Abartmıyorum. Ben eşim dediğim o kadınla bu derece rahat olmalıyım. Boşuna laf olsun diye söylenmiyor eş diye. Adamın canı istediği zaman karşılık veremiyorsan bile engelleme ki o mutlu olsun.
Başlandığı zaman eğer gerçekten erkekse kaldırır. Tabi eşide ona yardım edecek ona oral yapacak felan. Eşler arasında bu aslında birnevi fedakarlıktır. Bencil olmamaktır. Ama nebiliym günümüzde maalesef hep ben ben ben anlayışı var.
Hani bak eşinide tanımıyorum bilmiyorum. Bu benim kendi fikrim ve kendi eş anlayışım. Belki sen ona bu şekilde yaklaşırsan o bunu farklı yönde bile kullanabilir. Şahsen evlilik istemesemde, ki olaki evlenecek oldum. Bunu evleneceğim kişiyle açık açık konuşurum bak ben böyle böyleyim. Eşim dediysem bana bilmem şu özgürlüğü tanımalısın gibi gibi. Onuda burada yazdım zaten yorumda biliyorsun. Ama belliki siz tam olarak bu şekilde konuşmamışsınız.
Gergin oluyor. Son derece normal. Sen istesen o seni istemese ertesi gün ne güzel kocam beni istemedi diye gezmezsin herhalde. Tribal enfeksiyonun başlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Normal değil sen onunla her zaman birlikte olmak zorunda değilsin. Bunun adı tecavüzdur. Zorlanmalara mağruz kalmak zorunda değilsin ayrılman en doğrusu ve sağlıklısı olacaktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kadın erkeğine asla hayır dememeli. Bunu bilir bunu söylerim. Hayır dediği vakit eşim olmaktan çıkar.
Yorgunsa uykuluysa?
Karşılık veremeyebilirsin ama karşılık veremeyecek olman reddedeceğin anlamına gelmez.
Abart abart
Abartmıyorum. Ben eşim dediğim o kadınla bu derece rahat olmalıyım. Boşuna laf olsun diye söylenmiyor eş diye.
Adamın canı istediği zaman karşılık veremiyorsan bile engelleme ki o mutlu olsun.
Kadın istediğinde seninki kalkmadığında ne b*kk yiyecen acaba
Başlandığı zaman eğer gerçekten erkekse kaldırır. Tabi eşide ona yardım edecek ona oral yapacak felan. Eşler arasında bu aslında birnevi fedakarlıktır. Bencil olmamaktır. Ama nebiliym günümüzde maalesef hep ben ben ben anlayışı var.
Hani bak eşinide tanımıyorum bilmiyorum.
Bu benim kendi fikrim ve kendi eş anlayışım.
Belki sen ona bu şekilde yaklaşırsan o bunu farklı yönde bile kullanabilir.
Şahsen evlilik istemesemde, ki olaki evlenecek oldum. Bunu evleneceğim kişiyle açık açık konuşurum bak ben böyle böyleyim. Eşim dediysem bana bilmem şu özgürlüğü tanımalısın gibi gibi. Onuda burada yazdım zaten yorumda biliyorsun. Ama belliki siz tam olarak bu şekilde konuşmamışsınız.
Çocuk sahibi olunca böyle olunuyor maalesef..
Arada mutlaka fırsatlar yaratılabilir aslında
One öyle yaa. Benimki ayda 1 yapar yine de ne trip atarım ne kızarım. Kendi bilir der geçerim.
Haftada en az 3
Oooo ona rağmen tripleniyorsa yazık ya. Ben haftada 3 yapabilsem baş tacı ederim.
İşte…
Bazı insanlar yokluk görmeyince böyle oluyor işte. Kaç yıllık evlisiniz?
7 yıl oldu 2 küçük çocuğumuz var
Valla 7 yıl olmuş 2 çocuğunuz varken hala haftada 3 yapabiliyorsanız daha da ne bekliyor ki bu adam. Şükretmesi gerekir.
Bazen yapmadığımda böyle yapıyor işte
Onun da karakteri öyle demekki. Değişmez. Siz de onu öyle kabul etmeye çalışacaksınız mecburen. Mutluluklar dilerim...
Gergin oluyor. Son derece normal. Sen istesen o seni istemese ertesi gün ne güzel kocam beni istemedi diye gezmezsin herhalde. Tribal enfeksiyonun başlar.
Normal değil sen onunla her zaman birlikte olmak zorunda değilsin. Bunun adı tecavüzdur. Zorlanmalara mağruz kalmak zorunda değilsin ayrılman en doğrusu ve sağlıklısı olacaktır
Sadece insan değil; seksten mahrum kalan her memelide, hormonal kaynaklı agresyon gözlenir...
al karşına konuş ne öyle çocuk gibi trip atıyor :)
Kendini haklı çıkartır
Nedenini sordunuz mu?
Libido olarak uyumsuz musunuz?
pestilini çıkar bir kaç gün rahat edersin.
ilişkiden zevk alma durumun nedir
Değilll