Cinsel Yaşam Sadece cinsellik için birini arıyordu kabul ettim normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ondan hoşlandığımı biliyor her istediğinde gidiyorum vücudumu çok beğeniyor ama duygusu oluşmaz mı Güncellemeler1 yıl Kullanıyor mu yani Sadece cinsellik için birini arıyordu kabul ettim normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. normal değil 0 0 Yorumla
Ralist_Adam34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Onun istediği gibi birine benzer biri isen olabilir. Aksi halde zor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır değilim sadece vücudumu beğeniyor Yorumla Ralist_Adam34 1 yıl O zaman böyle bir şey bekleme ondan. yanlızca yaşamak istediğini yaşa ve kesinlikle bağlanma Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Oluşma ihtimali var seni begenmesine bağlı biraz ve baya etkilemen gerekiyor ki sürekli seninistesin aşık olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Olusadabilir olusmayadabilir ama. olusmazsa sen yipranirsin kendini kullaniriyorsun 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Çok istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cinsel olarakta istiyor musun Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yarin obur gun baskasini sevip evlenirse sen sadece sevismis olucaksin buna razi misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kullaniyor tabi Yorumla Soran 1 yıl Ya ama ne bileyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden kabul ettin ki , bir de ilkin mi oldu Yorumla Soran 1 yıl Şeytana uydum ya sever bile sen benim seks oyuncağım gibisin dedi bırakamıyorum da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşindasin , ilkin bununla olduysa cok yazik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye birakamiyorsun Yorumla Soran 1 yıl İlkim değil 24 Yorumla Soran 1 yıl Zevk alıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zevk aliyorsan mutluysan mesele yok. Ilkim degilmis en azindan. Yorumla Soran 1 yıl Yok değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zevkini alirsin anin taidni cikartirsin birgun bitincede baskasiyla gorusursun Yorumla Soran 1 yıl Öyle olacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sunu seni sevenle yapmak gibi olmuycak uzuldum adina Yorumla Soran 1 yıl Önemli değil Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seni fb olarak goruyor cok acik burdan ciddi iliski sevgililik cikmaz 0 0 Yorumla
Playboyss34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Ben 1 sene takıldım öyle biriyle hiçte duydum oluşmadı 👀 0 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Sende mutluysan sorun yok 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boşuna bekleme oluşmaz 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet öyle 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl Yani aslında değilde bir nevi fb Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl Öyleyse mesele yok yani bu durumda devam iyidir Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Bu saçma olmuş bence 1 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Oluşur zamanla 0 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok nadiren belki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hep mi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Danışalm istrsen knuyu Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstrsen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse danışmak istemiyon sanırm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
normal değil
Onun istediği gibi birine benzer biri isen olabilir. Aksi halde zor
Hayır değilim sadece vücudumu beğeniyor
O zaman böyle bir şey bekleme ondan. yanlızca yaşamak istediğini yaşa ve kesinlikle bağlanma
Peki
Oluşma ihtimali var seni begenmesine bağlı biraz ve baya etkilemen gerekiyor ki sürekli seninistesin aşık olsun
Olusadabilir olusmayadabilir ama. olusmazsa sen yipranirsin kendini kullaniriyorsun
Çok istiyorum
Cinsel olarakta istiyor musun
Evet
Yarin obur gun baskasini sevip evlenirse sen sadece sevismis olucaksin buna razi misin
Kullaniyor tabi
Ya ama ne bileyim
Neden kabul ettin ki , bir de ilkin mi oldu
Şeytana uydum ya sever bile sen benim seks oyuncağım gibisin dedi bırakamıyorum da
Kaç yaşindasin , ilkin bununla olduysa cok yazik
Niye birakamiyorsun
İlkim değil 24
Zevk alıyorum
Zevk aliyorsan mutluysan mesele yok. Ilkim degilmis en azindan.
Yok değil
Zevkini alirsin anin taidni cikartirsin birgun bitincede baskasiyla gorusursun
Öyle olacak
Sunu seni sevenle yapmak gibi olmuycak uzuldum adina
Önemli değil
Seni fb olarak goruyor cok acik burdan ciddi iliski sevgililik cikmaz
Ben 1 sene takıldım öyle biriyle hiçte duydum oluşmadı 👀
Umarım ilerde pişman olmazsıın
Sende mutluysan sorun yok
Boşuna bekleme oluşmaz
vucudun nasil bir seymis bu kadar vazgecemiyor
Evet öyle