İçimden gelmiyor zorla olmazki bu işler ne zaman yanaşsa bahane buluyorum arada bazen oluyor. Aramız cok bozuluyor bu yuzden bana soguk yapıyor kardes gıbıyız dıyor. Sızce esım haklımı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatılmissin. Nasıl istiyeceksin ki. Seni çok iyi anlıyorum hatta seni en iyi anlayan benim. Bende aldatıldım hemde düğünüme iki gün kala öğrendim hiç bişey yapamadım niye Seviyorum diye birde elalem diye terör var tabi. Sonra hamile kaldım akılsız kafam. Bir öğrendim ki ben hep aldatılmışım. Tabi yine bırakmadım niye seviyorum diye. Sonra yine aldatıldım. Cinsellikte hep isteyen bendim hep ben isterdim bundan hiç gocunmazdim çünkü eşim yani istemekte ne var ki. Onun istemediği uyuma numarası yaptığı zamanları bilirim ben. Herşeye rağmen onun için süslendim ne gerek var dedi. Vs vs 6 yıllık evliyim. Ben ne çok sevgime guvenmişim meğerse. şu an mi Sevgi sıfır gözümde gram değeri yok. Kızım var onun için bu evlilik devam ediyor. şu an beni siklemeyen adam gitti üzerime düşen arkam da kedi gibi gezen adam var. Tabi oda farketti birşeyleri yaş geçiyor dışarıdaki insanlar menfaatci. Şimdi beni öpse midem bulanıyor bana dokunsa tiksiniyorum. Yalvar yakar oluyor bazı şeyler. Kaç kez boşanmak istedim istemedi neymiş sevsem de sevmesem de yanında duracak mişim. Tetikte yürüyen bir evlilik bir kez daha aynı şeyi yapsa gözümü kiprmadan birakicam. Siz siz olun bunun erkeği kadını yok aldatıldıginiz yerde durmayın sevginize guvenmeyin. Çünkü hiç bir şeyi unutmuyacaksiniz. Aksine her gün acı çekeceksiniz ve o her acı sizin sevginiz de gram gram götürecek. Ben çok kafama vuruyorum.
46 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Ozanka1 teşekür ederim gerçekten seven insanlara bu neden yapılır anlamış değilim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılHakli tabi. Kendin de diyon ne zaman yanassan bahane buluyom, bu bizim es olarak gorevimiz birbirimize karsi napsin adam gidip gozu disarlara mi kaysin bunu mu istiyon sen varsin esi helali olarak tabiki isteyecek senden. Yeri gelir senin canin istegin olur o sirf esimin istegi giderilsin karsilansin diye yapar bu sefer de sen yapacan esinin ihtiyacini gidermek. Bu isler boyle yani ben boyle biliyorum hem ne var ki bunda yapmaman aranizi boyle bozar sogukluk getirir ama isteksiz olup yapman sana bir zarari yok ki tam tersi aranizi guzellestirir esini mutlu etmis olursun insan esinin mutlu olmasi evliligi guzel huzurlu olmasindan baska ne isteyebilir ki. Ben seve seve yapardim sirf esimin gonlu olsun ihtiyaci giderilsin istegini atsin diye bunun icin yokmuyuz birbirimiz icin zaten sonra neden gidip aldatiyorlar gozleri disari kayiyor falan diyoz biraz da kendimizden olmuyor mu sence biraz mantikli dusunmek lazim. Gitsin kocaman evli adam esi dururken tuvalette sagda solda mastürbasyon mu yapsin ustelik gunaha girsin gercegi esi varken helal bir sekilde daha guzelini zevklisini yapabiliyorken bu bana cok sacma geliyor yani. Bazilari bunu aliskanlik haline getirmis evli oldugu halde yapar - yani dikkat et senin ki de oyle olmasin sonra...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır haklı değil.. boşan direk.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Vermemenin 1001 yolu kitabini yazin siz seksi hediye olarak vermek isteyensiniz. Yani adamin ihtiyacı oldugunu unutup. Bilseydi evlenmezdi. Kandırılmış bir adam var evlenebe kadar cok verecekmiş gibi istekliydiniz. Bir erkek hergun dolar bosalmak zorunda elinizle baska sekilde boşaltın desarj edin pili. İlla delige sokmasaniz da adama yardim edin. Turk adetlerine testi kirilir bir ot yakilir kadin söndürür. Yani erkegin atesini kadin sondurur. Bu adetten. Bir şekilde bunu yapin adam suzden sogur ve bir daha siz hediye olarak penis beklersiniz gelmez.
10 YorumlaHayır haklı değil ama şurada değil, senin içinden gelmemesi ve istememen konusunda. Çünkü cinsellik iki kişinin istekle ve zevkle yaşaması gereken bir şey. Tek taraflı olmaz.
Şurada haklı ki cinsellik olmadan evet durum arkadaş veya kardeş durumuna gelebilir.
O yüzden bunu çözmelisiniz. Sana da ona da sorun yani. Yoksa bir süre sonra aldatmaya ve boşanmaya gidecek gibi duruyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet haklı. normalde günlük ya da gün aşırı cinsellik yaşamalısınız. bu uzmanların sağlık önerisi
siz ne için evlendiniz. evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz
tüm kültürlerde tüm inanışlarda kural aynıdır
bir beraberlikte cinsellik olacaksa nikah yani evlilik şarttır.
eğer cinsellik yaşanmayacaksa zaten arkadaştır dosttur kardeştir nikaha yani evliliğe gerek yoktur.
sen neden evlendin madem cinsellik istemiyorsun
evlilik kurumu doğru ve sağlıklı cinsellik yaşamak ayrıca doğru sağlıklı üremek içindir.10 YorumlaHemde yerden göğe kadar haklı nedemek içimden gelmiyor adam evli senle bişey yaşamayacaksa kimle yaşayacak bu durumda gidip seni aldatsa o mu suçlu
26 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon yapsın
Soran1 yılİlla seksmi olmak zorunda hayatında
Soran1 yılSevdiği için
1 yılGidip başkasıyla yapsa beni neden aldattın diye ağlarsın ama dimi? İyi sabretmiş yakında çözüm yolları aramaya başlarsa sürpriz olmasın sana da 🤗
35 Yorumla
Soran1 yılAldattı zaten. Hem ayrıca illa seks mı yapacak nıye care arıyor sacma
- 1 yıl
Seks yapmayacaksa senle evli kalıp neden sana katlansın ki? 😀
Soran1 yılSevıyor cunku
- 1 yıl
Sevgi falan biter zamanla sana ihtiyacı olduğunda eşin sende sükunet bulamıyorsa aranızdaki dinamikler zamanla bozulabilir.
Soran1 yılSorun yasıyoruz zaten bu konuda cok
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilikte cinsel ilişki gereken bir şeydir. Eşin haklı. Istememeni anlayabiliyorum belki de kendince sebeplerin vardır ama bu şekilde devam edersen eşinin de seni aldatması için geçerli sebepleri olacak.
70 Yorumla
1 yılEşim haklı mı diye soruyor bir de. Neden evlendin o zaman ablacım?
80 Yorumla
1 yılEn nefret ettiğim seks türü, benim ihtiyacımı gidermek için kadın tarafından gönülsüzce yapılandır.
Kadın erkeği arzulamıyor, ıslanmıyor, onunla seks yaparken delirmiyorsa, hiç sağlıklı bir ilişki yoktur maalesef. Allah kurtarsın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence haklı neden evlendin o zaman sonra başkasına gidebilir bak ortak zevk odak noktanızi fantezileri bulun
81 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHaksiz hemde cok haksiz fakat bu nedenden seni mahkemeye verip bosanma davasi acarsa tek celsede bosar ozaman hakli olur Turk medeni kanunununda ciftlerden biri gorevini yerine getirmezse bosanma sebebi sayilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNe diye evlendin ln o zaman adamla senin hamının keyfini mi bekleyecek adam dışarı mı gitsin sen doyurmazsan onu doyuran çıkar sen merak etme bide istemiyorum diyo evde otursaydın o zaman ya hayret bişey
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
1 yıle ne yapacaksın ev arkadaşı gibi mi yaşayacaksın, sevişeceksin tabi. Eğer içinden gelmiyorsa boşanırsın, zaten böyle devam ederse sana gerek kalmadan adam boşar seni gider.
20 Yorumla Adam haklı ben olsam bir daha yaklaşmazdım sırf sen istediğin zaman sevisecekseniz ne anlamı kaldı ki fb den ben aynı yatağa girmem bir daha bu durum yaşanırsa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklı, adam senden dolayı başkası ile yapmıyor, sen de vermiyorsun, kimi zikecek ulan?
