Sevişmek için arkadaşlığın süresimi önemli aranan güvenin saygının vede arzulara göre özelliklerin var olduğunu görebilmek mi Ama sanırım senin olay farklı
Soran
1 yıl
Çok erken ya cinsel ilişki kesinlikle istemiyorum sevişmek için de 9 gün ne henüz çok yeniyiz bence
Cevap sahibi
1 yıl
Senin olay farklı dediğimde buydu ileri gidemeyecek bir kızsın yüzeysel şeyler yaşamak için de önce güven ve saygı arıyorsun bunları da sana zaman gösterir diye düşünüyorsun sanırım Ama cidden bazı şeyler konusunda çok istekli bir kızsın ama dizginlemek zorundasın
Soran
1 yıl
Nerden biliyon istekli olduğumu
Cevap sahibi
1 yıl
Bazı şeylere asla hayır demeyim doğru kişi doğru zaman aradığın için dedim ve güven olayı senin için zevklerden daha önemli ama inanırsan yaşamaya değecek zevkler olacağına vede ileri gitmeden yaşanacağına olacaksa değsin istiyorsun hatta en çok arzuladığın şeyide az çok anlıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
normal değil amacı cinsellik
Değil 9 günde kaç saat konustunda bu iş olur dedin niyeti cinsellik olduğu acik
Tanıştığı gün bile sevişmek isteyenler varken 9. gün gayet normal.
Yani ilişki dediğin zaten seks ile başlar aslında. Ondan öncesi flörttür ilişkiden ziyade...
Kabaca soylemek gerekirse o işi bedavaya getirme ve gitme peşinde
sende cesur gorunuyorsan ya da isteklı normal
Adam olan istemez tek planı cinsellik olanların dayanamayıp artık açık etmesiyle alakalı bir durum
9 gün ne hayatım, bir erkeğe adres sor dokuzuncu saniyede sevişmek ister
İlk gün bile normal. Yani insanlar ben buyum istiyorsan bile diyemiyor
Normal ben olsam ilk gün hallederdim o yine çok beklemiş
1 dk sonra bile isterler ahahahah
Olabilşyor ben 1 saattede seviltim
normal değil , ama kızın tavırları da önemli
Degil 9 gunde olur mu böyle seyler
Sana yanlış mı geliyor
Evet, kabul etmedim zaten
Sevişmek için arkadaşlığın süresimi önemli aranan güvenin saygının vede arzulara göre özelliklerin var olduğunu görebilmek mi
Ama sanırım senin olay farklı
Çok erken ya cinsel ilişki kesinlikle istemiyorum sevişmek için de 9 gün ne henüz çok yeniyiz bence
Senin olay farklı dediğimde buydu ileri gidemeyecek bir kızsın yüzeysel şeyler yaşamak için de önce güven ve saygı arıyorsun bunları da sana zaman gösterir diye düşünüyorsun sanırım
Ama cidden bazı şeyler konusunda çok istekli bir kızsın ama dizginlemek zorundasın
Nerden biliyon istekli olduğumu
Bazı şeylere asla hayır demeyim doğru kişi doğru zaman aradığın için dedim ve güven olayı senin için zevklerden daha önemli ama inanırsan yaşamaya değecek zevkler olacağına vede ileri gitmeden yaşanacağına olacaksa değsin istiyorsun hatta en çok arzuladığın şeyide az çok anlıyorum
Yanılmıyorum sanırım bu konuda
Normal.1. Gunde ister
Ama sevgi olamaz
Saçmalık... Olmaması daha iyi bunun
Bence 9 gün normal bir süre değil
Daha erken istemeliydi. Gay olabilir dhhdhdd
Degıl, ne dedı sana
Tenini hissetmek istiyorum dedi
Senı kullancak uyanık ol
Değil
Bilmem ben
normal degil be