Kadınların hangi renk iç çamaşırı giymesi erkekleri sekse daha iştahlı bir hale getirir?

Kırmızı (bordo) ile siyah arasında büyük bir çekişme olacakmış gibi hissediyorum♥️🍒hiç giymemesi de bir seçenek tabii ki jdjd
Kadınların hangi renk iç çamaşırı giymesi erkekleri sekse daha iştahlı bir hale getirir?

Kırmızı (bordo) ile siyah arasında büyük bir çekişme olacakmış gibi hissediyorum♥️🍒hiç giymemesi de bir seçenek tabii ki jdjd
Klasik bir tercih olan kırmızı renk, tutku, aşk ve şehveti simgeler. Bu nedenle erkeklerin büyük bir kısmı kırmızı iç çamaşırını oldukça çekici bulur. Gizemli ve seksi bir hava yaratan siyah renk, hem zarif hem de kışkırtıcı bir etki yaratır. Kırmızının daha koyu ve sofistike bir tonu olan bordo, hem şık hem de seksi bir görünüm sunar.
Arkadaşlar kadinlar olarak sadece kendinizden dolayı sevilip arzulandığınızda, erkekler olarak da bir kadini sadece kendinden dolayı sevip arzuladığınızdan bu tür şeylerin hiç bir öneminin olmadığını ne zaman öğreneceksiniz? Bazen gerçekten merak ediyorum hayatta hiç mi sevilmediniz, sevmediniz? İc çamaşırının erkeği tahrik etmesi ne olum? Sevdiğim kadinin üstündeyse o çamaşır isterse çiçekli don olsun neyi değiştirir? Yorulmuyorsunuz da bu soruları sorup cevaplamaktan
Hilserinde bence de yanılmıyorsun. En çok yazılan renkler o üçü olacaktır ama erkekler olarak yazınca sadece o üçü olmaz.
Evet en çok onlardır ama diğer renkler ve tercihler de olur absürt olanlar hariç jdjd
Neon renkler filan xjxjxj
Absürt olanlara örnek vermek istedim hocam xjzjxj
Siyah, kırmızı ve bordo.
Cevap
57Cevap
Tahrik eden çamaşırın rengi değil. Giyen kişidir.
Kırmızı ile siyah. Beyaz da onları çok baştan çıkarabiliyor.
Fantastik renklerde kullanmak hiç fena durmuyor.

Kirmizi gorunce boga gibi saldiriya geciyorlar
Her ne kadar siyah sevsem de bordo olduğunu düşünüyorum.
Tam da kırmızı yazıyordum. Evet hemen yırtıp başlarlar. Bana öyle oldu😉
@erginoo Ama çok klasikleşti ya
@erginoo 🤣
Kişiye göre değişir ama ben iç çamaşırı tercihimi erkeğime bırakırım o beni nasıl görmek istiyorsa onu giyerim
@puzzle89 o nasıl istiyorsa öyle olur
@puzzle89 hayır
@puzzle89 böyle kadın arayan erkek hiç görmedim
Renklerin etkisi ne kadar var bilmiyorum ama asıl önemli olan modeli ve tarzı diye düşünüyorum
Arzular şelale olunca renk körü oluyoruz.
Ama bilinçaltına işlemiş, özel renkler söz konusu olduğunda bordo, siyah ve lacivert hoşuma gidiyor.
o degisir yaa bazi modellerde beyaz cok guzelken bazi modellerde siyah bordo birde ten renginle ilgili
ten rengine göre değişir bence ama esmer tene beyaz siyah bordo güzel duruyor beyaz tene şeker pembesi turuncu yeşil renkler fena olmuyor
Bence her renk her kadına yakışmıyor o yüzden erkeğini mutlu etmek isteyen kadın kendini tanımalı fiziğine yakışan tarzı ve ten rengine uyan renkleri seçerse erkeğini hareketlendire bilir
Bu konuda renginden çok fiziği önemli.. Genelde siyah, bordo , mavi.. Kırmızı çokta ilgi çekmiyor
Evet, kirmizi siyah ve bordo bi de yumuşak doku sjsjaj
Reda giyme ya sal gitsin amaa giyersen bordo 😂
Beyler olayi renk sanıyorlar 🤫🤫🤫 hahah masum
Tonları önemli ama benimde favorilerim kırmızı siyah ve mor.
Renk değil göte bakarım ben bi de eğer dikkat edeceksem iç çamaşır dizaynına şekline
Her rengin Cazibe isimleri farklıdır etkenleri değişkendir
Ağzına alırken yüzüme bakmanı istesem ve daha fazla kökleyip son aşamada iyice bastırıp boşalıp yuttursam Sonra poponu altıma alıp kıvrandırsam eze eze yapsam kendini bana teslim eder misin
önü dantelli olan ve iç gösteren herhangi bir renk olabilir :)
renk değil de giyenin kim olduğu ve modeli. iç çamaşırını gösterişi vs
Giyen kişinin fiziği önemli fizik de çekicilik yoksa çamaşır ne giyerse giysin
Çamaşıra hacet yok düzgün bir fizik bile tahrik eder kıvrımlı kalça daracık vajina vs
iç çamaşırı değil kadının aurasi yüksek olması lazım
siyah vazgeçilmezimdir çok seksi duruyor ve beni kamçılıyor
Kırmızı renk ve güzel fizik bence
Siyah ve bordo veya kirmizi
Kırmızı.
Şimdi çok daha abartıları çıktı Allah sonumuzu hayretsin ☺️
Beni pembe ve kırmızı
Renginden ziyade modeli bence
Transparan beni çıldırtıyor
ben siyaha bayılırım
Siyah seni çok etkiler
Kırmızı saten