24 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon yapsın
Cevap sahibi1 yılElini zikecekse senin kahrını neden çeksin?
Soran1 yılSeviyor diye
Cevap sahibi1 yılEee kedi köpek de sevebilir, farkın ne?
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılEşin haklı ben olsam bu böyle devam edecekse yollarımızı derhal ayıralım diye konuşur ve ayırırdım yani
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAynı senin gibi biri yüzünden benim yıllarım heba oldu😡
24 Yorumla
Soran1 yılBosansaydın tutan mı vardı
Cevap sahibi1 yılBoşandım zaten turşusunumu kuracaktım sevişmiyeceksen evlenmiyeceksin yediğimiz dul damgası ne olacak bilmiş hanım
- 1 yıl
Sizi istemiyor muydu eşiniz
Cevap sahibi1 yılEvlenene kadar istiyordu sonra bir iki ayda istemeyeceği tuttu
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet haklı tabiki de. Adam sevişmek istediğinde sevişmeyeceksen neden evlendi ki adam seninle?
26 Yorumla
Soran1 yılİlla sevısmek mı zorunda
Soran1 yılEvlendım dıye kölesi miyim zorla mı
Cevap sahibi1 yılErkek fizyolojisi böyle. Seks bizim en büyük zevkimiz
Soran1 yılPeki seks yapmadan duramaz mısınız
Cevap sahibi1 yılTabi kendini kötü hissedersin yapmak istemezsin o olabilir ama her zaman da seksten kaçman çok yanlış. Ayda birkaç kez istemeyebilirsin kötü gissediyorum canım istemiyor gibi. Eğer inançlı biriysen bu çok büyük bir günah. Eşini seksten mahrum bırakmanın vebali büyük.
Cevap sahibi1 yılDurursun da çok zorlanıyorsun. Evliyken duramazsın ama
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılne zaman yanaşsa diyorsun hergün yanaşşsa haklısın derimde her zamanda bahane bulunmaz. napıcak adam?
14 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon
- 1 yıl
mastürbasyon yapcaksa niye evlensin
Soran1 yılSevgiden
- 1 yıl
evlilik sevgiden ibaret değil
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHaklı adam ihtiyacım-nı nasıl giderecek. Erkekler yaklaşık 1 hafta boşalmadığında kasıklarda ağrı başlar. Mecburen boşalacak.
O da gidip başka kadın mı arasın.20 Yorumla
1 yılEsim deme ev arkadasim de bence. Gidip baskasiyla sevissin adam napsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılZiyadesiyle haklı mahkemeye verse tek celsede boşarlar sizi
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılTamam cinsellik her şey değil evlilikte ama onsuz da evliliğin anlamı kalmıyor. Eşin haklı.
21 Yorumla- 1 yıl
Ten uyumsuzluğu mu var acaba? Yoksa hormonal düşüklük falan mı?
1 yılpeki neden vermiyorsun
yani başka kadına mı gitsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılEşin haklı. Sevişmiyorsan niye onunla evlisin ki?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Haklı tabiki de evliliğin yüzde sekseni zaten
10 Yorumla
1 yılEşini sevmiyorsan haklısın kaba sert duygusuz ve odunmu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Haklı ama bence sorun sadece iş değiş bizde yaşadık çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaksız tabiki de. İstemiyorsan yapmayacak. İnsan esinden istermi bunu hiç. Git disarda kimi istiyorsan onla yap. Karından ne diye istiyorsun hadsiz.
11 Yorumla- 1 yıl
Valla ya insan hiç karısını miker mi? Ne ayıp şey 🤣
Neden vermiyorsun başkasına mı veriyorsun mastürbasyon mı yapıyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂
10 YorumlaEşin sana ne dese haklı bacım
54 Yorumla
Soran1 yılNiye ama istemıyorum zorla olmaz ki
Soran1 yılAldattı zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatsa sonra kızacaksın müslüman mısınız bilmem ama İslam'a göre yaptığınız helal değil. İstiyorsa yapın. Sevmediğin bir şey varsa dile getir söyle
10 Yorumla
1 yılsüreklimi istiyor haftade bir filanmı
32 Yorumla
Soran1 yılSık sık istıyır ona kalsa
- 1 yıl
ama sen haklısın bence insan sürekli yapamaz yani sıkılırsın istemezsin olabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılİçimden gelmiyor modumda değilim de saygı duymalı bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevişmeyecekseniz niye evleniyoruz ki
61 Yorumla
Soran1 yılZorla olmaz ki ama
Gizli Üye(30-35)1 yılSence haksız mı bacım
510 Yorumla
Soran1 yılİçimden gelmiyor ama
Cevap sahibi1 yılSebebi ne tatmin mi olmuyosun arzulamıyo musun eşini
Soran1 yılCinselĺiği seven biri degilim
Cevap sahibi1 yılBu cinselliği sevmek değil mi bu sevdiğin kişiyi istemek arzulamak. Sevdiğin kişi tarafından arzulandığını bilmek bile yükseltir insanı. Eğer kocanı seviyosan ama ona rağmen cinselliği sevmiyorum diyosan belki bi travman var hatırlamadığın çünkü gerçekten normal değil bu durum senin için zor kocan için daha zor. Aynısını kocam bana yapacak çok üzülür kırılırım
Soran1 yılTravmam olabillir cok tacize maruz kaldım
Cevap sahibi1 yılBunun üstesinden gelebilirsin destek alabilirsin öyle bir dönemdeyiz ki belediyelerin bile ücretsiz psikolojik danışmanları var yerinde olsam bu konu hakkında terapi alırdım kocam için falan da değil kendim için alırdım önce
Soran1 yılSebebi bunlarmıdır ki acaba sevmememin
Cevap sahibi1 yılBüyük ihtimalle cinsellik sevilmeyecek bişey değil onu geçtim sevdiğin insanın seni istemesi arzulaması bile yeter insana belki sen farkında olmadan beyninde eşini önceden taciz edenlerle eşit tutuyosun bunu bilemeyiz ki beyin çok farklı çalışıyor bunu tek başına çözebilceğini düşünmüyorum üstelik terapi güzel şey gerçekten iyi geliyo sorunları çözüyo tabii istekli olursan
Soran1 yılDenicem sagol
Cevap sahibi1 yılUmarım iyi gelir faydasını görürsün
1 yılBaşka biri mi var hayatinda
14 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Ten uyumunuz mu yok.
Soran1 yılCinselliği sevmiyorum
- 1 yıl
Kocan ilkin miydi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar sıklıkla yapıyorsunuz
12 Yorumla
Soran1 yılArada istersem
- 1 yıl
Arada mesela ayda 3 mü haftada 5 mi
Gizli Üye(18-24)1 yılHaklı tabi ne diye evlendin ki
41 Yorumla
Soran1 yılIcımden gelmiyor ama
Aranizdaki baglara bagli sorunlar yasantiniz onum sana yapti yapmadi seyler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşin haklı benim eşim de senin gibi soğuk seksten sürekli uzak duruyor buda aramızda rüzgarlar esmesine sebep oluyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSon derece haklı hem de😏
22 Yorumla
Soran1 yılİlla seks yapmak zorunda mı
Cevap sahibi1 yıl"Eşim" diyorsun ak, o senin sevgilin değil!.. Çok rahatsızsan alternatif adaylar çok🤷
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden sevismiyorsun
12 Yorumla
Soran1 yılİçimden gelmiyor
Cevap sahibi1 yılAzdırıcı kullan sen istersin bu sefer
Hemde fazlasıyla haklı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevismek birbirinizi doyurmak zorundasınız
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılAldatılmayı sonuna kadar hak ediyorsun
10 Yorumla
1 yılİstememe sebebin nedir?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence hakli bende tersi durumu yasiyorum
10 Yorumla
1 yılAdam haklı beyler dağılın
10 YorumlaBence direk seks yapın eğer sevişmek istemiyorsa
10 Yorumla
1 yılSevişme boş ver her zaman sevisilmez
10 Yorumla
1 yılNeden sevişmiyorsun adamla
10 YorumlaHaklı sonuna kadar ve boşanma sebebi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Yani hakli olsun artik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Eşine çok sağlam bir boşanma avukatı önerebilirim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Ayrıl sende
12 Yorumla
Soran1 yılCocuk var kolay degıl
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzel sevişemiyor sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİçinden gelmiyorsa yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklı arkadaş
22 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılÇünkü erkek evlenince kadınına ait olmak ister onu keşfetmek ister aksi halde gözü başkasına kayar
- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle sevişmiyorum diye bana soğuk davranıyor. Sizce eşim haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler