Selamm,
Duygu olmadan seks yapmaya karşıyımcılar gelmeden cevaplayın. Yabancı bir tene dokunmak için sadece çekim yeterli olur mu?

Selamm,
Duygu olmadan seks yapmaya karşıyımcılar gelmeden cevaplayın. Yabancı bir tene dokunmak için sadece çekim yeterli olur mu?

Bence yeterli değil çünkü duygu olmadan veya genellikle bağlanma korkusu (bu da yeni çıktı, "ay işte commitment problemleri var onun") olan insanların tercih ettiği ilişki türü, daha doğrusu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kullandıkları yol. Mekanik seks olmaktan öteye gidemez tahminen, ama illa ki bu ilişkideki bir kişi bunu diğerinden daha duygusal bir platformda algılıyordur. Sonunda birbirinden nefret etme potansiyeline sahip iki insandan oluşan bir ilişki.
Duygusal bağ şart ancak kurduğumuz duygusal bağın da adını doğru koyabilmemiz gerekiyor. Yani hayatımızda yer edinen veya edinmesini istediğimiz her insana klasik anlamda salt bir aşk ile bağlı olmamız gerekmez. O kişiden tek başına fiziksel ya da mental olarak etkilenme mümkün olabilir ve bu da en nihayetinde bir bağdır. Bu bağ gelişir, kuvvetlenir, doğru bir kombinasyonla sevgi ya da aşk halini alır mı o farklı bir tartışmanın konusu. Oluşan sadece etkilenmeden doğan çekimi birliktelik için yeterli görmeyen ve belirli ilkeler bazında hareket eden insanlar saygıyı hak ettikleri gibi sadece çekimi yeterli görüp sonrasını zamana bırakmayı tercih eden insanlar da aynı derecede saygıyı hak ederler. Şahsen benim için yeterli mi? Yeterli değil.
İnsanlar duyguları ile hareket eder. Cinselliği sadece bedenen değil ruhen de rahatlama olduğunu bilmeleri gerekir. Hayvanlarda üremek, bedenen rahatlama amaçlı çiftleşme yaşıyorlar. Ama onlar yaradılış itibariyle hayvansal içgüdüsel yaklaşıyorlar. Yaradan insana duygu vermiş. Ayrım iyi yapılmalı. Duygu yoksa partnerde onun ök*zden ne farkı kalıyor ki...
Asıl öküz olunursa ilişkiler karmaşık olur. Kimin eli kimin cebinde belli değil hesabı... Duygu her karşı cinse hissedilmez. Duygu özel bir hisdir. İnsanlar sadece duygu hissettiği biriyle cinsellik yaşasa emin olun ortada sapkın, karmaşık ilişki kalmaz. İşte sağlıklı ilişki de budur.
Ten uyumu önemli, yok abi aşık olmadan asssla yapmam diyenler sallıyor bence. Ben çekim hissediyorsam yaparım çünkü zaten beğenmişimdir ki çekim vardır kaldı ki zaten çekimin sonunu aşka bağlarız biz orası bende elxmw.
Her zaman😼
Henüz öyle hissedeceğim şanslı kişi çıkmadı😭
tabi o şanslı😹 boşuna iddialı değilim
sen lanetlivisneliilipsi tanımıyorsun
tanıtım fragmanını gördün full hali sinemalarda kwkdjw
yavaş yavaş izlersin saakin
@LastGuest Abi seninle olan şanslı biri var mı
Kerem yine mi sen
Ya sürekli yorumlarımın altına birine yazıyor epskwk taktım kafayı yapma kerem tilt oluyorum bak😹😹
@LastGuest Sen istemediğin için yoktur o zaman
keyfimin kahyası istedi kerem. Senlik bir durum yok kerem.
@LastGuest Alakası yok ben konuya göre sohbet ediyorum :D
@LastGuest sende mi :(
Ordan bakılınca polemik çıkaracak birine mi benziyorum
ha anladım
Teşekkür ederim
Cevap
12Cevap
Yanii doyurur mu evet ama şöyle tutkulu bir seks olmaz sadece çeki. Hissettiğimle aldığım zevki ben elimle de yaratırım olay ruhsal doyum susamışlık
Yeterli, alan memnun veren memnun..
yeterli değil
Benim için yeterli. Ve en zevkli olan da aslında bu tür ilişkiler bana göre. Duygularımı asla katmam ben kafam rahat oluyor. Karşı tarafın o an isteklerine daha çok odaklanıyorum kendime de öyle. Sonrasına bakılır kimse kimseyi zorlamıyor.
Birisiyle birlikte olmak için fiziksel çekim yetmez aynı zamanda birisiyle cinsel birliktelik yaşayabilmek için o kişinin Gönül rızası olması gerekir Bir de inancım gereği nikahsız ilişkiye karşı birisiyim yani nikahsız ilişki yaşamak Bence her şeyden önce kadınların mağdur olmasının neden oluyor ve bu kadınların birçoğu da bana müsaade ediyor
Zaten cinselliğin olayı çekim değil mi? Hoşlandığın birini anlatırken midemde kelebekler uçuyor sankiiii diyen kişinin o midedeki kelebeği aşk sanması da ne bileyim 🤷🏻♀️😂
Patlıcan etkisi* akdkgkgk
Aşık olduğum insanla birlikte olma tarafındayım gerçi onunda sonu aynıda neyse 😂
çekim yeterli sonrasında ben aşık ederim zaten
Evet yeterli bazıları ten uyumu filan diyor ama saçma bişey o
Ben ona bakmıyorum abi 😅😅
Ye😆
Erkekler de bağlanma problemlerim var deyip kaçıyorlardır genel olarak kadınlarda da olur bu bazen. Erkekler de aslında skor için seks yapıyor olsalar da bu karşısındaki partnerlerine bağlıdır. Kadın partnerine pekçok noktada hayran olan erkek o tensel çekimden sonra bağlanmaya götürür.
Duygular olmadan yapılan yanş biriyle sevgili olmadan sevmeden aşık olmadan hayran olunmadan yapılan her seks bir skordur.
Herkes herkesle geçirebilir saygımız sonsuz tabi. Biz eski kafalarız takılmayın anam 😄
Sadece çekimden dolayı yaşanan cinsellik insanı zamanla aşağı çeker.
Bence yeterli değil hatta gereksiz yük ve kirlilik.
Evet yeterli. Tanımış olayım tanışmış olayım yeter.
Hayır tabi duygular önemli, sadece çekim yeterli olmaz
Genelde kadinalr olaya duygusal bakarlar. Erkekler için şart olacağını sanmiyorum
Bana göre duygusal bağ şart
Elbette eser miktarda olmalı
Yeterli alan veren memnun sonuçta.
Sadece çekim yeterli olmaz bence
Çekim yetmez istek olmalı ve sana ne yaşayacağı da önemli
Çekim önemli ama yetmez
Değil
Yetmez
her şey olacak
Çekim önemli tabi.
Asgarî müştereken