Selamm
birlikte olduğun ama hiç cinsel beraberlik yaşamadığın biriyle evlenir misin?

Selamm
birlikte olduğun ama hiç cinsel beraberlik yaşamadığın biriyle evlenir misin?

Evet evlenirim burada önemli olan aşık olmam. yani evlilik yapmak için illa seks yapmak zorundayız diye bir kural yok benim için. ama sevgilim seks yapmak isterse de evlenmeden seks yaparım yani bu benim için önemlidir konu değil. ben kararı sevgilime bırakırdım. zaten cinsellik için evlenmiyorum aşk için evleniyorum. aynı şekilde zaten benim hayallerimde ki sevgilim de muhtemelen benim gibi düşüneceği için uyum sorunu yaşamazdım..
Tek cevap hayır
Deneme sürüşüne çıkmadan önce evlilik yapma ilk önce denemem lazım hatta bir çok kez denemem lazım aramızda oyun var mı gerçekten beni tatmin edebiliyor mu ben onu gerçekten seviyor muyum gerçekten onu istiyor muyum yoksa kendimi mi kandırıyorum ilk önce bunu bilmem lazım.
Kesinlikle haklısın.
Evlenirim ama tercihim yapılmasından yana ya belki beni mutlu edemeyecek belki istediğin performansı sağlayamayacak evlendiğim zaman pişman olmak istemem açıkçası yani önce gerçekten beni mutlu edip edemeyeceğini bilmem gerekiyor çünkü evliliği ayakta tutsam çok önemli bir faktör cinsellik.
Cevap
45Cevap
Aslında baktığımız zaman ten uyumu adına olması gereken şey gibi düşünüyoruz. Ama böyle bir şey olsaydı, sistemdeki açığı bulan erkekler bu açığı çok iyi kullanırdı. Jsjk
Yalnız bayım o ten uyumu değil, cinsel uyum sjjs
Üstüme prajöktör tuttt aydınlanma lazım jsj
Solaryuma sokalım seni :D
Yetiştirilme tarzimiza göre değil bir kızla evlenmeden önce yatmak, elinden bile tutamadiklarimiz... ve birbirini tanımadan evlenen çiftler, ... eskilerde bir de gorucu usulü vardı... kims kimseyi tanımıyor. ama eskilerde saygı vardı. Sahiplenmek vardı kizlar böyle açık cacik giyinmezdi. erkekler bununla hava atmazlardi. Ve benim cevabım evet olurdu. evlenirdim. zaten seks için evlilik yapilmiyormi? Bir şeyler resmi olsun diye:)) bu arada Gülen gözler filminden bir alıntı " annem göster ama elletme dedi, önce nikah".
Hayır evlenmem. Benim için cinsel uyum tensel birlik çok önemli. Tecrübe sahibi olsun beni orgazm etmeyi bilsin isterim. Sonra dan ben sorun yaşamak istemem. Birimizin libidosu yüksek iken, diğerimizin düşük ise hep sorun yaratır. Bu da hayat boyu seks hayatını çok etkiler.
Ülkemiz ten uyumuna bakalım sonra evleniriz düşüncesine açık bir ülke değil bir çok kişi görücü usulü ile evlenip sonra da boşanıyor bu yüzdendir ki kendini keşif eden beklentilerini bulamayan birisinin sonu hayal kırıklığı oluyor..
tenimin uymadığı ona istek duymadığım arzulamadığım birisiyle evlenmem..
Ben evlenmezdim. Ya uyumsuz olursak? Ya "ay onu yapma, ay şunu yapma" derse? Ya ilimizden biri diğerine göre çok daha fazla istekli olursa? Ya yatakta ölü balık gibi yatanlardan biriyse? Nice kadın ve erkekler sırf bu nedenle mutsuz evliliklere katlanıyor.
Elbette evlenirim cinsellik illa sevgililik zamanında olacak bir şey değil. Hem karşımdaki insan bunun belli bir zamanı olduğunu evlenmeden yapmayacağını söylerse saygıyla karşılarım. Bu durumu bir mecburiyeti yok. İnsanlar kendi iradesiyle hareket eder sonuçta. Karşındaki insan bunun şu an olmayacağını söylüyorsa benim bunu zorlamanın bir alemi yok.
Evlenirim.. Uyumu da yakalatırım ben bı şekilde.. Benden kaçış yok, istediysem er ya da geç amacıma ulaşırım
Susuyum susuyum diyorum ama yok. Niye susuyum ki. Herkes şehvet perest olmuş ilk test sürüşüne çıkmayı tercih ediyor. Tabi sonrası ise yok beya bu bana uymadı diyip başka tenlere gidiyor. Rezillik diz boyu
Ben zaten evlenmeden cinsellik yaşamamda evleneceğim insandan da aynı hassasiyeti beklerim çünkü cinsel geçmişi olan bir kadın olursa yok ten uyumu yok cinsel doyumsuzluk gibi konulardan ya beni aldatır kendisine fb tutar ya da boşar o tarz kadınlar hiç yanaşma sın bile yanıma
Zor biraz..
Nasil araba almadan motoruna bakmam bir deneme yapmak lazım bu da onun gibi evlenmeden bir kaç deneme yapmamız lazım.. evlenmeden olmaz derse bende saygı duyarım ama nişan evlilik olmaz. Sadece sevgili oluruz.
Zaten amacım da o sadece evlenince yapmak hiç yapmadığım biri ile yaparım 😄
Ama karşımda ki kişi eğer bir şeyler yaşamış ise bana geçmişini anlatmaması en doğru şey olur
bence hata olur. insan bir ömür yaşayacağı biriyle, bu kadar önemli bir paylaşımda ve özel bir arzuda bulunacağı kişiyle nasıl olacağını bilmeden evlenmemeli.
Evet ama çiftler zaman ilerledikçe ilişki yaşamasa bile nelerden hoşlanırlar bilmeleri kafalarında bazı şeylerin oturmas lazım. Çiftler arasında normaldeki uyumda önemli cinsel uyumda önemli. Çok farklılık varsa sorunda yaşayabilirler uzun vadede
Evlenirim tabi ki ama öncelikle seks konusunda istek ve beklentilerimi söylerim eğer ki isteklerimiz beklentilerimiz uyuşmazsa yol yakınken ayrılırım
Araba mı bu deneme sürüşü yapalım?
Ten uyumu vsr mı diye kontrol edeceğim ayağına birini yatağa atma taktiği bu 😂
Aslında yapılsa fena olmaz. Özellikle kadın açısından. Sonra KS de soru açıyorlar. Kocamın penisi 7 cm çıktı diye :D
Evlenmem sanırım. Beni tatmin edemeyecek biri ise evliliğimde zorlanırım.
evlendim Zaten evlenirdim de çünkü bu özellikle dikkat ettiğim bir mesele
Hele bir de açmamış gonca bir gül ise tadından yenmez 😄
Denemeden pantolon bile almıyorum, hayatıma birini ortak etmekmi😂
Hayır tabiki de benim için cinsellik önemlidir
Evlenmek zaten başlı başına saçmalıktan ibaret
Önceden deneme yapılsa iyi olur, çünkü tensel uyum da önemli.
Olabilir neden olmasın benden önce de kimseyle yapmadiysa
Yani niye evlenilmesin. Ama yine de kontrol etmekte fayda var :)
Benden hiç seks yapmamami isteyen biri varsa o da yapmamali ama ben sorun cikarmazdim
Seks yaptığınla evlenmelisin. Diğeri hayal kırıklığı yaratabilir.
Uyuz uyuz soru sorma sariiiii
Sataşma bana :D
Hayır ve bu yüzden bekar kalmış biriyim... cuckold ilişki seven biriyle evlenmek istiyorum... ama burası Türkiye işte burası da öyle birisi yok
Ben hiç seks yapmadım hiç seks yapmamis biriyle evlenmek isterim
Evlenirim nede olsa evlenince hergün , başkanda söylerim 🙂
Zina yapmam yapanlada evlenmem.
İmam nikahı kıy sevgiline sjdk
Evlenirim neden evlenmeyim :D
Neden evlenesin kdkdks
Neyse 😬
Evlenebilirim elbette
Ben istedim ama o istemedi jsjdj
Şansına küssün be :)
O bana şansına küs diyordu. Bende ona aynısını söylüyordum jdjsjs
O sana ne için diyodu ve sen ona ne için diyodun peki? :)
Özel konu yaa boş ver sjdjdn
:) anlatmak istersen dinlerim.. ;)
Yok teşekkürler
Okey rica.
Elbette olmasi geteken bu degil mi zaten
Zaten böyle olmalı çünkü diğeri zinadır.
Elektrikler tuttuysa olur neden olmasin
Evet evlendim ve pişman oldum hatta.
Evlenmem ten uyumunu bilmediğim biri ile
Cıksss evlenmem benim farkım olmalı😂
Böyle bir şey istiyorum tamda😀
olması gereken o zaten
Hiç seks yapmadan durabileceğimi zannetmiyorum.
Öyle olacak zaten 🌺
Evlenmem. Kezban çıkarsa ömür boyu hiç çekilmez
bi test sürüşü yapılmalı bence😂
Evlenmem
Evet evlendim hatta
Kesinlikle evlenirim
Evet
Evlenirim
Olabilir tabiki
Evlenirim 😂
evlenmeden olmaz 😂
Hani namuslu bir kadinsan zaten kimse ile seks yapmadan evlenmen gerekiyor ya...
Bakın tartışmak istemem ama namus iki bacak arasında değildir, artık çıkın şu kafadan
Namus iki bacak arasında değil. Önünü gelen ile beraber olmakta dedim. Her önüne gelen ile nikâh aramadan beraber olmakta değildir. Vücudun sergilemekte değildir. Namaz nerededir? Asıl sen 3 5 namussuzun ortaya atıp onlara yaranmaya çalışan 3 5 yalakanin çanak yutmak için alkış tuttuğu bu safsatadan kurtulda otur adam gibi gerçeği düşün
Sizinle gerçekten tartışmayacağım. Açıkçası demediğiniz bir şey için “dedim” yazmışsınız ve bu ne kadar anlamsız bir konuşma olacağını gösterdi. Her önüne gelenle birlikte olmalı diye bir şey yazılmadı burada bu bir, ikincisi vücudunu sergilemek hakkında da bir şey yok, üçüncüsü namus beyinde olan bir şeydir bir olgudur. Oturup düşünmesi gereken siz ve sizin gibiler.
Yanmış yazılmış o orası degil olacak
Ben senin yazdığın 2 3 parça saçmalık için yazmadim senin gibi düşünen o kadar çok gördüm ki savlariniz için dedim.
Sürekli yanlış yazıyorsunuz zaten. Sorun yok, yazmasanız daha mantıklı olur
Benim gibi düşünenler, iyi ki benim gibi düşünüyorlar. Kendilerini geliştirmiş insanlar demek ki.
Himmm namus beyinde, aksini yaptığın hâlde kendini namuslu hissedince namuslu oluyorsun. Yalancı yalan soylesin ama yalancılık söylenen sözde değil beyinde ben yalancı değilim desin ve kurulsun. Bunu hırsız, arsız, dolandırıcı vb herkes için çoğaltabiliriz.
Olay sadece beyinde ise namussuzlar beyinlerinde namussuz olduklarını düşündükleri için namussuz oluyorlar o halde.
Sizin gibilerde olmayan bir organ için fazla abartıyorsunuz. İyi geceler
evlenirim
Seviyorsam evet
Tabikide evlenirdim