- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİkisi de değil. Arada sırada komşu köyün çayırında otlamak isteyen, cesareti varsa bu isteğini eşiyle paylaşmalı. Kaçamak yapmaya cesareti olanların bunu eşlerinden gizlemeyecek cesaretinin olmaması da çelişki. Evdekini kaybetmeyi g.. tü yemiyor ama kaçamak yapacak kadar cesur ve girişken. Ya da en başından bu isteğini açıkça dile getirebileceği, buna razı olacak birini eş olarak seçecek. Gizli saklı iş yapmayacak. Sadık ve tek eşli görünüp arada sırada kaçamak yapmak marifet de değil, erkekliğin şanından da değil. Bunu yapacaksa eşinin bilmeye hakkı var.
11 Yorumla- 1 yıl
Aldatmak, gecelik kaçamak da olsa, başka biriyle uzun süreli ilişkiyi eş zamanlı olarak yaşamak şeklinde de olsa, eş kişisini aptal, enayi yerine koymaktır. Neden herkes aldatmaya meyilli de, eşine karşı açık ve dürüst olmaya meyilli değil?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişte tek gecelil ilişkileri de çok yaşadım ama mental ve cinsel uyumumuz olan bir kadınla uzun soluklu ilişkilerde daha mutlu olduğumu gördüm. Çok uzun yıllardır tek gecelik değil uzun soluklu ilişkileri tercih ediyorum.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben titiz biriyim. kişisel temizlik konusunda güvenmediğim tanımadığım kadınla olmam. en az bir süre tanımam gerek güvenmem gerek. pat diye ilk gördüğümle olamam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Her ikisi de yaşadım
Ama insan sevdiğini ister arzular arzulamali
Ama sıkıntı diyalog eksikliği
Sekste yatakta
Bu bıçak sırtı hale evrilme ondan oluyor15 Yorumla
Soran1 yılEvlilik için hangisi daha sıkıntı
Soran1 yılKaçamak neden sıkıntı ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKaçamak yapacaklarsa ne diyor evleniyor bu karaktersizler? Sonra kadınlar neden "Bütün erkekler aynı." diyor diye kızıyorlar. Aynısınız. Erkekler kapatılsın.
00 Yorumla Bence yıllardır aynı kadın ama bunun olabilmesi için büyük sevgi lazım, sevgi yoksa çoğu erkek kaçamağı seçecektir
010 Yorumla
Soran1 yılOda iyi degil ya ozaman dost tutmuş olmuyomusun?
Soran1 yılYanii?
Soran1 yılGayet açık bence
Soran1 yılHangisi daha tehlikeli mesela evlilik için
Soran1 yılNiye :)
Gizli Üye(30-35)1 yılAz önce bir sorun daha vardı bu sorunun arkasındaki senin cevabını biliyorum benim cevabım da aynı kaçamak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYıllardır aynı kadın bir gecelik kime ne yarar ki
02 Yorumla
Soran1 yılYan eşini aldatmaya kalksan yıllardır aynı kadınami yoksa bi gecelik kaçamak mi onu sordum ben
- 1 yıl
Aldatan insan her zaman aldatır biri ikisi olmaz o çünkü duygusal bağı yok olmayınca ha o olmuş ha bu ne fark eder ki insanın hayatında sadece Bi kişi olacak o zaman tadı olur bunun
1 yılIkisini de hakkiyla denemis birsi olarak, ikisinin de derdi ayri diue dusunuyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılHahah neden:)
- 1 yıl
Bir gecelik kacamak dert. Manyak mi cikar. Kafaya mi takar. Hastalik var midir.. turlu turlu seyler. Guzel tarafi hep taze heyecan. Ama deger mi?
