Kırmızı ile siyah arasında sıcak bir savaş var sanki💥❤️🖤

O iç çamaşırını giyenin rengi jdjsks
Ortalama olarak evet bu veya bir başka renk daha fazla popüler olabilir ama her erkeği baştan çıkartan bir veya birkaç renk yok.
Erkekler nasıl kendileri farklı şekilde ve farklı renkte giyiniyorsa aslında burada da durum aynı 😀
Sanki kırmızı da bir şeylik var
Erkekten erkeğe değişir o. Bana kırmızı neredeyse hiç seksi gelmiyor. Lila, beyaz, siyah vs etkiler mesela. Renkten ziyade tarz önemli transparan kısım falan varsa mesela.
Aslında teb rengi de önemli. Cildi çok beyazsa kırmızı baya etkileyici oluyor
Esmerlere de sarı yakışıyor, giyen çok eserlerden.
Cevap
21Cevap
Çok önemli değil tabii ki Hakan Sabancı gibi biriyse mesela cinselliğe doymuş ise onun için biraz hazırlık yapmak gerekir tabii ki siyah bordo iyidir
Sanmıyorum ya abi aç erkek her zaman açtır
Bence renkle alâkasi yok yakişmayla alakalı her en güzel iç çamaşırı giyen kadın seksi durmuyor. Ama kimi kadın en sade bişey giysin aşırı seksi duruyor. Bu kişinin vücut tipiyle alakalı
Içinde güzel bir kadın olduktan sonra renginin de giydiğinin de hiçbir önemi yok
Araştırmalara göre kırmızının aksine libidoyu en çok etkileyen rengin turkuaz olduğu anlaşılmış
iş o aşamaya geldiğinde iç çamaşırını bırak göğüsler bile baştan çıkarıcı gelmiyor
Siyah ve kırmızı ne zaman girdiysem 2 dakika duramadı üzerimde
Herkesin zevki farklıdır. Benim için dayanılmaz olan siyah renk😉
Mini eteğin altına giyinmiş ten çorabı olabilir siyah ince ten rengini belli eden of of
Kırmızı ve siyah diyorum bende 🙊
Siyah ve kırmızı' nın yeri çok ayrı be.. 😁
Kimseyi bilmem ben pembe
Mor, parliament mavisi, lira, fuşya.
Siyah ve kırmızı bide beden
Siyah kırmızı bordo ve lacivert
Ben kesinlikle siyaha eriyorum
bizi kışkırtan rengi değil içindekiler 😂😂
Kırmızı.
Kırmızı
Kırmızı siyah beyaz
Kirmizi