Erkek arkadaşımın ilk seksi ben ise geçmişte ilişkiler yaşadım ama bende ilk kez bir bakirle ve sevdiğim adamla yapacağım heyecanlıyım bir tık. Ne yapmam gerekir çok zevk alsın istiyorum dikkat etmem gereken noktalar var mı bir tık yardım istiyorumm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Direkt konuya dalmasına müsade etmemelisin önce seks nedir nasıl yapılır diye neyin nerede olduğunu anlatmalısın 😂😂 zevk aldığın noktaları ön sevişmede kadının daha çok tahrik olacağı erojen bölgeleri göster. Sonrasında oral yapmayı öğretmen lazım keçinin tuz yalaması gibi olmamasına özen göster. Bak bir kere anlatacağım dahası yok de ve klitorisi in yerini iyi tanısın nasıl davranması gerektiğini iyi öğrensin. Giriş kısmına malzemeyi nasıl yerleştireceği nefes kontrolü gibi şeyler önemli. Not alsın herşeyi 😂😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle yaparsam gururu kırılabilir yapamazsa tekrar tekrar anlatırım ne olcak ☺ Teşekkürler bu arada çok iyi yazmışsınız yarından sonra güncelleme yapacağım xlxncldnclsnx
- 1 yıl
Şimdi şöyle ki siz doğrusunu anlatmazsanız net ifadelerle ilişkinizin uzun sürmesi mümkün hale gelmeye bilir tatminsizlik soğumanıza sebep olabilir. En azından ön sevişme ve oral kısmını doğru anlayıp yaparsa malum alışana kadar yaşanılan cinsellik kısa süreceği için sizin tatmine ulaşmanız bakımından rahat ve güzel bir geçişi olsun diyerek söyledim siz de keyif alabildin diye söylüyorum ancak yinede tercih sizin 😇😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
1 yılnoktalardan once cocugun oral deneyimi sevisme deneyimleri ne alemde? onlari uzun tutup kadin vucudunu keşfetmesi icin zaman tanicsn. oyle cocugu bastan cikarip zevke getircem diye 3 sn de bosalltirma da djdhjdjdn
06 Yorumla
Soran1 yılÖpüşme harici deneyim sıfır ama erken boşalırsa da boşalsın yine kaldırırız dşdnfldncldkc
- 1 yıl
acaba kac kere kalkicak. oral yapin uzunca çocuğun en cok merak ettigi sey o dur. o da sana yapsin acaba nasi yapcak merak konusu djdhdjdj
Soran1 yılTamam benim de aklımda oral vardı zaten kesin yapayım o zaman. Ve bana yapmasını da öğretirim sıkıntı yook xldnclfnclc
- 1 yıl
ogretme kendisi ogrensin eglenceli olur kdjdjd
Soran1 yılYa klitorisi gösteriyim kendisi yapsın zaten zşxnxlxncc
- 1 yıl
arasin bulsun. klitoris diye nereyi bulcak bakalim sjshsj
Gizli Üye(25-29)1 yılBişey dicem bende bakirim olaylar geliştikten sonra sende bana söylermisin nelere dikkat etmem gerektiğini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O ilk temasta değdirir değdirmez boşalır. Ona dikkat et.
00 Yorumla
1 yılTecrübeli erkekle yap
02 Yorumla
Soran1 yılHayır sevgilimi istiyorum başkasını değil
- 1 yıl
O zaman dikkat et içine patlamasın
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok erken gelir o yüzden fazla istekli davranma
08 Yorumla
Soran1 yılGelsin yine kaldırırım xldndlfmflf
Cevap sahibi1 yılBuna şüphe yok zaten erken gelir kolay kalkar haa şu var evet bazı şeyleri sana yapamaz ama onun heyecanlı davranışları sana çok zevk verir
Soran1 yılEvet evet heyecanlı olmasını düşününce bile hoşuma gidiyor
Cevap sahibi1 yılBende olgun bir erkek olduğum için aynı bakış açısına sahibim ve bu yüzden her zaman derim ki bakire bir kızla sevişmek o kıza oral yapmak yaladıkça akan suyunu tadarken kıza izlermek seksten çok ama çok daha mükemmel bir zevktir diyorum
Soran1 yılBenim ilk bakir deneyimim olduğu için heyecanlıyım
Cevap sahibi1 yılBenimde tıpkı bu heyecanı bu siteden tanıştığım bir kızla yaşanmışlığım olmuştu hiç seks yaşamamış bir kızla sevişmiştim o kıza hatta içerisinde rimming olan bir sevişme yaşatmıştım
Soran1 yılVay be. Benimki 1 yıllık sevgilim isteyip de çekingen kalıyordu sonunda ikna ettim beyefendiyi dayanamadı
Cevap sahibi1 yılSana çok özel bulduğum bir fantazimden örnek vermek bir kaç gif ve fotolar atıp yorumumu almak düşüncelerini duymak isterdim ama neyse
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yanlış deliğe girmemesine dikkat et
01 Yorumla
Soran1 yılBen onu yönlendiririm o kadar da değil ya
Gizli Üye(36-45)1 yılAgzina al yeter. Gerisi gelir cok kasma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zaman olacak
06 Yorumla
Soran1 yılYarın
Cevap sahibi1 yılBuyukmu seyi
Soran1 yılDaha görmedim ama 15 cm demişti görürüz yarın
Cevap sahibi1 yılAnal olacakmı
Cevap sahibi1 yılBulustunuzmu