Hep ayni insan da ayri dert. Su hayata uc kurus huzur sevgi ve mutluluk icin katlaniyoruz. Onu da ucunu bir arada verebilen bir es gormedim. Ne eski esimde ne baskalarinin eslerinde..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek kaçak et kesmek ister ama çoğu kez evdeki helâl et ile doyar
02 Yorumla
Soran1 yılEşini aldatsan gecelik kaçamak mi yaparsın yoksa yıllardır aynı kişi ilemi aldatirsn
- 1 yıl
Aldattığım kadını başka biriyle de aldatırım
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben yıllardır aynı kadın olmasını tercih ederim tek gecelik ilişki bana göre değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİkiside çok güzel ikisini aynı anda demek istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Yıllarca aynı koca ömür olsun
30 Yorumla
1 yılYılalrrrcaaa aynı kadın/erkek
30 Yorumla
1 yılAynı olsun benim olsun sadece eşim🫶
08 Yorumla
Soran1 yılSoruyu yanlış anladın
- 1 yıl
Aynı kadın yani eşim olsun isterdim demek istedim
Soran1 yılŞöyle sorayım sana mesela eşini aldatıyorsn yıllardır aynı ksdinlami yoksa gecelik bi ilişki yasayarakmi aldatırsn dedim
- 1 yıl
Eşimi aldatacak biri olmadığım için soruya cevap vermesem daha iyi😅eğer müsade varsa bende sana merak ettiklerimi sorsam
Soran1 yılSor
- 1 yıl
Burdan değil ama
Soran1 yılBurdan sor
- 1 yıl
Yok sağol 🙏
1 yılikisi de sıkıcı :d
01 Yorumla
Soran1 yılNiye :)
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tek kadın yeter ama bize hayir demesin
00 Yorumla
1 yılYıllar boyunca aynı kadın ve aynı anda kaçamak
00 Yorumla
1 yılBi gecelik kaçamak..
00 YorumlaDüzenli yapmayı severim. Sen ne istiyorsun?
00 Yorumla
1 yılKadına da bağlı şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen heyecan da gerek, erkek için de kadın için de
00 YorumlaAyni kişi tek kişi
00 Yorumla
1 yılYıllarca aynı kadın tabikide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Her gün bal yiyen baldan usanmaz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYıllarca aynı kişi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVirüs kapmaya niyetim yok
07 Yorumla
Soran1 yılKimden :)
Cevap sahibi1 yılTek gecelik ilişkiler yaşarsan virüs kapma ihtimalin artar. Evlenmeden yapmamak en iyisi
Soran1 yılMisal evlisin eşini aldattın yıllarca aynı kadınlami aldatirsinn yoksa gecelik kaçamak mi yaparsın demek istedim soruda ben
Cevap sahibi1 yılEşimi aldatmam söz konusu olamaz
Soran1 yılMesela diyorum bende zaten git aldat demedim
Cevap sahibi1 yılDüşünmek bile istemiyorum. Kusura bakma
Soran1 yılPeki..
Gizli Üye(30-35)1 yılYerine göre ya da kişiye göre değişir fikrimim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kacamak yapicak misin cesaret mi aliyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İkiside aradığım şey değil knk
00 YorumlaDönemlik.
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani :)
1 yılAynı kadın.
02 Yorumla
Soran1 yılNiye peki
- 1 yıl
Birini sevince ya da isteyince başkasını görmez gözüm.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYıllarca aynı kadın
04 Yorumla
Soran1 yılNeden?
- 1 yıl
Duygusuz bir birliktelik olacağına severek ilişki yaşamayı daha anlamlı bulduğum için
Soran1 yılMisal eşini aldatiyosun diyelim bi gecelik kaçamak değilde yıllarca tanıdığın biriyle aldatirsin öylemi?
- 1 yıl
Aldatmak yerine boşanırım misalini bile tercih etmiyorum.
1 yılSadece eşim ömürlük
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Hep çorba olmaz arada tatli lazim
00 YorumlaHangisi daha az hasarliysa o
00 Yorumla
1 yılevlenin ce ayni kisi
00 Yorumla
1 yılBir gecelik arada heyecan guzeldir
00 Yorumla
1 yılTek kişi
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTek olsun sonsuz olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiçbiri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılAynı kadın derken
00 Yorumla
1 yılTek kişi en güzeli
00 YorumlaTek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkisi de yaşarım
00 Yorumla
1 yılKaçamak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı kadın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri