Bunun bir tabusu ya da kuralı olmamalı yaşanmışlığa bağlı olarak değişir ilk buluşma tanıima içeriyırsa tabiki mümkün değil yakınlaimak ama bi uzak mesafe ilişkisinde uzun zaman diyalog içinde olduğun biriyle ilk buluşma için her şey muammada kalır
Ben böyle şeylerin planlamasının olduğuna inanmıyorum ve planlanmaması gerektiğini de düşünüyorum. Yani bu iki kişinin yaşadığı ilişkiye, duruma, aralarında ki sevgiye, tutkuya, arzuya bağlı.
Nasıl bir beraberlik? Bir kaç aydır görüşüp ilkkez yanyana geliyorsak bayaaa yakınlaşırım 😄 ama kısa zamanda çok çok buluşuluyorsa biraz beklemekte fayda var
Buluşmaya kadar ki süreç önemli bu dönemde güven, tutku enerji uyumu olmuşsa buluşunca da devam ettiyse ilkte de olabilir. An'a bağlı bir durum genel olarak ilk buluşmada cinsellik olmaması sanki daha iyi.
Ya bende problem var ya da insanlar çok basit düşünmeye başladı bence bu hemen olmamalı yani çünkü özel bişey özel olmalı diye düşünüyorum belkide ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama
O konuda ilişki başlangıcı karşılıklı sosyal medya iletisimleri önceden ilerletilmis prensiplerde uyum yakalamışsan ilk buluşmada bile yakinlasma sağlanabilir
Bir ay bakışma, instada bir hafta msjlaşma, bir yemek, bir ortak etkinlik, bir kahve sonra ev alkol alımı ve yatak fınısh. Benim sevgilimle böyle oldu.
Öyle bir ambiyans olur psikolojik olarak öyle bir farklı bir bakış açısına olursun ki yakınlaştırma hiç beklemediğin bir anda olur ve de o yakınlaşma olduktan sonra sıcak saatler yaşanması Çok keyifli olur sınırsızca deliler Ve çılgınlar gibi çinde o Arzu Yeter ki olmalı İnsanın şehvet duygusu doyumsuzluk öyküsü