Bedenimin şekli iyi ama cildim çok kötü beyaz be lekeli bı cildim var her şey belli oluyor erkekler bunu itici bulurmu çünkü elimden pek bir şey gelmiyor:((
1 ay
Şimdi bak yazarken bile sorun olarak yazmışsın, yani normal ve ideal olmayan bir durum.
Fakat hem bunun tedavisi var ki zaten çok da zor ve uzun bir süreç değil hem de diğer her şey iyise kimsenin bunu sorun edeceğini zannetmiyorum. Bu kalıcı bir şey değil.
Çilek bacak çeşitli nedenlerden dolayı bacaklarda gözenek oluşması sonucunda ortaya çıkan bir durumdur. Bu durum sonucunda bacaklarda çilek tohumuna benzer koyu noktalar oluşabilir. Çilek bacak görünümü uygun yöntemler kullanıldığında iyileştirilebilir bir durumdur. Cinselikte sorun teşkil etmez..
Cevap
34Cevap
Hayır itici gelmez. Herkesin kendisine has bir güzelliği vardır. Kendinizle barışık olun.
Sürekli cildini nemlendir. Özellikle duşta kese kullan ve duş sonrası hemen kurulan üre içermeyen kreme atıl. Bende de vardı böyle böyle hiç yok denecek kadar aza indirdim.
Sebze ağırlıklı beslen yağlı gıdalardan uzak kal. O batık oluşuna neden de olabiliyor bununla ilgili bende ciddi sorun yapıyordum araştırdım süreli, dikkat ettim ve şimdi de mutluyum 🙂
Çok sinir bı durum :(( özellikle kışın denicem bunları umarım gider ya bı nebzede olsa şort giyemiyorum
Her zaman söylerim böyle bir kaygınız olmasın hatta kendinizi koruyun bu konuda, memlekette timsaha taciz edildi notum bu kadar
Olabilir bu sorun edilmemesi gerekir ki cinselikte sizin istek arzunuz bunlari dusundurmeye bile gerek duyurmaz diye dusunuyorum
Görmek lazım nasııl bir şeyden bahsediyorsun. Seks yaparken sorun değil ama seks öncesi tüm vücuduna keşfe çıktığında belki etkisi olur
Kafana takıp dert etme canım seven her şeyiyle sever
Takılmayın böyle şeylere sizi seven isteyen görüntünüz için istemiyor
seni seven sen olduğun için sevsin bedenin için değil.
Fiigin iyinise sorun olmaz lazer yaptır prussuz olur
Dert etme sonuçta elinde olan bir şey değil bir sorun olmaz
Lazer yaptır
Kılsız yerde olmuyor o çilek görüntüsü
Bana aşırı çekici geliyor 😅 Beyaz teni zaten seviyorum, bir de lekeler falan olunca dövme gibi bir Vibe veriyor beni yükseltiyor 😅
senin bahsettiğin vücud çatlakları olabilirmi hani aşırı kilo alıp verden dolayı oluyorya ondan bahsediyorum
Allah aşkına istersem kıllı bir bacak olsun cinselliği etkilemez şu kadar takmayın
Bunu hayal eden erkekler var. Hiç dert etme. Doğru kişi bulunca ikiniz çok eĝlenirsiniz
Bunun ıcın dogal kürler kullanabilirsin masör olarak soyluyorım
Hayır canım bence daha tatlı sana özgü bişey yani sonuç olarak
çilek bacak nasıl ya hiç bilmiyorum
Vucudun ne kadar zayif iyi olursa olsun o nokta nokta tavuk bacak geri indirir
Görmeden ne diyelim ki şimdi
Erkek o an ona dikkat etmez ki gadası
Yo valla cok tatli oluyor
Çilek bacak geçirmek çok basit ya
Krem santi sür...
Vücudun dolgun mu ve libidon nasıl
Çözümü var herşeyin sıkma canını
Sorun edilecek bişey değil