Bazen tersleşen bazen dalgaya vuran geri çekilen triplere felan giren erkek duygusu olduğu için mi elde etme hırsı olduğu için mi böyle davranır?
Duygusu vardır
Tamamen cinsel amaçla yaklaşıyordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tamamen cinsel amaçla yaklaşıyordur
Bunu anlamak için taraflara sormak gerek soramiyorsan cinsellik icindir.
Bu kişi bana senden hoşlanıyorum sana duygularım var senin bana yok mu demişti zaten ama ben inanmamıştım pek
İnanmamışsan 🤷♂️
Olay bitmiş zaten di mi
Cinsel anlamda elde edemediyse ve bundan dolayı tripleniyorsa duygusal asla değildir
Tripleniyor ve bu hareketleri yapıyorsa sebebi nedir diye sordum aslında. Sadece cinsellik istese bu hareketleri yapar mıydı?
İsteyip hayır yanıtını aldiysa duygusal yaklaşım zaten yoktur yani, cinsel yaklaşmıştır
Hoşlanıyorum demişti ama ufaktan cinsellik konuları açıyordu ben pat diye bi anda iletişimi kestim sonra bana hırslandı, duygusu olsa da hırslanırdı bence
Hirslanmak başka bir şey, ama cinsel anlamda elde etmek içinde hirslanir
İletişimi kestikten sonra cinsel anlamda artık hırslanamaz ki bence istediği ilgiyi ona hiç vermediğim onu hiç onore etmediğim için de hıslanmış olamaz mı?
İletişimi kesmiş olman aslında daha da hirslandirir cinsel anlamda
Neden öyle olur ki? Benle iletişimde kalsaydı bi umudu olacaktı artık hiç yok diye mi? Çünkü ben iletişimi kestiğim halde o benle muhatap olmaya çalışıyordu ben olmadıkça olmadıkça o da konuşmamaya başladı
Bak, cinsellik konularını sana ufaktan açması seni arzuladığını net gösterir, erkekler arzuladığım kadının ondan kaçmasına daha da hirs yapar elde nasıl edemem diye
Etkilenmiş mi beni mi düşünüyor demektir yani? Peki baya bi süre aklında kalır mıyım onun? Yani başka kızlarla görüşse bile içinde bi ukte gibi?
Seni çok arzuladiysa evet ukte kalabilir içinde
Başka kadınlarla olsa bile?
Bi de beni aylarca her gün görüyorsa zaman geçtikçe unutur mu arzusunu yoksa hep aynı mı kalır?
Detaylı anlatmalisin bu konuyu
Detaylı yarın anlatsam sana olur mu? Şimdi lütfen son soruma yanıt ver 🥹
Ya nerde görüyor, nasıl görüyor, şartlar ne bilmeden havadan söyleyeyim sana , belki daha da artar arzusu elde edemedik e
Yazdım
Sana
Birçoğu cinsellik için yazıyor ya da yaklaşıyor zaten istediğini alamayacağını anlayınca da çirkefleniyorlar
İyi de 0risbiler bile vermek zorunda değil neden sıradan bi kızın ona illa da vereceği düşüncesine kapılırlar ki
Keşke öyle bir düşünceye kapılmadan açık açık ne istediklerini söyleseler de bizde yol versek de işte vakit geçirmek için belki cinsellik olmasa fotosunu alırım diye keyfine göre takılıyor çoğu sonra da kadın nefreti yapıp bu türk kızları da bizle olmuyor yağğ diyerek orada burada hakaret ediyorlar nadirdir adam gibi adam
ay tamamen öküz bu uzak dur
Çocuk ya da öküz evet hatta dangalak
İkisi de olabilir tahminimce:d
Duygusu vardır bence
* icin