Neden bilmiyorum ama cinselliği sevmiyorum istemiyorum bana eziyet gibi geliyor benim aksine eşim sekse cok düşkün hergun olsa yok demez birde fanteziler yapmak vs ıstıyor. Gorevmıs gıbı yapıyorum sadece ısteyerek degıl bır ara kacıyordum devamlı aramız bayagı acılmıstı ama sımdıde mecburıyetten oluyor. Siz boyle bır eşiniz olsa napardınız? Sizce bosanmak en dogrusu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu sizin evlenmeden önce hatta daha tanışma zamanlarında bile konuşmanız gereken bir konuydu, çift olarak büyük bir hata yapmışsınız.
Cinsellik bir ihtiyaçtır, ancak sizin buna ne kadar düşkün olup olmadığınız tamamen size kalır hatta isterseniz bunu rahatça göz ardı da edebilirsiniz.
Ama evlilikte önemli bir unsurdur, olması veya olmaması. Biri cinsel birliktelik arzusuyla kavrulan biri ise sakin bir yol izlemek isteyen kişiler kesinlikle evlilikte sorun yaşar. Birisi bir ihtiyacından mahrum, birisi ise bunu istemiyor ki normal.
Anormal olan durumunuz değil ama dediğim gibi bunu keşke açık açık konuşup ona göre evlenseydiniz. Bu tip şeyler aranızı açabilir ve aldatmaya da gidebilir çünkü.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz ne için evlendiniz. evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz
tüm kültürlerde tüm inanışlarda kural aynıdır
bir beraberlikte cinsellik olacaksa nikah yani evlilik şarttır.
eğer cinsellik yaşanmayacaksa zaten arkadaştır dosttur kardeştir nikaha yani evliliğe gerek yoktur.
sen neden evlendin madem cinsellik istemiyorsun
evlilik kurumu doğru ve sağlıklı cinsellik yaşamak ayrıca doğru sağlıklı üremek içindir.10 Yorumla
Bence öncelikle eşinle açık bir şekilde konuşman önemli. Cinselliğe dair hislerini ve bu durumun seni nasıl etkilediğini anlatmalısın. Belki bir uzmandan destek almak da faydalı olabilir; hem senin hislerini anlaman hem de aranızdaki dengeyi bulmanız için. Boşanma gibi bir kararı ise konuşmadan ve çözüm yollarını denemeden düşünmek erken olabilir.
10 Yorumla
Bu tür konuların tartışması evlenmeden önce yapılır. Şu saatten sonra her alınan karar istenmeyerek alınmış olacak. Ya sadece bundan dolayı evlilik bitecek ya da mutsuz bir evliliğe devam kararı alınacak. Aseksüel olmak bir hata değil. Ama bunun konuşmasını yapmadan evlenmenin sonucu budur. Kolay gelsin.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır haksızlık değil tabi ki de.
10 Yorumla
1 yılHaksızlık ne kelime yaaa, öyle evlilik mi olur, seks evliliğin ana direği, bence hemen psikologa falan git sorunu coz, yazik yani, hem sana hem eşine
12 Yorumla
Soran1 yılBanada yazık ama ezıyet gelıyor resmen
- 1 yıl
Öyle düşünme, bence seninki psikolojik, tedavi edilirse sende doyumsuz olursun
1 yılBöyle birine denk gelirim korkusu yüzünden evlenmedim😑
12 Yorumla
Soran1 yılNeden herkes seks sevmek zorunda mı
- 1 yıl
Değil sevmeyen birine denk gelmek istemiyorum sadece.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapmak durumundasınız adam tatmin olmazsa başkalarına bakar ihtiyacını karşılamak gerekir. Ama seninde zevk alman gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen ona gerçekten aşık değilsin onun için arzulamıyorsun.
17 Yorumla
Soran1 yılOnunla alakası yok seks sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılÇok saçma bir şey bu ya. Bir insan neden seks sevmez ki? Hayattaki en zevkli şeylerden biri
Soran1 yılBana eziyet resmen esime yansıtmıyorum ama aksam saatı geldıgınde ölüm gibi oluyor baba
Cevap sahibi1 yılBelki bir sağlık sorunudur. Normal bir şey değil bu
Soran1 yılBılmem ki
Cevap sahibi1 yılBir uzmana görünün
Cevap sahibi1 yılEşine de söyle ben hiç istemiyorum bu bir sorun olamaz mı dd
1 yılSizi anlıyorum ama boşanma düşüncesinde olmanız çok yanlış yani evlisiniz ve evlendikten sonra skesin hayatınızın bir parçası olacağını bilmiş olmanız gerekirdi ne diye evlendiniz ki öyleyse?
15 Yorumla
Soran1 yılZamanla gecer sanmıstım alısırım sanmıstım. 2 yıllık evlıyım bu surede cogu kez soguk davrandım kendısıne hep aramız acıldı baktım olacagı yok ona yansıtmıyorum ama bana ezıyet gibi gelıyır
- 1 yıl
Belkide kendinizi o piskolojiden çıkarmanız gerekir eziyet gibi değil de zevkli gelmesi gerekir kadınlığını hissetmen gerek
- 1 yıl
Senin biraz eril enerjin yoğun bence
Soran1 yılBılmem ki napacagımı sasırdım
- 1 yıl
Psikoloğa görünün
Gizli Üye(25-29)1 yılOndan haz almiyorsa yapmamalisin, gorev gibi olmaz bu sana aci uzuntu verir bosanmayi dusunebilirsin sevgi yok ise
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAvukatim yardimci olabilirim surecle ilgili
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşan gitsin adama yazık etme, sonra aldattı beni diye ağlarsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılvalla evliysen olacak o iş
12 Yorumla
Soran1 yılEziyet ama bana
- 1 yıl
ama az çok bilmen gerek idi olacakları
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok sıkma canını ya. Aldatmak niye icat edildi. Eşin zamanla seni yormadan halletmeye başlar işini.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Evet haksızlık. Bana bu yapılsa cinnet geçirirdim.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBoşanın. Kocana da hayatı zehir etme.
10 Yorumla
1 yılEvliliğin temelidir be
11 Yorumla
Soran1 yılBosanmalı mıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok sıkıntılı durum aldatılmaya adaysın
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım