Ne sığ insanlar var anlamıyorum neden önceki ilişkimde yaşadığım şeyler gelecekteki evleneceğim kişiyi etkilesin ki? O zaman sevdiğim insanla ayrılacağımızı nereden bilebiliriz veya evleneceğimizi? Evlenip ayrılanlara ne oluyor? Şahsen ben bunu eşimde umursamam sadece önüne gelenle olmadıysa sadece ilişkilerinde yaşadıysa olabilir yani geçmişte ben yoktum ama artık geçmişte ki kişilerde yok bizi ilgilendirem şimdiki zaman değil mi? İki kişi birbirini seviyor ve bu yolda beraber olma kararıyla evleniyorlar bunun bekaretle alakasını çözemedim o kadar umurunuzda ise evlenene kadar kimse kimseyle görüşmesin konuşmasın? Ne kadar saçma.. bilmiyorum ben böylelerin bir yerden sonra evlilikte mutlu olacağını düşünmüyorum veya istekleri olmayınca aldatma yoluna girerler ve hak görürler e ne analdım ben? Bkaret tek kadına has gören erkekte anca erkektir o da cinsiyet olarak bi yol değildir. Bunlar benim görüşüm saygılar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılBekar kadınların da, bekar erkeklerin de cinsel özgürlüğünden yanayım. Evli olmak, seks yapmanın bir şartı olmamalı. Cinsel ilişkiyi evlilikten bağımsız düşünmek lazım, iki bekar yetişkinin hür irade ile yaşadıkları cinsel ilişki kimseyi ilgilendirmemeli, gelecekteki eşlerini bile. Kimse de biriyle sırf seks yaptığı için evlenmek zorunda olmamalı. Ne hakla başkalarına geçmişteki cinsel ilişkilerinden dolayı hesap soruyoruz ki? Bu hesap sorma hakkına, kendisi bakir/bakire olanların da sahip olmadıklarını düşünüyorum. Herkesin geçmişi kendini bağlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBen şunu savunuyorum
Bakire kız isteyen erkek kendisi de bakir kalmayı başaracak
Bakir erkek isteyen kız kendi de bakire kalmayı başaracak
Ama kendisi her şeyi yapıp kıza gelince açılmamış gonca olmasını isteyen erkekler karaktersiz haysiyetsizdir
S! k ! Olan kendini bir sey sanıyor
24 Yorumla
Soran1 yılEvet böyle birini istemek haktır benim demek istediğim evliliği cinsellikten ibaret sanan ve ssdece bakireler evlenebilirmiş gibi davranılması.. yani dediğin gibi
Cevap sahibi1 yılHer yerde öyle değil ki bunu umursamayan erkekler de var
Kendi her b*ku yiyip el degmemis arayan embesiller de var
Sen kendine uygunu olani bulup mutlu olucan
Ben mesela bakireyim eşimi de bakir istiyorum tercihim bu kimse de yargilayamaz
Ama bakire olup eşinin kaç kişiyle yattığını takmayan kızlar da var
Yani her çeşit insan var
Soran1 yılEvet öyle haklısın
- 1 yıl
Kızlar tebrik ediyiyorum fakat takmayan erkekleri gözünüzde çok büyütmeyin... derim çünkü tartışmada o durumu yüzünze vurduğunda üzülür pişman bile olrsun.. çoğunla önemli değil derler sonrasında onunla bununla yatın.. dediğinde sıkıntı... bende bakir birisi olarak bakire isterim.. diğer türlü dediğinizde çok haklısınız..
Gizli Üye(25-29)1 yılsen geçmişinde bir şeyler yaşadıysan bunu kafaya takmayan rahat bir erkekle beraber olursun, gerçekten seven ve evlenecek olan adam bırak cinsellik yaşamayı helali olmadan sevdiğine dokunamaz zaten, herkes dengiyle olur bu kadar
01 Yorumla
Soran1 yılHayır yaşamadım ama bu kadar kafaya takan sığ biriylede muhattap olmam bundan başka önceliği olmayanalra tavrım ters
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. canım bir algı başka bisey değil herkesin doğasında olan herkesin yaşaması gereken birsey
00 YorumlaKendi dengin biriyle böyle şeyleri başta konuşursan sorun yaşamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBej soeun etmem onemli olan sevmek bend eciddi evlilik düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaya tatlı anlatmışsın ama olay zamandan bağımsız birinin olmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBaşkasının girdiği yere girilmez de ondan
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvlilik bu bence ilk olmalı
Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. her şey herşeyi etkiler.
00 Yorumla
1 yılHayır tabikide
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe alaka
01 Yorumla- 1 yıl
görürsün o zaman evlendiğinde alakası olduğun daha onu kavraya bir kafa sahip değisiniz... şimdi laylom
1 yılçok önemli bir detay
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar