlığı artırır. 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Sanmıyorum. Libidosu düşük olup zeki olanı da var. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır. Ters orantılıdır 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Pek bağlantı kuramadım 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. tabiki ikisi paralel gider :D:D 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sanmam 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Alakasız 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. bence de :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Uçkuruyla düşünenler ne zamandır zeki oldu?
Öyle olsaydı testesteron makinesi hipopotam en zeki canlılardan biri olurdu. Bununla ilgili genelgeçer bir şey söyleyemeyiz.
Sanmiyorum cunku doyumsuz cok insan gordum ve her tur insanda vardi. Ama fantezilerin zekayla ilgisi oldugu kesin.
benim libido yüksek, dugusalım yerine göre mantıkda kullanırım tabide, maddiyatçı hırslı falan değilim
Libido ile zekanın bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum
evet libido tüm hormonları zihni tetikler zekayı açar
Biz Türkler aşırı zeki olmalıydı eğer bu önerme doğru olsaydı😹😹
Genelde evet. Ama bazılarında zeka aşağıya iniyor :)
değildir bunu abazalardan anlayabilirsiniz
Libidosu değil fantezisi yüksek olanın‼️
Benimki nedense öyle 😊
Olabilir bakmak lazim
Hayır şehvet zekayı yok eder, unutkanlığı artırır.
libidom tavan yaptı li li libidom
Sanmıyorum. Libidosu düşük olup zeki olanı da var.
Hayır. Ters orantılıdır
Pek bağlantı kuramadım
tabiki ikisi paralel gider :D:D
hmm galiba öyle ya
Bence yok
sanmam
Evet yavrum doğru
hayır.
Kesinlikle
Alakasız
kel alaka
Bence evet