Alkol almak da işe yarar sarhoşluk seviyesine gelinmediği sürece ama sadece o değil gevşeme ve rahatlama etkisi verecek her şey işleri kolaylaştırır.
En popüleri, dizi ve filmlerde en çok işleneni o olduğu için en bilineni bu ama orada amaç rahatlayıp gevşemek.
Fakat birleşme sorunu gibi bir sorun varsa bence yapılmamalı. Sonrasında yine aynısı olur. Bence o durumun sebebi neyse o çözülmeli.
02 Yorumla
Soran1 yılZaten alkol erkekte ereksiyonu kötü etkiliyor da kadın için belki olabilir..
En İyi Cevaplar
1 yılAlkol, bazı insanlar için cinsel ilişkilere yönelik kaygıları azaltabilir ve rahatlamalarına yardımcı olabilir. Ancak, alkolün etkileri bireyden bireye farklılık gösterir. Düşük miktarlarda alkol bazı insanlar için rahatlatıcı olabilirken, fazla alkol tüketimi karar verme yetisini olumsuz etkileyebilir, cinsel isteği azaltabilir ve ilişkide istenmeyen durumlara yol açabilir.
Eğer bir partnerle rahat hissetmek istiyorsanız, alkolü ölçülü tüketmek önemlidir. Ayrıca, iletişim kurmak ve partnerinizle açıkça hislerinizi paylaşmak da önemlidir. Her iki tarafın da rızasının ve rahatlığının sağlandığından emin olmak için alkol tüketimini dikkatli yönetmek en iyi yaklaşımdır.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Birleşme sorunu yaşayanlar için bunu kesinlikle önermem. Farkında olunmayan bir vajinismus durumu olabilir. Psikolojiyi alt üst edebilir. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse, şarap etkisinde sevişmek gerçekten harika olur.
Başka hiçbir alkolün vermediği bir etkisi var...:)
00 Yorumla
seks öncesi alkol miktarı önemli çok değilse, iyi gelir. Fazlası öncelikle erkek için iyi olmaz. Ereksiyona geçemiyebilir, olsa bile kısa sürer. Kadın için seksten zevk alması zorlaşır hatta hatırlamıyabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAlkol yoktu ama yol yorgunuydum o da güzel çalıştı dkkdk
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılGerginlik varsa biraz rahatlama sağlayabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Cehennemi çok basite alıyorsunuz… insanoğlu işte yanmadan anlamıyor bazen
114 Yorumla
Soran1 yılDine inanmıyorum.
Soran1 yılGerçeğin varlığı şüpheli. Size göre gerçek olan bir dinsize göre gerçek değildir.
Soran1 yılAyrıca senin tanrın nasıl bir tanrıdır ki Hristiyanlık dinini indirirken papaza " evlenme" ve "şarap iç" diyip Müslümanlık dinini indirirken din adamına "evlen" ve "şarap içme" demiştir?
Dünyada içilirse haram olan şarap neden cennette helaldir? Üstelik göğüsleri tomurcuk olmuş bakire kızların koynundayken?
Çelişkiyi fark edemiyorsunuz..
Neyse tartişmicam.
Soran1 yılHayır yanlış anlama durumu yok.
Hristiyanlıkta tanrının belirtmiş olduğu bir kuraldır bu, tanrı onlara şarap iç ve evlenme demiştir.
Sana da şarap içme ve evlen demekte
Her yerde çelişki..
Dinlerin insan uydurması olduğu o kadar belliki..
Sorun cevap verilebilecek nitelikte bir soru bile olmadığı için cevap vermedim ama madem bir cevap istiyorsun vereyim.
Ben dinsizim dedim. Tanrı yok demedim.
Tanrı var olabilir, ancak günümüzdeki hiç bir din onun istediği şekilde değil.. İslamiyette buna dahil. şu an ki İslamiyet tamamen Arap karışımı bir din.
Fiil varsa fail vardır evet, ancak her fiil o faile ait değildir. Bazen fail başkası olur, fiili de başkasına iftira atarlar.
- 1 yıl
1- Hz İsa zamanına ait incil yoktur en eski inci dördüncü yüzyıla aittir ve o günden bugüne yüzlerce farklı incir bulunmuştur en son İznik’e dört tanesi kabul edilmiştir bu da demektir ki kullar Allahın kelamını değiştirmiştir
2- Kur’an-ı Kerim tarihi olarak daha belgesel bir çağrı geldiği için ilk hali ve son hali mevcuttur aralarında fark yoktur en eski kuranlardan biri Topkapı Sarayı’ndadır bakabilirsin
3- Fiil varsa faiz de vardır birisinin iftira atması ya da senin yalan söylemen gerçekte faili değiştirmez bildiğim kadarıyla gerçeklerden bahsediyorduk
Soran1 yıl
Cevaplar hazır.
1- Muhammed zamanında yazılan hadis kitabı yoktur. O günden sonra bugüne kadar bir çok hadis kitabı yazılmıştır ve bir kaç tanesi kabul edilmiştir bu da demektir ki kullar Muhammedin emirlerini değiştirmiştir.
2- Yapay zeka kuranı kerim ayetlerine çok benzeyen ayetler üretecek dereceye geldi. Hala yoksa sebebi teknolojiksizlik. Görmüştüm canlı olarak o Kuranı.
3- Din fiil olsun, İnsanlar fail. Dini insanlar yaptı. Ama bazı saçma öğretileri "Allah" söylüyor diyerek Allahın üstüne atıyorlar. Allah iftiraya uğrayan oldu. Yani gerçek fail kendini sakladı. Ama Allah hepsini görüyor.
