Cinsel Yaşam Meme erkekleri yükseltiyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Güncellemeler1 yıl Yıllar içinde biraz sarksa yine çekici gelir mi Güncellemeler1 yıl popiş mü mememi a* mı hangisi Meme erkekleri yükseltiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çatal gözüküyorsa yükseltiyor. Tamamen çırılçıplak şekilde o kadar olmuyor garip bir hisselerim var 😂 2 1 Yorumla by_kowboy 1 yıl Fiziksel olarak çok değişim yoksa yinede çekicilik olur. Göğüsler sarksa bile Yorumla
Arifçakı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 34% 1 yıl Kadına göre değişiyor büyüklük küçüklük durumları farklılık gosteriyor 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hepside birbirinden tahrik edici yerler sarkması çok önemli değil. mrme biri mıknatıs gibi çeker 0 0 Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Neden yükseltmesin? 3 31 Yorumla sk_34 1 yıl Çünkü bizim hiçbir zaman yükselmememiz lazım Yorumla Soran 1 yıl Kim dedi bi erkeklere bayılıyoruz yaşasın erkekler Yorumla sk_34 1 yıl Hanımefendi nin bir yorumu oldu da Yorumla Soran 1 yıl Ne dedi ki Yorumla sk_34 1 yıl Önemli değil kendisi bilir Yorumla Melisaaşkk 1 yıl @sk_34 yazdığın çok doğru bir şey değildi k. b yani 😡 Yorumla sk_34 1 yıl Ne bu sinir? Aynı fikirde olmayabiliriz gayet normal Yorumla Melisaaşkk 1 yıl @sk_34 ulu orta denicek şeyler değil Yorumla Soran 1 yıl Konu ne arkadaşlar aranızı yapim Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Yazsin işte terbiyesizligini Yorumla sk_34 1 yıl Bazen insanlar istekli olabilir gayet doğal değil mi? Yorumla Soran 1 yıl Doğal Yorumla sk_34 1 yıl Erkeklerin istekli olması terbiyesizliktir Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Doğal ben buna karşı değilim ama yazdığın cevap nedir yaa. Buraya da yazsana bakalım soran ne düşünucek Yorumla Soran 1 yıl Sk34 herifi ne yazdın lan Yorumla sk_34 1 yıl Buranın yeri değil. Soran kişi onu kastetmişti yazdım, şuanda da o kişiyle konuşuyoruz hatta Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Biri yazmış en sevdiğiniz sulu meyve ne diye Yorumla Melisaaşkk 1 yıl O da şeftali diyip sonrasında terbiyesizcene şeyler yazdı Yorumla Soran 1 yıl Bu kadar mı Yorumla sk_34 1 yıl Evet şuanda da istediği şeftaliyi söylüyor Yorumla Melisaaşkk 1 yıl İkiye ayırıp ortasını 😛 dedi Yorumla sk_34 1 yıl Neee yuhh yalarım sokarım da demişimdir o azdır Yorumla Melisaaşkk 1 yıl @sk_34 sürekli TKP atıp durma Yorumla sk_34 1 yıl Sana mıııı yuh Yorumla Soran 1 yıl Afferin bunları karına gap Yorumla sk_34 1 yıl Kesinlikle yapıcam Yorumla Soran 1 yıl Adamsın Yorumla sk_34 1 yıl Sen istemiyor musun sanki yapılmasını Yorumla Soran 1 yıl Çok isterim Yorumla Soran 1 yıl Senden istemem ama bende kocamdan isterim Yorumla sk_34 1 yıl E bitti işte. Herkes zevkinde Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ben memiktolar diyorum bebiş memeler başka güzel ♥♥ 0 0 Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Meme , en dikkat ettiğim şey..Aşırı yükseliyorum, özellikle dolgun diri olanlara.. 0 0 Yorumla
AhmetBahcivan1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Evet bide fizik popo çoraplar ve ayaklar da öyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Meme mi 🤣suan bu meme yazısına yükselen bile vardır 🤣🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ahahahha çok haklsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ortalık meme görmemiş abazan kaynıyor. Sende bombayı ortaya bırakıyorsun 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eğer bir de dekolte kırmızı elbise giyersen yükselmeyi bırak uçarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Direkt çıplak olması değil ama mesela tişörtün sütyensiz olması yükseltir beni 0 0 Yorumla
meraklı_-_üye Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl evet ama her meme değil ben küçük severim misal aşırı büyük hoşuma gitmediği için çokta yükselmem 0 0 Yorumla
Bigboy01xx Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Kadının tüm vücudu nerdeyse erkeği tahrik eder ama kalça 1. Sırada 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şanslıyız Yorumla Bigboy01xx 1 yıl Çok hemde Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. meme dik ve dolgunsa herkes yukselir 0 0 Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Eğer büyük ve obez değilse sarkık değilse evet. 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Meme dekoltesi mini etek evet 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güzel meme yükseltir 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Meme dik ve sıkıysa evet görselliği önemli etkiler 0 0 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Dik mi? 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yes Yorumla sk_34 1 yıl Ölçü n Yorumla sk_34 1 yıl Ne Yorumla Soran 1 yıl 80b Yorumla sk_34 1 yıl İdeal. Boy kilo Yorumla Soran 1 yıl Uyumlu Yorumla sk_34 1 yıl Alalım değeleri Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Yenur bence 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ben bile kendimkileri emmeye çalışıyorum Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Yetişiyo mu bari dilin kdjc Yorumla Soran 1 yıl Yok be Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Heheheh Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kurşun yenilir 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Kucuk ve dikse fenaa 0 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Fena halde azdırıyor hele de buyukse 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla masumcocuk34 1 yıl Evet Yorumla masumcocuk34 1 yıl 3. dediğin tabi 🙈 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakim. 0 0 Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet 0 1 Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Gelir evet Yorumla
Bandiban Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Yükselirimmm kaç beden seninki 0 1 Yorumla Bandiban 1 yıl ? Yorumla
Dominictoretto27 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Uçuruyor 0 1 Yorumla Dominictoretto27 1 yıl Tabiki de hepsii Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Birçoğunu evet knk 0 0 Yorumla
hakan1970 Takip Et Xper 5 Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Hepsi Bi bütün 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Beni evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Çatal gözüküyorsa yükseltiyor. Tamamen çırılçıplak şekilde o kadar olmuyor garip bir hisselerim var 😂
Fiziksel olarak çok değişim yoksa yinede çekicilik olur. Göğüsler sarksa bile
Kadına göre değişiyor büyüklük küçüklük durumları farklılık gosteriyor
Hepside birbirinden tahrik edici yerler sarkması çok önemli değil. mrme biri mıknatıs gibi çeker
Neden yükseltmesin?
Çünkü bizim hiçbir zaman yükselmememiz lazım
Kim dedi bi erkeklere bayılıyoruz yaşasın erkekler
Hanımefendi nin bir yorumu oldu da
Ne dedi ki
Önemli değil kendisi bilir
@sk_34 yazdığın çok doğru bir şey değildi k. b yani 😡
Ne bu sinir? Aynı fikirde olmayabiliriz gayet normal
@sk_34 ulu orta denicek şeyler değil
Konu ne arkadaşlar aranızı yapim
Yazsin işte terbiyesizligini
Bazen insanlar istekli olabilir gayet doğal değil mi?
Doğal
Erkeklerin istekli olması terbiyesizliktir
Doğal ben buna karşı değilim ama yazdığın cevap nedir yaa. Buraya da yazsana bakalım soran ne düşünucek
Sk34 herifi ne yazdın lan
Buranın yeri değil. Soran kişi onu kastetmişti yazdım, şuanda da o kişiyle konuşuyoruz hatta
Biri yazmış en sevdiğiniz sulu meyve ne diye
O da şeftali diyip sonrasında terbiyesizcene şeyler yazdı
Bu kadar mı
Evet şuanda da istediği şeftaliyi söylüyor
İkiye ayırıp ortasını 😛 dedi
Neee yuhh yalarım sokarım da demişimdir o azdır
@sk_34 sürekli TKP atıp durma
Sana mıııı yuh
Afferin bunları karına gap
Kesinlikle yapıcam
Adamsın
Sen istemiyor musun sanki yapılmasını
Çok isterim
Senden istemem ama bende kocamdan isterim
E bitti işte. Herkes zevkinde
Ben memiktolar diyorum bebiş memeler başka güzel ♥♥
Meme , en dikkat ettiğim şey..
Aşırı yükseliyorum, özellikle dolgun diri olanlara..
Evet bide fizik popo çoraplar ve ayaklar da öyle
Meme mi 🤣suan bu meme yazısına yükselen bile vardır 🤣🤣
Ahahahha çok haklsın
Ortalık meme görmemiş abazan kaynıyor. Sende bombayı ortaya bırakıyorsun 😄
Eğer bir de dekolte kırmızı elbise giyersen yükselmeyi bırak uçarım
Direkt çıplak olması değil ama mesela tişörtün sütyensiz olması yükseltir beni
evet ama her meme değil ben küçük severim misal aşırı büyük hoşuma gitmediği için çokta yükselmem
Kadının tüm vücudu nerdeyse erkeği tahrik eder ama kalça 1. Sırada
Şanslıyız
Çok hemde
Memeye göre değişiyor
meme dik ve dolgunsa herkes yukselir
maalesef. Hoş bir yer
Küçük olursa yükseltebiliyor beni
Eğer büyük ve obez değilse sarkık değilse evet.
Evett. 80 B gibisi yok
Meme dekoltesi mini etek evet
Elbet
Baya ama sadexe erkekleri degil
Güzel meme yükseltir
Meme dik ve sıkıysa evet görselliği önemli etkiler
Dik mi?
Yes
Ölçü n
Ne
80b
İdeal. Boy kilo