Cinsel Yaşam Seks yaparken nelere dikkat etmem lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Genel bir soru bu bildiklerinizi yazabilirsiniz Seks yaparken nelere dikkat etmem lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
balbocegi00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl bebek istemiyorsan tabi ilk yerde koruma ondan sonra hijyen ve en önemlisi bence sadece karşı tarafı düşünme, kendini de düşün yani ona odaklanma emin ol senin zevk aldığını gördüğü an o daha çok zevk alacaktır 0 0 Yorumla
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Eğer eşiniz değilse sizi pişman etmeyecek biri olmasına dikkat etmelisiniz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne konuda pişman etmeyecek Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Karşındaki ile konuşmayı unutma. Beklentilerini, kırmızı çizgilerini… Şeffaf iletişim şart 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mesela sevgilin oral sevmem dedi sırf bu yüzden evlenmekten vazgeçer misin Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Ya, evliliği bu kadar düşürmeyin.. Bir oralla kapanacak bir konu ise zaten evlilik yolu yanlış o ilişkide. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Prezervatif kullan önce oral yap sulandir sonra giriş yap 0 0 Yorumla
Mutluyaşam53 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Doğal olman yeterli her şey kendiliğinden gelişir zaten 0 0 Yorumla
Barbarrr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl istediğin şeyleri söylemesini ve istemediğin şeylere hayır demesini bil 0 0 Yorumla
etyiyeninek06 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Spontane olur böyle şeyler iki tarafın da zevk alması önemli 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Anlatmakla olmaz tatbikat yapmak lazım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😄 Yorumla
NICKkBOSS Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Bana neden söylenmiyor hem kız hem siz hayırdır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl En başta temizlik ve hijyen bu çok önemli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bencede önemli Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Sonra doğru ve güvenli korunma sistemi ile korunmalısınız Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Ahengi bozacak şeyler yapma 0 0 Yorumla
Nanelimon09 Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı. İlkini mi yaşıyacaksın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok sordum sadece Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Hangi anlamda? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Her şey olabilir 😄 Yorumla Dispatcher25 1 yıl Kapalı mısın, açık mı? Ona göre aksesuarlar önereyim. Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Temizlik hijyen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
bebek istemiyorsan tabi ilk yerde koruma ondan sonra hijyen ve en önemlisi bence sadece karşı tarafı düşünme, kendini de düşün yani ona odaklanma emin ol senin zevk aldığını gördüğü an o daha çok zevk alacaktır
Eğer eşiniz değilse sizi pişman etmeyecek biri olmasına dikkat etmelisiniz
Ne konuda pişman etmeyecek
Karşındaki ile konuşmayı unutma. Beklentilerini, kırmızı çizgilerini… Şeffaf iletişim şart
Mesela sevgilin oral sevmem dedi sırf bu yüzden evlenmekten vazgeçer misin
Ya, evliliği bu kadar düşürmeyin.. Bir oralla kapanacak bir konu ise zaten evlilik yolu yanlış o ilişkide.
Prezervatif kullan önce oral yap sulandir sonra giriş yap
Doğal olman yeterli her şey kendiliğinden gelişir zaten
istediğin şeyleri söylemesini ve istemediğin şeylere hayır demesini bil
Spontane olur böyle şeyler iki tarafın da zevk alması önemli
Anlatmakla olmaz tatbikat yapmak lazım
😄
Bana neden söylenmiyor hem kız hem siz hayırdır
Anlamadım
En başta temizlik ve hijyen bu çok önemli
Bencede önemli
Sonra doğru ve güvenli korunma sistemi ile korunmalısınız
Anal yaparsan bohh çıkabilir
Ahengi bozacak şeyler yapma
Korunmayı. Gebelik ve Hastalık için
Hijyen en başta ve korunma
iyi olmasına dikkat et
Doğru yere giriş yaptığımıza
Hijyenik olmaya hem kendinin hem karşındakinin
İlkini mi yaşıyacaksın
Yok sordum sadece
Hangi anlamda?
Her şey olabilir 😄
Kapalı mısın, açık mı? Ona göre aksesuarlar önereyim.
O kişi ye göre değişir ne yapıp ne yapmayacağı
sonrasinda abdest almaya
Oral önemli
rahat olmaya
Temizlik hijyen
Rahat ol ver gitsin
Hiç yaptinmi
korunmaya
Akışına bırak