- 1 yıl
1- hadis kitapları tabiin zamanında yani peygamber efendimiz den 50 60 sene sonra yazılmaya başlandı açıp bakabilirsin bunlara kütüb site derler yani altı kitap ve bu kitaplar sahihtir. Bu kitaplardan sonra yazılan kitaplara ise şüpheli gözüyle bakılmıştır çünkü bazılarına yorumlar eklenmiştir ya da hadislerin açıklamaları da hadisin bir parçası olarak düşünülmüştür bundan dolayı bu altı kitabın dışındaki kitaplar şüphelidir yani altı kitaptaki yaklaşık 1000’den fazla hadisi şerif adam olana çok bile
2- yapay zeka yapabiliyorsa benzerini yapsın hayali şeylerden bahsetmek senin deyiminle gerçekçi olmaz yapsın önümüze koysun ondan sonra tartışalım yoksa ben de bir hayal kurarım akşama kadar işin içinden çıkamayız.
3- tekrar ediyorum senin iftira atman gerçek faili değiştirmez sadece seni yalancı yapar insanlar dinde olmayan bir şeyi dinde varmış gibi yaşarlar ya da anlatırsalar bu yalanın faili insandır Allah değildir. ikincisi çok dar düşünüyorsun fiil varsa fail var derken kainatta olan devasa büyük faaliyetleri ve hücresel düzeyde atomik düzeyde mikro faaliyetleri kastetmiştim bu kadar dar düşüneceğini hiç tahmin etmemiştim
2-
Soran1 yılBenim bakış açım darsa senin bakabileceğin bir açı bile kalmamış demektir..
Neyse haklısın diyeyim de kapansın tartışma. Haklısın tm.
Soran1 yılUmarım sırf tartışma bitsin ve vaktimi alma diye haklısın dediğimi anlayacak kadar ironi anlayışın vardır.
1 yılHayatının en özel anlarından birini sarhoş kafayla mı deneyimlemek istiyorsun?
03 Yorumla
Soran1 yılBen kendimden bir şey sormuş muyum soruda bi daha bak?
- 1 yıl
Sen sorarsan ayıpmı etmıs olursun ben cevapladım ister üstüne alın ister alınma sende olsan başkasıda olsa kımse umursamıyor bırak bu alınganlığı triplere gırme
Soran1 yılSende abazalığı bırak da işine koyul
1 yılŞrodinin kedisi bile seks peşine düşmüş arkadaş dur kutunda dogruca
02 Yorumla
Soran1 yılburada cinsel reel hayatta bilimsel takılıyoruz 🤣
- 1 yıl
seks mex boş iş
1 yılAlkol içipte vermeyen kız görmedim. Hatta kızın birine bira almıştım bana birayı içirip zikecekmisin dedi. Evet dedim
İçti ziktim00 Yorumla
1 yılKadınlar için ideal olabilir, ama erkekler sertleşme sorunları yaşayabilir.
12 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok, sertleşme sorunu olanlar zaten normal halde bile problem yaşayabiliyor
- 1 yıl
Ya da erken boşalma :))
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İdeal gibi gözükebilir ama birsey anlarmısın orası mechul
00 Yorumla
1 yılKEsinlikle alkol alan biriyle sevişmeyi düşünmem. Erkek için riskli bir durum.
00 Yorumla
1 yılAlkol bende ters etki yaratıyor. Olumlu etkileyenler de vardır muhakkak. Bilemiyorum
00 Yorumla
1 yılAlışık olmayanlar için alkol sıkıntıdır. Seks esnasında üstüme kusulmasından hoşnut olmam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında alkol sinir sistemine ve reflekslere etki yaptığı için kolaylaştırmış gibi oluyor
00 YorumlaAlkol olunca bence daha zevkli oluyor ya da bana öyle geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Bence kesinlikle evet heyecanı giderir rahatlama sağlar..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ben ayık kafa ile yapmayı daha çok seviyorum sarhoşken keyif alamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer anını ayık yaşa, canın çok az yanacak ama buna değecek güven bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir korku varsa, aşırıya kaçmadan alına bilir. Büyük faydası olur kesinlikle 👍
00 Yorumla
1 yılhayır bunkadar korkmana gerek yok
alkol erkeğin makinayı indirir ayrıca02 Yorumla
Soran1 yılBencede.
- 1 yıl
o ankı zevkı idrak etmeli ıkı tarafta bence
Alkol içmem içeni sevmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılZorlanıyorsa partner denenir
00 Yorumla
1 yılEvet kesinlikle iyi geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ön sevişme daha iyi olur bence
00 YorumlaDaha arsız dh hızlı oluyor her şey..
00 Yorumla
1 yılZevki azaltır ayık olmak lazım sekste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılKolaylaştırır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbeyaz şarabı döküp yalamıştım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. alkol hiç bir şeye ideal değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet knk heyecanı azaltıyor
00 Yorumla
1 yılolabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvet alkol gerginliği alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKolaylaştırır bence
40 YorumlaHayır kayganlastirici oneririm
00 Yorumla
1 yılSanmıyorum herkes alkol almıyor sonuçta
00 YorumlaZannetmem ayık kafayla yapmanın zevki tartisilmaz
00 YorumlaBilmiyom alkol kullanmadm ama belkide olabbilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence tam tersi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılzorlaştırır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar