Cinsel Yaşam Hiç sevişmemiş, seks yapmamış biriyle evlenir misin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Hiç sevişmemiş, seks yapmamış biriyle evlenir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok garip demi eskiden olmasi gereken şey diye aranilanlar artık acaba mi dedirtiyor insanlara desene 0 0 Yorumla
Caqdas Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Herkes annesinin karnından tecrübe ile doğmuyor, evlenilir. Evlenilmez diyorsan evlenmeden randevu evine gönder, stajını yapıp gelsin 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabiimi hemde cok harika olur bu. Kac yasindasin 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide herseyi ona öğretir mutluluğa tavan yaptiririz 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Evlenirim ama aşırı iyi olması gerek. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla GölgedenGünceler 1 yıl Her konuda dört dörtlük olmalıö Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi mesela Yorumla GölgedenGünceler 1 yıl Fiziği güzel, yüzü güzel, güvenilir, sevgi dolu. Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlenirim daha iyi olur hatta 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yani neden evlenmeyeyim böyle kızların hala var olduğunu bilmek ne güzel bir şey 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabikide hemde ne güzel olur du 0 0 Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Öyle biri kaldı mı ki evlenelim 😊 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani sadık olacaksa sorun yok 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Evlenirim daha iyi olur hatta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senmisin bu temiz kizz 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye evlenilmesin neyin eksik Yorumla Soran 1 yıl Tecrübesizim cinsellik yaşamadım evlensem eşim mutlu olmaz diye korkuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende tecrubesizim sen kocan tecrubelimi olsun istersin tecrubesizmi Yorumla Soran 1 yıl Benim gibi tecrübesiz olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tecrübeli olsa zevkin doruklarina ulastirsa Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Soran 1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 29 sen Yorumla Soran 1 yıl 27 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hedefim hayalim bu zaten 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ben yapmadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şişli evlendirme dairesinde randevu aldım 16 aralık 16:00 uygun mu Yorumla Soran 1 yıl Acelesi ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şakaydı ama gerçekten tanışmak ve bir süreç istiyorsan olabilir diye düşünüyorum. Bu arada yaşım profilimde yazdığımdan küçük. Yanlış işaretledim düzelmiyor artık. Öyle aramızda uçuk bir yaş farkı yok Yorumla Soran 1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 25 senin? Yorumla Soran 1 yıl 26 Yorumla Soran 1 yıl 27 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Problem olacağını düşünmüyorum. Sorumluluklarını ve iradesini koruyup tutabilen olgun biriyim. Kafa yapısı olarak 30 üzeri olduğumu düşünüyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evlenirim hayalim bu , tanismaya ne dersin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaş kaç Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. tabiki neden olmasın 1 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapanla evlendim neden olmasin ki 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. evllenirimde bu anormal bir şey değilki 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Oyle biri yok 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Var ben Yorumla Semaptik 1 yıl Neden ki pek rastlantılmıyor boyle birine Yorumla Soran 1 yıl Demekki denk gelmiyor sana Yorumla Semaptik 1 yıl Bir sen varsındır muhtemelen bu dunyada Yorumla Semaptik 1 yıl Ufak ta olsa kaçamklık yapmışsındır bence Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. Hemde gözü kapalı 0 0 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Elbette tabi 0 1 Yorumla phhml016 1 yıl Çok isteklidir, arzuludur Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Ceranimox Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Kesin sanal seks yapmıştır ama 0 2 Yorumla olmadioyle 1 yıl Eeee Yorumla Ceranimox 1 yıl @olmadioyle sorun yook 😄 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Evlenirim 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilige karsiyim 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlenilir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Harika bence 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Sen misin o 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla hasanada 1 yıl Olur anlaşırsak Yorumla
hakan1970 Takip Et Xper 5 Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Evlenirdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Cok garip demi eskiden olmasi gereken şey diye aranilanlar artık acaba mi dedirtiyor insanlara desene
Herkes annesinin karnından tecrübe ile doğmuyor, evlenilir. Evlenilmez diyorsan evlenmeden randevu evine gönder, stajını yapıp gelsin
Tabiimi hemde cok harika olur bu. Kac yasindasin
Tabikide herseyi ona öğretir mutluluğa tavan yaptiririz
bende yapmadim ve dogal olarak oyle istiyorum tabi evet..
Evlenirim ama aşırı iyi olması gerek.
Nasıl yani
Her konuda dört dörtlük olmalıö
Ne gibi mesela
Fiziği güzel, yüzü güzel, güvenilir, sevgi dolu.
Evlenirim daha iyi olur hatta
Yani neden evlenmeyeyim böyle kızların hala var olduğunu bilmek ne güzel bir şey
Tabikide hemde ne güzel olur du
Öyle biri kaldı mı ki evlenelim 😊
Yani sadık olacaksa sorun yok
Öğrenir, bunda sıkıntı yok.
Asil öyle kadınla evlenilir
O ne demek tabiki evlenilir
Evlenirim daha iyi olur hatta
Senmisin bu temiz kizz
Evet
Niye evlenilmesin neyin eksik
Tecrübesizim cinsellik yaşamadım evlensem eşim mutlu olmaz diye korkuyorum
Bende tecrubesizim sen kocan tecrubelimi olsun istersin tecrubesizmi
Benim gibi tecrübesiz olsun
Tecrübeli olsa zevkin doruklarina ulastirsa
Bilmem
Yaş kaç
29 sen
27
Bekliyorum
Hedefim hayalim bu zaten
Ben yapmadım
Şişli evlendirme dairesinde randevu aldım 16 aralık 16:00 uygun mu
Acelesi ne
Şakaydı ama gerçekten tanışmak ve bir süreç istiyorsan olabilir diye düşünüyorum. Bu arada yaşım profilimde yazdığımdan küçük. Yanlış işaretledim düzelmiyor artık. Öyle aramızda uçuk bir yaş farkı yok
Yaş kaç
25 senin?
26
27
Problem olacağını düşünmüyorum. Sorumluluklarını ve iradesini koruyup tutabilen olgun biriyim. Kafa yapısı olarak 30 üzeri olduğumu düşünüyorum
Evlenirim hayalim bu , tanismaya ne dersin
Yaş kaç
tabiki neden olmasın
Yapanla evlendim neden olmasin ki
Hemen nikahi basaril evlenmek istiyorum bnde
bende yapmadim evlenirim
Kaldı mı ki öyle insanlar
Evet ama heyecani ve farklılığı sevmeli😇
daha samımı gelmezmı?
Evet ama yok öyle biri
evllenirimde bu anormal bir şey değilki
Evlenirim