evet 22 yaşında deliler gibi sevdiğim kızla tam 3 saat öpüştük nefes almadan sonra öpüşürken uyuya kaldık sabah 5 de uyanmıştım dudaklarını öperek uyandırmıştım o bana uykum var diyordu ben iste konuşurken öpüyorum sonra oda öpmeye başladı aşıktık birbirimize
ama gerçekten güvendiğin erkekle yaşa çoğu erkek kendini tutamaz ben bile ona kıyamadığım için tuvalete gidip masturbasyon yapıp tekrar öpmeye devam etmiştik öpüşürken dillerimizi içeri baskı yapardık susardık su içerdik ama çok masumduk inan cinsel ilişki düşünmedik içimden geldiğin gibi yazdım o şimdi evli başkasıyla yaşıyor :)
şunu da söyleyim küpe olsun kulağına eğer iradene nefsine güvenmiyorsan sakın deneme kadınlar biraz zayıf bu konuda mesela kız istiyordu dayanamadı çünkü ama ben sevdiğim için kıyamadım bende istesem ilerisi olurdu demek istediğim bence bulaşma o işlere sabah uyandığında ben naptım dersin o an beynin duruyor çünkü düşünemiyorsun
Saatlarce derken gercek anlamda dediysen mumkun olcagini sanmam😂 kendin de sıkılırsın. Bu arada opusmenin de farkli turleri var. Duz bir opucuk oyle uzun surmez
hayalperest isen cevabı evet, fakat realist isen hayır, çoğu henüz öpüşmemiş erkek burada sallamış, öpüşünce erkek sertleşiyor, kadın da ıslanıyor, illaki eller aşağıya kayıyor, teninin sıcaklığını cinsel organını okşayınca ortam da müsaitse mümkün değil kendinizi tutamazsınız, hep 3 saat biyolojik olarak öpüşürsen muhtemelen hastahanelik olursunuz, biz 15 dakika öpüşüyoruz, dilimiz uyuşuyor
Öpüşmek ön sevişmenin başlangıcıdır... Yani uzun süre öpüşürseniz bunu bir işaret olarakta kabul edebilir..! Ama ona söyleyebilirsin sadece öpüşelim diye!!!
En İyi Cevaplar