Cinsel Yaşam Bir erkek boşaldığı halde devam ediyorsa bu avantaj mıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kadınlar kızar mı Bir erkek boşaldığı halde devam ediyorsa bu avantaj mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Böyle bir erkek yok atmayın lütfen rica ediyorum adamlar boşaldıktan sonra aşırı derecede hassaslaşıyor devam etmeleri imkansız biyololojik olarak😌 0 0 Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Avantaj. Var mıdır böyle erkek, zor bulunur mu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Her zaman olmasa da oluyor Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Bu çok iyi Yorumla Soran 1 yıl Ama açık olayım genelde uzun bir seks sonrası partnerimde baoşalsın diy edevam ediyorum. Çok çok uzun olmuyor o devam etme Yorumla
štêlitøX Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet çok kızarlar. Hatta eşek sudan gelinceye kadar döverler. 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hemen devam edemez 10 15 dakika geçmesi lazım 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Esk*rtlar kızar bu duruma 🤣 ekstraya giriyor 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabilir amasyada 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. çok avantaj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle bir erkek yok atmayın lütfen rica ediyorum adamlar boşaldıktan sonra aşırı derecede hassaslaşıyor devam etmeleri imkansız biyololojik olarak😌
Avantaj. Var mıdır böyle erkek, zor bulunur mu
Her zaman olmasa da oluyor
Bu çok iyi
Ama açık olayım genelde uzun bir seks sonrası partnerimde baoşalsın diy edevam ediyorum. Çok çok uzun olmuyor o devam etme
Evet çok kızarlar. Hatta eşek sudan gelinceye kadar döverler.
Hemen devam edemez 10 15 dakika geçmesi lazım
Kişiden kişiye değişir 💅
Esk*rtlar kızar bu duruma 🤣 ekstraya giriyor
Olabilir amasyada
çok avantaj